שאלת OFF:

אף אחד לא מכריח אותך לגור

איפה שאתה גר, ובכל זאת אתה גר שם. למה? כי זה שטח שלך. מדינה שלך. אף אחד לא צריך להכריח אותנו לגור פה- אנחנו גרים פה כי זכותינו לגור כאן וכי אישרו לנו, כל ממשלות ישראל לדורותיהן, לגור שם. ע"י כך הן בעצם אמרו שאין שום הבדל בין אריאל לת"א, וזו בכלל לא שאלה של להכריח או לא- אנחנו כאן כי מותר לנו להיות כאן, כמו שלך מותר לגור בת"א\חיפה\ירושלים\הרצליה\אחר.

אם את גרה בשטח המדינה שלי

והערבים גרים באותו מקום שאת גרה בו, למה זו לא המדינה שלהם, ואין להם זכות בחירה (דבר שיסיים את מדינת ישראל כמדינה יהודית)?

ממתיי מותר להתנחל במדינה אחרת?

זאת לא המדינה שלך, ואת מסתכנת ופוגעת בעצמך במאות אזרחיי ישראל בעצם העובדה שאת גרה שם.

g tamir

New member
איך הגעת?

מזה שהיא גרה שם לזה שהיא פוגעת במאות אזרחיי ישראל?

הנה אני אסביר לך

היא שם--->מעצבן פלסטינאים, גם בזה שהם בשטח שלהם, גם בזה שהרסו כפרים וגירשו מאות כדי לבנות את ההתנחלות בה היא גרה, וגם בזה שכדי לשמור על שלומה מתי עשרות חפים מפשע--->מרוב ייאוש הולכים לחמאס--->מתפוצצים בשטח היפה שבו אנחנו גרים--->נפגעים אזרחים.

aniviel

New member
אנשים... ../images/Emo26.gif

פורום אקטואליה הוא פורום מספר 1... שם תנהלו דיונים אינטלקטואלים שכאלה. דיונים כאלה פוגעים ברמת ההשכלה של הפורום שלנו... שכידוע לכם היא אמורה להיות "איזה חתיך אלייז'ה/אורלנדו" או "איזה כוסית ליב טיילר" לסירוגין

חחחח..... וכמובן להזיל ריר על כול..

השחקנים זה דבר נעלה ואינטלקטואלי. *אני לא מדברת בציניות* סתם מצחיק אותי. עזבו אני עייפה מידי!

g tamir

New member
למה שלא נגיד?

שבזה שיהודים חיים בירושלים ובאים לכותל אז הערבים מתעצבנים והולכים ומתפוצצים. אז אולי גם מירושלים אנחנו צריכים לצאת כדי שלא יהיו פיגועים.

aniviel

New member
Hush...

כאן נגמר הויכוח... תעברו מנושא ירושלים, יהודים וערבים... למינאס טירית', בני אדם, אלפים, אורקים, גולומים ומה שבא לכם

g tamir

New member
סליחה, ראיתי את ההודעה שלך

רק אחרי שכבר שלחתי את שלי.

אופס, גמ'ני ראיתי ת'הודעה שלך

רק עכשיו
אבל אני לא מבין מה הבעיה...שרשור מסכן שגם ככה לא קופץ יותר ולא מפריע לאף אחד.

אה, אתה עדיין מאלה שמשלים את עצמם

שעצם הישיבה שלנו בשטחים מרגיזה אותם, ולא עצם הישיבה שלנו בשטחי מדינת ישראל כולה? מספר עובדות שיעניינו אותך לגבי ההתיישבות בשטחי יו"ש- 1. לא נהרס אף כפר פלסטיני לשם הקמת ישוב יהודי, מה שאמרת זו טענה מופרכת לחלוטין שקשה לי להבין מאין היא צצה, פרט לדמיונך הפרוע. לעומת זאת, 82 קיבוצים של השומר הצעיר, שהוקמו בתוך שטחי מדינת ישראל, הוקמו על אדמות כבושות וכפרים פלסטינים הרוסים, שתושביהם גורשו ב-1948. ואני אחזור על זה- הקיבוצים האלה נמצאים בתוך גבולות הקו הירוק. 2. אין להבין או להצדיק שום טרור נגד אוכלוסיה אזרחית תמימה. הניסיון הזה, להצדיק את הטרור בשם ה"כיבוש" כביכול- הוא פשע כנגד האנושות וגובל באנטישמיות בזויה. המשוואה לא כזו פשוטה כמו שאתה מנסה להציג אותה, ודרך הצגתך אותה מעידה על חשיבה חד מימדית וילדותית.

למעלה