שאפו לאשר טוריאל על וידאו שהוא העלה בפייסבוק

John the Savage

New member
כן, קראתי גם על זה

בטוח שתהיה פגיעה, אבל לא ניתן לחזות מה עומק הפגיעה וכמה אנשים ימשיכו לתרום גם אם לא יקבלו דידקשן. הפגיעה יכולה להיות בין 5% ל-50% ...

ilanvag

New member

debby12

New member
מנהל
מרחיבה לדיון בנושא חוקי המס החדשים

בעיקר אשמח לשמוע אם יש דברים שאתם ספציפית עושים בשבוע שנשאר לנו עד סוף שנת 2017?

דבר אחד ברור וקל זה שאם אתם רוצים לתרום לצדקה כלשהי - אז עדיף השבוע...

יש עוד משהו שעשיתם?

xbuffalomen

New member
קניתי טנדר חדש בכדי להבטיח שהחווה

מפסידה כסף ... עיצה של רואת החשבון שלנו

xbuffalomen

New member
טויוטה טנדרה פלטיניום , אקבל אותו רק באמצע ינואר

עם כל אביזרי הבטיחות שבו עין אחת מספיקה

ilanvag

New member
וואי, מגניב לאללה! תתחדש!

החלום שלי זה אחד כזה, רק שאני חולם על הסקויה, שהיא בגודל דומה אני חושב (נסעתי באחד של חבר לעבודה, חלום של רכב). פחות מכיר את הטונדרה.

רק שתי בעיות קטנות (אצלי):
1. תקציב
2. איפה להחנות את המפלצת הזו באזור בו אני גר - ליד הבית, הסופר, העבודה...

xbuffalomen

New member
אם אתה לא ניזקק למתקני הבטיחות

ניתן למצוא משומשים במחירים נוחים יחסית - זה רכב "שסופג" 500 אלף מייל בלי בעיה... חניה בחווה יש ה מ ו ן מקום ובסוף אם זה בשביל הכייף - אל תבזבז כסף זה לא רכב בילויים ...13 מייל לגלון בעיר ...

debby12

New member
מנהל
תתחדש! נראה מאוד מרלבורו מאן

לא ציינת את התשובה לשאלה החשובה - באיזה צבע? (בן זוגי תמיד צוחק עלי שזו שאלה שרק נשים שואלות על רכב חדש שקונים)

ועכשיו טיפה יותר ברצינות - לא הבנתי. החווה היא מקור הפרנסה שלך, נכון? חשבתי שהביטול של הדידאקשנס זה רק עבור דידאקשנס של הוצאות "אישיות" (תרומות לצדקה, ריבית על הלוואות אקוויטי, וכאלה). חשבתי שהוצאות עסקיות או הוצאות השקעה בנדל"ן ממשיכות כמו קודם, ואז טנדר כזה יהיה דידאקטבל גם בעתיד - לא ככה?

xbuffalomen

New member
שאלה של נשים ?! אני בחרתי והתעקשתי על צבע כסוף

באשר לשאר סיבכת אותי - אני לא מבין בזה כלום למעט מה שרואת החשבון אמרה לי ... אני כן יודע שאני מגיש ניכויי מס "על כל דומם או זז" החל מכפפות ונעליים וכלה בחומרי ניקוי ובגדים כך שאני ממש לא מבין מה כן ומה לא מתנצל

Boston Guy

New member
הוא מדבר על שנת המס 2017, שבה חל החוק הישן

ונראה כאילו אשת החשבונות שלו רוצה למשוך את ההוצאה המז'ורית הזו על capital equipment אחורה, לשנת המס 2017, כי היו יותר מדי הכנסות בשנה הזו והיא רוצה להעביר את המאזן משחור לאדום.
עסק מרוויח ישלם מס. עסק מפסיד לא ישלם... אולי אפילו יקבל חזרה כמה גרושים.

TrigATUSA

New member
נראה לי שהכי חשוב שהורידו את החובה לקנות ביטוח רפואי

האם זו לא מכת המוות על ביטוח הבריאות האוניברסלי?
נראה לי יותר חשוב ויותר גרוע מכל הדברים האחרים ביחד

למעלה