אוף נמאס לי מהשיר הזה כבר =\
M meshugait New member 20/12/06 #93 טוב, ביי אולי אכיח את חברה שלי לשמוע סינגלס ואטצרף,אבל סביר שזה לא יקרה.
L limors2 Active member 20/12/06 #106 נסעתי היום בטרמפ בפקק ענק וכל שניה נרדמתי, וגם הנהג כל שנייה נרדמתי. זה היה מעניין. כמעט נכנסנו במשאית במנהרה!
נסעתי היום בטרמפ בפקק ענק וכל שניה נרדמתי, וגם הנהג כל שנייה נרדמתי. זה היה מעניין. כמעט נכנסנו במשאית במנהרה!
L limors2 Active member 20/12/06 #111 הנינט הזה לא../images/Emo99.gif ראיתי תמונות מההופעת בכורה שלה וממש בא לי!
T tkuihehr New member 20/12/06 #128 קראתי פוסטים ממופע הבכורה שלה ונשמע ממש נחמד ,וגם בעקבות השיר הזה ,שהוא ממש טוב [והושמע לפני 20 דקות]
קראתי פוסטים ממופע הבכורה שלה ונשמע ממש נחמד ,וגם בעקבות השיר הזה ,שהוא ממש טוב [והושמע לפני 20 דקות]
L limors2 Active member 20/12/06 #129 כן, אבל אתה אלון דיליי זה הקטע שלך, אז זה בסדר! יש אנשים השקטע שלהם זה דיליי במסן, יש כאלה שהתעלמות במסן וממסרים, אתה דילייאיטס בתגובות אבל הדיליי שלך לא נורא!
כן, אבל אתה אלון דיליי זה הקטע שלך, אז זה בסדר! יש אנשים השקטע שלהם זה דיליי במסן, יש כאלה שהתעלמות במסן וממסרים, אתה דילייאיטס בתגובות אבל הדיליי שלך לא נורא!
T tkuihehr New member 20/12/06 #134 זה דיליי שבא כי אני מטייל לבדוק הודעות חדשות פעם בכמה דקות, ונניח שאני מגיב למעלה, אני לא ממשיך לבדוק, אז הודעה חדשה מאמצע השרשור וטיפה למטה תזכה לתגובה מאוחרת נורא
זה דיליי שבא כי אני מטייל לבדוק הודעות חדשות פעם בכמה דקות, ונניח שאני מגיב למעלה, אני לא ממשיך לבדוק, אז הודעה חדשה מאמצע השרשור וטיפה למטה תזכה לתגובה מאוחרת נורא
T tkuihehr New member 20/12/06 #143 את שמה לב לשחורים וכחולים וככה יודעת על הודעות חדשות, אני לא מסגיל אותם ,כשהן ריקות אני לא בודק, וככה יותר קשה לעקוב. מה גם שהשמשות האלה [שמראות על הודעה חדשה] חוזרות כל הזמן גם על הודעות שכבר קראתי [דומה נורא לקטע שתפוז משחירים לך הודעות שכבר קראת]
את שמה לב לשחורים וכחולים וככה יודעת על הודעות חדשות, אני לא מסגיל אותם ,כשהן ריקות אני לא בודק, וככה יותר קשה לעקוב. מה גם שהשמשות האלה [שמראות על הודעה חדשה] חוזרות כל הזמן גם על הודעות שכבר קראתי [דומה נורא לקטע שתפוז משחירים לך הודעות שכבר קראת]