שארם א שייך? וואו! לונג טיים נו סי

magy

New member
שונשון, השארתי לך למטה...

משהו חדש בנושא הכנענים.......חשבתי שראית..........

magy

New member
מי מזהה את עצמו??????

בני עשרים - שלושים.....ימבה שערות על הראש..... בטן שטוחה.......חיוך על הפנים........ אחרי עוד עשר - עשרים שנה... איפה השערות??????? איפה השטוחה??????????? ובעיקר, איפה החיוך????????????? חבראלאך.......מה קורה לכם????? אנחנו הנשים, עם בעיית ההורמונים ........לא אתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אנחנו עם מחזור חודשי כל החיים, בהיריון, יולדות, מניקות....... רגישות יותר, דואגות יותר....... והמלחמות שלנו, לא נגמרות בשישה ימים, או חודש.........הן לכל החיים. אנחנו לא יוצאות למילואים לחודש...........ושכל העולם ישרף מאחורה.....באזרחי.... ילדים, פרנסה, עסקים, ובית.......... ותראו אותנו!!!!!!!!!!!! ותראו אתכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צבע???????????? לא......לא רק הצבע........כנראה גם הטבע......... ותחשבו על זה..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שקדי

New member
אל תסתכלי בקנקן חבירה מנהלת........ |תמ

בלב אנחנו עדיין צעירים......טוב לא כמו הצ´יפים וזה מה שקובע לא?????????

magy

New member
מה יש לך, אתה, שקדי.........?

מקנא בצי´פים??? אני מניחה שזה איזה בן תשחורת, בסביבות גיל עשרים.....שמתפנס בניענוע אגן. מוריד איזה חולצה...או מכנס..........זה הכל....... רואים את זה גם בים....בבריכה......בסאונה........לא?????????? האווירה היא הקובעת.......לא הצי´פ..... כמובן שעדיפה איכות על כמות.........והלב הצעיר......שעולה על האחרים..... חולצה כחולה ...והיא עולה........והיא עולה על כל האחרות...... (היו לנו כפתורים לבנים- המחנות העולים......למי זה שייך? אף פעם לא הבנתי את ההבדל בין שמוץ... לבין......אחרים......) בכלל, מאז שהועלה עניין הצי´יפים.....השקט חוגג..... פתאום אין מה להגיד....על נוסטלגיה.....מחכים לצי´פים....... יש עוד המון זמן עד אז...... ואם מישהו ישלח לי עין רעה.......באימייל......אפול לפתע למשכב.... ולא אוכל לממש את הצי´פיה....... אז מה שלומך שקדי.......????????????????????????

מצחיקה אחת ../images/Emo6.gif

בכל אשם ה-
איטי כמו
בין הודעה להודעה אני גומרת לפחות 3 דפים ב-
זה גלישה זה? את יודעת אני באמת מחכה ומצפה.. בחשש מה אמרתי לאלופי שאחורי הקפה יש מסיבת בנות.. ובחצי קול הוספתי שהוזמן צ´יפ... נשמה של בן אדם - אמר: "לכי תיהני" !!! והציפיה.....מתחילה - וכמו שאמרת הצ´יפ הוא לא האישיו... הוא בבחינת תבלין למנה העיקרית... והיא איך לא "אחוות בנות". ערףףף טוב, Aני.

לי נראה

שבסוף נשאר על כוס קפה שום צ´יפ שום שמיפ למרות שגם אישי צחק מכיר את חוסר העניין שלי בכאלה שאין להם כלום מלבד גוף

magy

New member
מה שתחליטו.............בסוף הערב

בסוף נזרוק כריות במלון..........סתם....... אבל נכיר עוד חבורת בנות.......שנפגשות כל שבוע........רק בנות..... נשמע מעניין ......מה הן עושות בפגישות השבועיות שלהן......... אחת מהן......דיברה איתי היום.......ועוד אחת התקשרה מיד.....ומחכה לבואנו.....אנחנו האטרקציה שלהן....... הן רוצות לראות נשים שמכירות באמצעות האינטרנט.........

באמת נהייתה פה דממה

מאיפה הצ´יפים, אגב? חדרה הדרומית? אם לא נלך לצ´יפים, גם ה"בנים" יבואו למפגש?

magy

New member
אני מוותרת על מאה צי´יפים

אם הבנים באים למפגש.................. מאתיייייייים שבע מאות חמישים........יקר לי..........
)))))) ברצינות.........את רואה היענות?????????מצד הבנים. שלחתי לאיזי מייל .........לא יכול......... הם משאירים אותנו בחברת נשים בלבד...... וזו הנקמה המתוקה היחידה........ וכל הכבוד והייקר.............לאיש של חונה......... נשמה טהורה............... גם האקס שלי היה שולח אותי לראות צ´יפ............ צי´פ חשמלי...........

magy

New member
חבל שהמחשב של זהבוש עדיין

לא מחובר.........היא הייתה חוגגת איתנו.....פה. דיברתי איתה היום לעדכן אותה........ היא ממש נרגשת לפגוש אותנו.........

magy

New member
מי שרוצה את המספר שלה....

יודיע לי במייל.......ואתן........היא תשמח........

קניה

New member
../images/Emo42.gif c |שמ

בוקר טוף לכולם סוף סוף הצלחתי להכנס לפורום , וגם אחרי שהייתי צריכה לשנות את השם כי אני לא זוכרת איך נכנסתי קודם, וזה פשוטו מצחיק.בקיצר אני פה ואני אשמח לפגוש את כולם בפגישה המיוחלת אנא בואו בהמונכם.

קניה

New member
מגי שימי לב לשמי החדש ../images/Emo104.gif ../images/Emo104.gif

מאחר ושמי החדש יופיע על הצג כקניה, מאחר ולא הצלחתי להכנס בשמי הקודם זהבוש,אנא או שתסבירי לי איך נכנסים בחזרה עם שמי או שאשאר עכשיו בשמי זה.

שקדי

New member
ששששששש זהבוש............ ../images/Emo2.gif

למה את מעירה את החבירה מנהלת בשעה כ´´כ מוקדמת ו.......ברוכה הבאה לארץ הקודש......

קניה

New member
שקדי יקירי בוקר טוב גם לך ../images/Emo24.gif |ב

ובקשר למינהלת לפי שעון קניה זה היה מאד מאוחר, אבל אין מה לעשות למי שרגיל לקום מוקדם זה לא משנה באם זה פה או שם ומאחר אני מאלה המשקימות קום נראה לי תמיד שכולם ערים באותה שעה. ובהזדמנות זו שוב תודה לכולם על הברכה.

עיניים

New member
זהבוש, בוקר טוב

אז למרות ששמעת זאת ווקאלית, הרי גם וירטואלית: ברוכה הבאה. ובאשר לכינוי: עלייך לזכור את הסיסמא שבחרת להצמיד לכינוי "זהבוש". אם אינך זוכרת, היכנסי להודעה חדשה, ובמקום המיועד למשתמשים חדשים, רישמי שוב את הכינוי זהבוש, אך הוסיפי לכינוי כוכבית. זהבוש* עכשיו הקישי סיסמא חדשה, ותופיעי שוב בכינוי שלך, אך בצירוף הכוכבית. אנחנו - נכיר אותך.
יום לך.

למעלה