שארם א שייך? וואו! לונג טיים נו סי

עיניים

New member
הלו, לוז

אתה אחראי גם על הלו"ז של המנכלית??
בוקר גם לך.

magy

New member
איזה מצחיקים אתם.....

אגוזי פקאן טעימים מאגוזי לו"ז........
))))))))))) זהבוש.......את בחופשה, למה את מצלצלת בשעות כאלו??????? תישני קצת...........רק שמונה בבוקר...........
))))))))))))) ותשאירי את שמך ככה.......אם זה לא קריטי בעינייך......ממש נחמד...... קניה........רק נכנסתי..........ראיתי את הכינוי החדש........נשבעת לך, לא הייתי זקוקה להסבר ........ידעתי שזו את......... קניה עם דגל ישראל לידו...............התפרקתי מצחוק....... פלוס הדיאלוג בין עיניים לשקדי.......... ורוחל´ה שפירא...........עם הפנינים...........בפיו של שקדי........קראתי את השורות, זה , כאילו, כאילו, .......... מדבר אישית אל כל אחד........ זהבוש, הבנים לא רוצים לבוא...............
(((((((((((((

שקדי

New member
בטח רוצים רק מה.................

מתביישים......כ´´כ הרבה שאפות ולב כ´´כ זקן ורעוע......כמו שלי למשל ששכח מזמן מהזה.........לא יעמוד בהתרגשות ותצטרכו לבלות את הערב איתי באיכילוב במקום עם החטובים למה לכן????????

התקבלת פה

בזרועות פתוחות בגלל גילך? תשכח מזה. התקבלת בגלל תרומתך
אז מה היה התירוץ שרצית לתת לנו? אתה יודע שזה לא תירוץ ואם, במקרה, אנחנו עדיין חתיכות זה בגלל שעובדות על זה קשה ואני לא הייתי מגדירה "חתיכות" בכלל עדיין יש לך תרוץ? כי הקודם לא התקבל

שקדי

New member
טוב.....אני מבטיח............... ../images/Emo9.gif

לעבוד על תירוץ יותר טוב..........

שקדי

New member
אני????? ../images/Emo123.gif

אני בקושי אחראי על הלו´´ז של אני........... ואת החבירה מנהלת אפילו הקב´´ה ירום הודו לא מצליח להעיף מהמיטה לפני עשר אני מקוה לפחות שיש לה שם תנוחה נכונה........

שקדי

New member
מזקיר לי סיפור מקומי...............

פעם פעם......שהאמהות המקומיות היו יושבות ומניקות את עולליהן בצוותא אמרה פתאום אחת המניקות לחברותיה: אמנוני שלי....תמיד נרדם עם הפטמה בפה בדיוק כמו אבא שלו............ לזה התכוונה החבירה משוררת?????????

קניה

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo104.gif ../images/Emo104.gif

בוקר קריר וסגרירי אני כל כך מקווה שעוד ישתנה ליותר נעים וחמים במשך היום. עיניים תודה על המחמאות אשמח לפגוש את כולם, למרות שאני מבינה שחלק מעדיפים להשאר וורטואלים וזו כמובן זכותם המלאה.ועל זה נאמר מישבא בא ומישלא בא לא בא אהלן ןסאלן. אמנם אני כבר פה מספר ימים אבל טרם יצאתי לתוכניותי כמו למשל הצגה טובה הופעה כלשהי בקיצור אני פה עדיין בעניני הבית, אני אשמח לשמוע על המלצה טובה להצגה לסרט או אולי לקונצרט מענין שאספיק לטרוף כמה שאפשר בזמני הקצר פה. בקיצור כיתבו שאנצל את זמני פה במקסימום שאפשר.

היי קניה-זהבוש ../images/Emo9.gif

מחכה כבר לפגוש אותך ביום חמישי. אגיע למפגש עם רשימה של המלצות להצגות וסרטים. להת´

למעלה