שבבים לפלייסטישן2- השיחה הרישמית

rock ninja

New member
שבבים לפלייסטישן2- השיחה הרישמית

היי ראיתי שהפורום הזה מוצף בהמון הודעות בנוגע לשבבים/צ´יפים/ג´וקים/באגים (איך שתרצו לקרוא לזה) לפלייסטישן2, כי מה לעשות, פה בישראל איזה 90% מהמשחקים הם צרובים. רציתי לעשות שיחה אחת, רישמית, בנוגע לנושא הזה כך שמי שירצה למשאול שאלה או לקבל מידע פשוט יסתכל כאן. אני אשמח אם תעזרו לי למלא את החסר בעובדות בנושא ותתקנו את השגיאות שלי כדי שנעזור אחד לשני- הרי ביננו, עם תווית מחיר של 300 שקל למשחק וידאו מי יכול להנות ממה שיש למכשיר להציע בלי קצת זיופים. אם המחיר היה סביר אני יודע שהייתי קונה רק מקוריים. קחו את זה הד-ארצי. בארץ יש הרבה שבבים מסוג NEO 2.2 שנמכרים במקומות כמו שוק הכרמל ובתחנה המרכזית הישנה שבעזרת הדיסק ACTION REPLAY2 וכרטיס זיכרון סטנדרטי מפעילים משחקים צרובים- מיובאים או מקומיים, בנוסף לדיסקים המקוריים הרגילים. המחיר לערכה, כולל התקנה, נע בין 700 שקל ל-300 שקל, פחות או יותר. כמה אנשים אמרו לי מניסיון שהשבב די פשוט ועדיף לי לקנות אחר. אני לא ממש מבין למה התכוונו בקטע של הפשוט. משהו יודע? איזה עוד שבבים כאלה יש בארץ לפלייסטישן2? איזה מחירים מצאתם? העיניין הוא שהעסק הזה די מפוקפק וצריך למצוא מישהו מנוסה שאתה יכול לסמוך עליו שיתקין לך חלק קטן במערכת יקרה מאוד בלי שיקלקל אותה. במקרה כזה אי אפשר לעשות כלום חוץ מלבכות כי לישפאר אין אחריות לנזקים שנגרמו כתוצאה מפעולות פיראטיות. אם למישהו יש ניסיון בנושא, אני ישמח לקבל המלצות על אנשים שמוכרים ומתקינים. בגלל שרב משחקי הפלייסטישן2 מנצלים את הפורמט האיכותי DVD קצת קשה יותר לצרוב את המשחקים, וגם יקר יותר כי צריך צורב DVD מיוחד. אני מניח שאפשר לקנות משחקי פלייסטישן2 צרובים באותם מקומות- שוק הכרמל והתחנה המרכזית הישנה. אין לי מושג בקשר למחיר- אני חושב שזה בערך 50 שקל למשחק בגלל הצורב היקר. יש פה סכנה שאתה משלם איזה 50 שקל למשחק באישזהו שוק ובסוף את מגלה שאין על הדיסק כלום- סתם עבדו עלייך ואין למי לפונת כי הרי, שוב, זה עסק לא חוקי. כך שגם כאן אני ישמח אם מישהו יתן מקומות ושמות של אנשים הגונים שמוכרים. הדבר שהכי מטריד אותי מכל הבעיות שציינתי זה שאני לא יודע אם שימוש בשבב ובדיסק ACTION REPLAY1 בנוסף לדיסקים הצרובים מזיק למערכת של הפלייסטישן2 או לא. אני כמעט בטוח שדיסקים צרובים הם שהרסו לי את המכשיר המצוין- דרימקאסט. כך שעזרה בנושא הזה היא הדבר שאני הכי צריך. תודה על הזמן שלכם, מקווה שתשיבו ותוסיפו מידע חיוני. Rock*Ninja

ארז21

New member
תשובות לשאלות שלך

השבב NEO 2.2 מעולה יש לי אותו ואני מעלה איתו מעל 70 משחקים צרוביים ושלושה דיסקים צרובים של DVD דיבל מי כרי -בונסר- ומיטל גיר סוליד-השבב לא הורס או פוגע במכשיר אם עושים אותו במקומם המתאים לא בתחנה המרכזית הישנה חדשה כי הם לא יודעים להתקין אותו טוב במכשיר הלחמה שלהם לא טובה ואף מזיקה למכשיר וACTION REPLZY1 לא מזיק או מקלקל את המערכת יש לי אותו בערך שנה וחצי ואני מעלה איתו 73 משחקיים לפלייסטישן2

player2

New member
יש לך טעות חמורה

הג´וק עצמו לא הורס את המכשיר אבל הלחיצות הארוכות על הreset בזמן העלת משחקי ea sport והשימוש בaction replay כן וחוץ מזה איך אתה יכול לקרוא לג´וק כזה מעולה?,ג´וק שמעלה משחק dvdr ביותר מדקה וחצי של לחיצת reset ועם שני החלפות שבמידה והדיסק השני מסתובב בזמן ההחלפה עם הdvdr עליך לעשות את כל התהליך שוב... אני אישית מחכה לפיתרון טוב יותר מהניאו2.2.

Deadpool

New member
יש פיתרון יותר טוב..

ORIGA Songle Swap-DVD-R-CDR NEO 4 No Swap (DVD-R Single Swap with Original DVD)

rock ninja

New member
מה זה הקטע הזה של ההחלפות?

צריך להוציא את דיסק האקשן ריפליי ולהחליף אותו במשחק יותר מפעם אחת? מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך? והאם יש שבב אחר שמאפשר העלאת צרובים ביתר קלות? תודה

Deadpool

New member
לא ממש..

צריך להפעיל את המכשיר , לפתוח את המגש ולהכניס את הדיסק של DVD REGION X לאחר שהמגש נסגר , יש ללחוץ על ריסט כדי לכבות את המכשיר ולהפעיל שנית ע"י ריסט , כשעולה התפריט של REGION X להוציא את הדיסק ולהחליף עם משחק צרוב וללחוץ START בשלט.. ולאדון שמחכה ל-MESSIAH תמשיך לחכות.. בנתיים ישנו פיתרון דומה ע"י שילוב אוריגה וניאו 4 כדי ליצור מעיין MESSIAH לא יודע אם הוא הצליח למישהו..

game boy

New member
Deadpool-דודי:אתה "ממש" לא בעניינים

בנושא ההסבות,יחסית לעניין המישחקים-שם אתה "תותח". הסבת ה"משיח" חיה ונושמת,מורכבת בהצלחה יתרה וקוצרת תשבוחות רבים ללא שום דיסק boot ובנוחות מירבית! הבעייה היחידה היא-המחיר. היא אינה זולה. הניאו 4 והאוריגה-הם כבר... היסטוריה,וטמבל מי שמרכיב אותם. אמיר דרך אגב:באם אתה מעוניין במשיח במכשירך-תרים אלי טלפון.

Deadpool

New member
אמיר ידידי

לפי מה שידוע לי , שישנה בעיה בהשגת MESSIAH ומי שהצליח להשיג , השיג יחידות בודדות כדוגמאות אם אתה טוען אחרת , אשמח לדסקס איתך בטלפון..

game boy

New member
אני טוען אחרת../images/Emo151.gif ואשמח לשוחח ../images/Emo13.gif

איתך. אמיר

player2

New member
הטעויות פה חוגגות... בשביל להפעיל

dvdr עליך לבצע שני החלפות action replay ודיסק אורגינל ורק אז תוכל לשים את הגיבוי... מבצע של סיירת דובדבן יותר קל מזה

Deadpool

New member
מצטער רק אתה חוגג..

יש לי ORIGA ואני משתמש רק ב-REGION X כדי לעלות DVD-R והכל רץ חלק למרות שניתן להשתמש ב-ACTION REPLAY 2 שעלותו גבוהה בעוד 100 ש"ח , ככה שזה נראה לי מיותר וההחלפה היא ממש לא מבצע מסובך עניין של 3 צעדים 1-להכניס את REGION X 2-לכבות ולהדליק את המכשיר 3-בתפריט של REGION X להוציא את ה-REGION X ולהחליף ב-DVD-R וללחוץ START בשלט

Deadpool

New member
אמיר !../images/Emo33.gif

מכיוון שאינך זמין בטלפון הרגיל השאר לי טלפון נייד , או צור איתי קשר בנייד שלי תודה !

rock ninja

New member
אז מי צודק?

מכל ההודעות האלו עלו לי כמה שאלות... האם זה לא משנה אם משתמשים ב- ACTION REPLAY2 או ב- DVD REGIONX ? האם יש הבדל בהפעלת משחקי די.וי.די. ומשחקי סי.די.אר.? מה יותר טוב? NEO 2.2 או- ORIGA ? איפה ניתן להשיג את שבב המשיח? (שמעתי שהפסיקו לייצר אותו אחרי שסוני תבעה את החברה) האם המשיח מפעיל את כל המשחקים, מקוריים וצרובים, מקומיים ומיובאים, די.וי.די ו-סי.די בלי סוואפ (החלפה) כלשהו? תודה

Deadpool

New member
ORIGA..../images/Emo127.gif

יותר טוב מניאו 2.2 לגבי REGION X-ACTION REPLAY תלוי איזו הסבה יש לך ניאו : 2.2-AR 2.5 - ACTION REPALY FOR DVD-R BACKUPS DVD REGION X-CDR BACKUPS ORIGA ACTION REPLAY / DVD REGION X לכל סוגי המדיות לגבי ה-MESSIAH קרא את ההודעה הקודמת של אמיר דיי קשה להשיג אותם לפי מה שידוע לי

player2

New member
טוב אז לסיכום.....->

הניאו 2.2 הוא היסטוריה... האוריגה עולה כמעט כמו המשיח(אם תוסיף את העלות של הregionx ) במשיח אין החלפות ובאוריגה יש. זהו.

game boy

New member
אבל... הסיכום שלך לא כל כך...מוצלח

1. הניאו 2.2 ב-כ-ל-ל לא היסטוריה. למה? א.הוא מאז ומתמיד היה אמין מאד. ב.הוא יחסית זול(למי שהפרוטה לא קיימת בכיסו). 2.המשיח ה-ר-ב-ה יותר יקר מהניאו 2.2,ועדיין יקר יותר מהאוריגה. 3.למשיח לא חייבים ergion x... יש אופציות חלופות... 4.האוריגה-ביזבוז של כסף. עדיף כבר להוסיף "קצת" וללכת על המשיח. לסיכום: ניאו 2.2-הסבה למי שאין באפשרותו לזרוק סכום יחסית גדול ושעדיין רוצה להינות מהסבה איכותית ואמינה(החיסרון היחיד הוא הצורך ב-boot) "משיח"-ההסבה האולטימטיבית "לעשירים": ול...מפונקים
. אמיר

player2

New member
לא הבנת אותי...>

מה שאמרתי הוא שהאוריגה דורש regionx לא המשיח. המשיח אכן מאתחל הכל כולל regionx מגובה(לפי מה שטוענים אלו שיש להם משיח)... אז המסקנה היא שהאוריגה לא כל כך משתלם ועדיף ללכת על המשיח באמת. אבל..אם המצב שלכם עד כדי כך בזבל...אז 2.2 נו טוב, אין יותר מדי אופציות למרות ש200/300 שקל זה לא הפרש כל כך גדול וההבדלים הטכניים ע צ ו מ י ם

game boy

New member
200-300 ש"ח? הרבה יותר!

בעצם...תלוי למי משלמים עבור הסבה לניאו 2.2
אמיר

rock ninja

New member
אז שווה לחכות?

כדאי לחכות שאיזה חלוץ ירכוש כמה שבבי משיח ותיקין אותם פה בארץ למעוניינים? כי לא נראה לי שיש סיכוי שזה יקרה. אם מישהו מוכר שבבים כאלה ומתקין שיפנה אליי בבקשה. יש עוד שבבים שעשויים לצאת לפלייסטישן2 בקרוב? כי לפי מה שאני מבין עדיף לחכות לשבב שלא מצריך החלפות מסוכנות...

למעלה