שבבים לפלייסטישן2- השיחה הרישמית

lono

New member
NEO ?? ומי ראה את המשיח ???

איך מעלים משחקי EA עם הNEO 2.2 ??? וכמה בערך יעלה הUPGRADE למשיח ?? למי הפתרונים ???

game boy

New member
תשובות לשאלות שלך.

1.בדוק עם זה שהתקין לך את ההסבה(עליו לתת לך את התמיכה הזו). 2.סביר להניח...שהמתקין שהתקין לך את הניאו 2.2 עדיין לא הגיע למצב שהוא יוכל להתקין את המשיח(מסיבות שונות) ולכן: לא תוכל לבצע UPGRADE למשיח . בכל הארץ היום יש בסה"כ 2 (אולי 3) מתקיני משיח. המחירים אצלם כמעט זהים:850-1000 ש"ח(תלוי בוורסיית המכשיר) עבור התקנת המשיח,כאשר נושא ה-UPGRADE מניאו 2.2 עדיין לא בר-ביצוע,וזאת עקב העלות הגבוהה מאד של רכיבי המשיח ואופן ההתקנה המ-א-ד מורכב. אמיר

meni579

New member
אקשן ריפלי 2

שלום לכולם יש לי אקשן ריפלי 2 קוא ps1 ps2 אני לא יודע איך מפעילים דיסקים של dvd (הוא כנראה קורא רק אזור 3) האים מישהוא יודע איך אפשר ליראות דיסקים מכל האזורים? נ.ב יש לי גם 2 דיסקים שניקראים dvd region 2

rock ninja

New member
עידכון בנוגע למשיח

מצאתי שתי הצעות בנוגע להתקנת שבב המשיח- בשתיהן המחיר הוא 850 ש"ח, זה המון אם תשאלו אותי. המשיח הוא ככל הנראה השבב הכי טוב שיש למכשיר- הוא מפעיל את כל המשחקים- מיובאים ומקומיים, מקוריים וצרוביים, משחקים וסרטי די.וי.די.- הכל בלי צורך בהחלפה. אבל לטעמי עדיין המחיר מופקע. מישהו מצא עיסקאות יותר טובות?

game boy

New member
shaikn :חבל לך לבזבז סתם את זמנם של

המתקינים בשאלות סרק... עדיין זכור לי "פרק הניאו 2.2" מלפני מס´ חודשים... הרי ברור הוא שלא תשקיע את הסכום הזה במכשירך.אז בשביל מה לטחון מים?? הצעתי לך היא שתמתין בסבלנות שירדו המחירים של המשיחבחצי,אבל להערכתי זה יקח משהו כמו שנה לפחות מעכשיו. אמיר

shaikn

New member
לא זה לא בשבילי אישית אני אין לי

ג´וק בPS2 אני עדיין מחכה שירד המחיר אני שואל בשביל בן דוד שלי שמעוניין בג´וק. שאלה לי אליך האם גם לPS1 היה מספר גרסאות של MOD-CHIP עד שיצא האולטימטיבי? ומה היה מחירו? לי שהיה את ה PS1 קניתי א הג´וק ב250.

Number Six

New member
מה פתאום...

נסית פעם להכניס את הריג´ן אקס או האקשן ריפליי ושפוט ללחוץ ריסט פעם אחת? דרך אגב, אני עם ניאו והוא עובד ועובד מצויין. עובדה.

למעלה