שבועות שמח...

lir2004

New member
טההההההההההההההההה

תירגעו אנשים!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד מעט ייתגלה ששניכם (אריאל ומורן) בכלל נשואים עם שלושה ילדים... טהההההההההההה... ואני סומך על נירוס, הוא יודע מה לעשות... מזל טוב, אחי! קיצ'ר... נכנסתי רק לאחל לכם חג שמח... אבל לא יכולתי שלא להגיב גם על המלחמה שמתנהלת בין זוג ציפורי האהבה שיש לכם כאן... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... בכל מקרה - אחלה חג שבעולם!

לירן זה בצחוק תירגע הכל בסדר

ולגבי המזרקה היינו ליד מזרקה בסטייג' וכמעט העפתי אותה לשם בצחוק . אז אל תיקח את זה קשה !

לירן תירגע זה הכל ברוח טובה ובצחוק

ולגבי המזרקה היינו ליד מזרקה בסטייג' וכמעט העפתי אותה לשם בצחוק . אז אל תיקח את זה קשה !

lir2004

New member
אני יודע...

אחי, אם לא שמת לב... גם הדברים שלי נאמרו ברוח טובה ובצחוק...

ניר86

New member
הקוףףף הכורדי שמנהל את הפורום הזה יקבל מכות !

קודם כל אני פה אנשים יקרים ... חג שמח לכולכם תהנו לכם תעשו חיים מת עליכםםם ! לגבי הבדיחות של אריאל הקוףףף הזה חחחח אוייי אני לא מקנא בו מה אני יעשה לו פאדיחות כאלה ... ובכלל לא קוראים לה קייסי חחחח לא משנה לא נכנס לחיי הפרטיים חחחחח סתאאםםם ובאמת קופיפו כי אני גם כבר הרמתי אותך וחבל שלא זרקתי אותך למזרקה אתם לא מבינים הוא שוקל בדיוק 200 גר' ! והוספתי תמונה של הקוףףף שאם לא הבנתם עד עכשיו אז זה אריאל ... כך יעשה לאיש אשר התחיל איתי חחחחח !!! אתה הבאת את זה על עצמך חחחח

אני מריח פה ריח של מלחמה?

אני נגד סנובית מרשעת וקוף רחובותי שברח מגן החיות? אוקי !!!!!! מלחמה זו מלחמה! במלחמה נלחמים חחחח :) איי האב א סורפרייז פור יו !

1mayush

New member
מה עובר עליכם ?! ../images/Emo6.gif

אני מבקשת לא לריב חחח
ולא לעוות תמונות אחד של השני .. (= אריאל לשים את התמונה המקורית ?! ^_^

moranush86

New member
סנובי, באמת לא הבנתי כל הזמן הזה למה אתה דומה

מזל שנב"ב אמר שאתה דומה לקוף, לא עליתי על זה... וחבל חבל חבל שניר לא זרק אותך אהה לא רגע מזל שהוא לא זרק אותך כי היית מרטיב לי את כל האוטו... שלא נדבר שזה לא בריא לישון {!!!} עם שיער רטוב...

1mayush

New member
בואנה איזה שרשור ארוך .. :-\

נראה לי כדי שאריאל יעשה הודעה חדשה של
... ירשום בנושא מלחמה וכל השרשור ההזוי הזה יהיה שם

למעלה