תני לי להבין - אכלת דג מבושל או קציצת דג?
10 ימים אחרי הניתוח, את בשבוע השלישי (אם מקצרים את השבועות לפי המותר). בשבוע השלישי אוכלים כלכלה רכה ומוסיפים קציצות דג ובשר.
קציצת קרפיון מותר לאכול.
דג לא טחון אסור לאכול.
אם אכלת דג לא טחון - יש לך את כל הסיבות למה שקרה, והמניעה היא פשוטה ביותר: לציית לכללי התזונה לאחר ניתוח!!!!!!!!!
אם אכלת קציצת דג לפי ההוראות, את צריכה לפרט יותר מה קרה, מה אכלת עד כה בכלכלה הרכה, מה הכוונה "אכלתי כמו בימים הטובים"?
ובכלל, מהם הימים הטובים? הימים של לפני הניתוח? היה לך טוב בהם? אז למה עשית ניתוח?
אל תשכחי שקשה לי מאוד לעזור לך, כשאת לאורך כל הזמן לא נותנת פרטים על עצמך, לא גיל, לא משקל, לא גובה, לא מצב משפחתי, לא סיבות להשמנה, לא היסטוריה של השמנה, לא תיארת כלל איך הרגשת בשבוע הראשון ובשבוע השני, ולא סיפרת מה אכלת עד כה, ואם שמרת על הכללים ובמה לא שמרת עליהם.
בעיקרון ובאופן כללי, בטבעת צריך להקפיד על החוקים של המניעה לאורך כל הדרך (לא להקיא, לא לסגור ולפתוח לפי הכללים של האבינוחיה, לא לאכול מהר, לא לשתות יחד עם האוכל בבת אחת, ללמוד היטב את הגוף שלך ולשאול כל שאלה לפני ולא אחרי שכבר יש בעיה).
כל אימת שעוברים על כללי המניעה של הצרות - יש סיכון שייקרו צרות. הצרה היא, שהצרות בטבעת הן מאוד לא נעימות. מאוד מאוד לא.