שבוע אתגר

shmickey

New member
מהממת!!

השילוב נהדר.
את חתיכה הורסת והחיוך שלך ממיס.
התגעגעתי לתמונות שלך, אני דורשת שתעשי את זה יותר!!

שרוני1ש

New member
מצטרפת לאתגר...

היום - עם החולצה האדומה. חולצה אכן מלפני כמה עונות, אבל אני אוהבת את הנפילה שלה על הגוף. גם החצאית לא ממש חדשה...
וצילמתי את השרשראות - אני אוהבת מראה של זהב עדין.
החצאית בתכלת היא מיום חמישי. יש לי התלבטות לגביה. לא בטוחה שאשאיר אותה אצלי...

Happy Goth

New member

כייף שגם את מצטרפת

אני מאד מאד אוהבת את השילוב של הצבעים בלוק של היום. החולצה אכן נופלת בצורה טובה מאד, מאד מחמיא.
הייתי מעדיפה שאו שהחצאית תהיה קצרה יותר (מעל לברך) או שהיא הייתה בגזרת "עיפרון"
צמודה יותר למטה.
החצאית מיום חמישי....מה ההתלבטות שלך? בעיניי היא לא איי איי איי

Rosie52

New member
מסכימה עם האפי

החולצה ממש שווה וגם יושבת עלייך נפלא ואת החצאית הייתי מעדיפה טיפלה קצרה יותר.

רוזי

לי וולף

New member
בדעה קצת אחרת

הלוק של היום מוצלח לדעתי מבחינת הצבעוניות וההתאמה הכללית של האופי של הפריטים אבל הוא קצת "ליד" בעייני - הייתי מעדיפה לראות את החצאית עם טישרט פשוטה יותר- בלי הקשירה למטה ועם שרוולים קצרים ואז אני חושבת שכולנו היינו מסכימות שהחצאית נפלאה, ואת החולצה הייתי משלבת עם מכנסיים/ג'ינס.
אני מאוד אוהבת את הצבעוניות והגזרות של הלוק הכחול והאמת שאם את "בקטע" הייתי מציעה לך לחפש כפתורים קצת יותר נחמדים ומעדכנת את החצאית. היא מאוד מחמיאה לך.

shmickey

New member
אני עם לולה

מסכימה עם כל מה שאמרה על הלוק הראשון!
לגבי החצאית התכלכלה, אני בעד להעביר

שרוני1ש

New member
תודה תודה!!

קודם כל, תרגום: ..."אבל הוא קצת 'ליד' בעיני". הסבר, פרט, נמק (מ'זה 'ליד' בעיקר...)
ותודה על ההתייחסות המפורטת, כבר כתבתי שזה מאד עוזר לי!

שנית, איזה סגנון של כפתורים יתאימו לחצאית הזו לדעתך? (את בדעת מיעוט פה לגבי החצאית הזו, אני רואה...)

לי וולף

New member
ה"ליד" הוא בעצם הפירוט

בגדול היית באזור- התאמה טובה של הפריטים לגוף, ההתאמה של הנעליים וההגיון הכללי מאחורי שילוב הפריטים, אבל... פה תוסיפי את הערותיי הקודמות

לגבי החצאית והכפתורים -זה לא שאני מתה עליה וחושבת שהיא הפריט הכי מוצלח שלך, אבל מכיוון שהיא בהחלט מחמיאה לך בתמונה אני חושבת שמי שאוהבת להתעסק בזה יכולה להנות מפרוייקט כזה שמעדכן פריט ישן... ANYWAYS, במבט נוסף אני לא בטוחה שהכפתורים בכלל נחוצים שם. יש באמת חורים וכיפתוּר? אם יש חור והוא לא גדול מידי\ הייתי מחפשת כפתורים פחות דומיננטיים, בשאיפה לא פלסטיקיים מידי למראה ובצבע כמו שהם כעת או קרמי/שמנתי יותר ועד הצבע החום שקיים על החצאית. לא הייתי בוחרת בכחול (שכנראה יהיה פלסטיקי לפחות במראה)

שרוני1ש

New member
כן...

יש באמת חורים וכיפתור. זו מן חצאית מעטפת, יש את הכפתורים האלו שרואים, ויש עוד כפתור מוסתר מבפנים, שבעצם מהדק את החצאית למתניים.
כפתורים קטנים יותר (אני צריכה להסתכל שוב על החורים. לא בטוחה שהם לא ממש גדולים...) בצבע חום שקיים על החצאית זה רעיון מ-ע-ו-ל-ה!!

iritki

New member
גם אני :)

היום בלוק ממוחזר כמעט לגמרי מיום שני בשבוע שעבר.
הישן והאהוב - הסריג לא מאוד חדש, המכנס שנלבש היום (כהה ולא אותו אחד מיום שני) גם לא והכי הכי השרשרת - תליון שקניתי לפני כ12 שנים.
התמונות מיום שישי ובה דווקא הכל חדש. וגם אני בקטע של שרשראות זהב...

לי וולף

New member
תתחדשי!

הכל יושב עליך מאוד יפה וללא ספק מדובר בפריטים מוצלחים אבל אם יורשה לי להעיר/להאיר (אני אניח שענית "בטח" ואמשיך
), הייתי משלבת קצת אחרת-
כרגע יש לי קצת ניגוד בין החלק העליון שמשדר חגיגיות מסויימת לבין החלק התחתון שהוא קצת יותר קז'ואלי. זה בעיקר בגלל הקיפול החיצוני של הג'ינס והשילוב עם הסנדלים שקצת מתנגשים עם הטקסטיל של החולצה בשילוב עם שרשראות זהב. הייתי מוותרת על השרשראות בשילוב הספציפי הזה (הן נפלאות על החולצה אז לא לוותר על השילוב הזה לגמרי) ו/או בוחרת בחולצה מבד שאינו מבריק או לחילופין, מקפלת את הג'ינס פנימה ונועלת נעליים קצת יותר "של ערב".

Happy Goth

New member
כמה יפה לך צבע!

החולצה משגעת בשילוב השרשרת, כ"כ משלים זה את זה.
&nbsp

Nightingale5

New member
שבוע אתגר זאת היזדמנות מצוינת לחזור לעניינים

הפריט הישן זאת העליונית מ-H&O מלפני כ-7 שנים בערך, עלתה 200 שקלים יותר מדי
היום לא הייתי מוציאה סכום על פריט מהסוג הזה

לא יודעת כמה זה אהוב, פעם ממש אהבתי אותה ועד שקניתי אותה ממש רציתי עליונית כזאת ובסוף בקושי שמתי אותה.
אז האתגר נתן לי היזדמנות לנצל פריט שלא היה בשימוש הרבה זמן בארון
גם את החגורה לא זוכרת מתי פעם אחרונה לבשתי אם בכלל

כולל הבייסיק הלבנה ממנגו מתחת שהיא הרבה יותר מוצלחת ממה שזכרתי אותה
חצאית מבטיחה מפורבור ונעלים של ניו לוק מאסוס

כבר שכחתי כמה זה קשה צילום עצמי
אני באמת הרבה פחות סבתאית או דודתית ממה שזה נראה

לי וולף

New member
החצאית מהממת!!

ואני חייבת לציין שלמרות שאני בד"כ פחות מתחברת לעליונית קצרה מעל חולצת בסיס, שילבת אותם יחד בהצלחה מרובה ועשית לוק שאני מאוד מתחברת אליו. הייתי מוותרת על סגירת העליונית ועושה עוד חור בחגורה ותכל'ס, את ממש שיקית!

Nightingale5

New member
תודה רבה על התגובה

החגורה אגב נשברה אתמול כשהורדתי אותה חחח הפפיון נשבר לחצי, מתכת מעפנה, טוב נו זה מטופ טן....
וגם ככה עשיתי לה חור אתמול כי זאת בכלל לא חגורת מותן

ואת צודקת שהייתי צריכה לפתוח את העליונית

Happy Goth

New member

איזה נחמד שהצטרפת, הבאת אותה בפריטים עדינים וטבעיים שמאד משתלבים ביחד בעיניי. הפליסה של החצאית מושלם עליך

shmickey

New member
היוש!

איזו חצאית מקסימה.
איזה כיף שהאתגר החזיר אותך להצטלם, מקווה שתתמידי

מסכימה עם לי, לרוב גם אני לא מתחברת לעליוניות כאלה, אבל את עושה את זה בצורה מצויינת.
גם אני הייתי מעדיפה אותה פתוחה.

למעלה