שבוע בונבוניירה למה שיהיה רק שבוע טוב? בא לי לגוון... שיהיה מעולה ותראו את זה.... דפוקים
T TzutZ New member 29/12/07 #1 שבוע בונבוניירה../images/Emo70.gif../images/Emo211.gif למה שיהיה רק שבוע טוב? בא לי לגוון... שיהיה מעולה ותראו את זה.... דפוקים
שבוע בונבוניירה../images/Emo70.gif../images/Emo211.gif למה שיהיה רק שבוע טוב? בא לי לגוון... שיהיה מעולה ותראו את זה.... דפוקים
ל לימונדה30 New member 29/12/07 #2 מאמי שלי ../images/Emo99.gif .. ../images/Emo25.gif הייתי יושבת לקשקש איתך עכשיו, אבל אין לי זמןןןןןןןןןן... אני מתארגנת להופעה של שלומי שבת + פבלו ... ייאלה צ'או ....
מאמי שלי ../images/Emo99.gif .. ../images/Emo25.gif הייתי יושבת לקשקש איתך עכשיו, אבל אין לי זמןןןןןןןןןן... אני מתארגנת להופעה של שלומי שבת + פבלו ... ייאלה צ'או ....
T TzutZ New member 29/12/07 #5 איזה כיף../images/Emo70.gif ההורים שלי היו לא מזמן וחזרו מבסוטים... תעשי חיים מאמי, אל תשכחי לנענע...
איזה כיף../images/Emo70.gif ההורים שלי היו לא מזמן וחזרו מבסוטים... תעשי חיים מאמי, אל תשכחי לנענע...
S soofgania New member 29/12/07 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם לי יש את אותה בעיה אבל אצלי חלק קיבלו את המסר וחלק לא מעניין אם שוקו התעלם או קיבל
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם לי יש את אותה בעיה אבל אצלי חלק קיבלו את המסר וחלק לא מעניין אם שוקו התעלם או קיבל
ה הילי פילי New member 29/12/07 #7 שבוע מעולה ../images/Emo70.gif שבוע שמביא איתו בשורה של משהו חדש אז אמן שיהיו התחלות חדשות טובות ונפלאות
שבוע מעולה ../images/Emo70.gif שבוע שמביא איתו בשורה של משהו חדש אז אמן שיהיו התחלות חדשות טובות ונפלאות
Y y e t i New member 29/12/07 #11 המוצץ הזה באותו משפט של הבשורה .. לא מובן טוב , את לא הולכת ללדת נכון ?
ה הילי פילי New member 29/12/07 #13 אם תראה אותי אולי תחשוב שכן ../images/Emo6.gif אבל לא ידוע לי על משהו חריג