שבוע בונבוניירה

סמלת

New member
שבוע מעולה שיהיה../images/Emo57.gif

תענוג לפתוח את התחנה האישית ולראות ציון 99
כן ירבו
לשבוע של הרבה כסף

נרקי

New member
שבוע טוב../images/Emo57.gif

זהו.. זה הלילה האחרון שלי בבית מחר בשעה הזאת אני אהיה בדיוטי פרי

ס22ית

New member
שבוע טוב ../images/Emo57.gif

דרכתי עכשיו על חרא..יש מצב שזה סימן למזל טוב?

y e t i

New member
רק טוב לכולנו ..

"The lunatic is in my head....I'll see you on the dark side of the moon" ואיך שווטרס עשה את זה בארץ .. צעד אחד בגן עדן לא פחות .

y e t i

New member
זה בטח משהו שיעניין אותך .

בשעות הלילה אנחנו קופצים לזוג צעיר שנות ה 30 פלוס מינוס , אמרתי לשותף שלי שאם אישה בת 30 מוציאה אמבולנס ב 2 לפנות בוקר בהנחה שהיא בריאה בנפשה משהו באמת לא בסדר . אנחנו מגיעים , הבעל אשכנזי חייכן כזה שמו אילן ,הגברת הנכבדה מדברת איתי ב"ח" ו "ע" כמו תימנייה מבית טוב. מנסה להבין מה הבעיה ולמה הגענו אליה הבייתה , היא מספרת שהיא מפחדת , אני שואל ממה את מפחדת , היא אומרת : נראה לי שקיבלתי התקף לב , מנסה קצת להרגיע אותה מסביר לה שאין שום סיכוי שעברה דבר כזה וזה רק מלהסתכל עליה לפני בדיקה . היא ביקשה שארגיע אותה ובכל אופן אבדוק , עשיתי את זה וצדקתי , ואז שאלתי מה קרה לפני שהגענו ,אמרה שבמושב שלהם יש ציידים בשטחים החקלאים והציידים שצדים ברישיון בעמק כנראה ירו קרוב לשטח שלה והיא התעוררה בבהלה . ואז היא אני לא יכולה להרדם מה היית ממליץ לי לעשות , אמרתי לה "הייתי מנצל הזדמנות", ואז שאלה למה אני מתכוון , אמרתי לה , "אנחנו מאותה עדה אני באמת צריך לפרט ", אמרה כן . "טוב אז אם ככה , את ובעלך ערים כבר ,הילד ישן שניכם עירניים , לא יודע מה איתך אבל אני הייתי מנצל הזדמנות ". חשבה דקה ,אמרה לי שאני צודק ,נפרדה ממני בחיוך ושלום על ישראל .

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif משעשע..

תגיד, אתה עושה גם הופעות לוועדי עובדים ????

למעלה