זה בטח משהו שיעניין אותך .
בשעות הלילה אנחנו קופצים לזוג צעיר שנות ה 30 פלוס מינוס , אמרתי לשותף שלי שאם אישה בת 30 מוציאה אמבולנס ב 2 לפנות בוקר בהנחה שהיא בריאה בנפשה משהו באמת לא בסדר . אנחנו מגיעים , הבעל אשכנזי חייכן כזה שמו אילן ,הגברת הנכבדה מדברת איתי ב"ח" ו "ע" כמו תימנייה מבית טוב. מנסה להבין מה הבעיה ולמה הגענו אליה הבייתה , היא מספרת שהיא מפחדת , אני שואל ממה את מפחדת , היא אומרת : נראה לי שקיבלתי התקף לב , מנסה קצת להרגיע אותה מסביר לה שאין שום סיכוי שעברה דבר כזה וזה רק מלהסתכל עליה לפני בדיקה . היא ביקשה שארגיע אותה ובכל אופן אבדוק , עשיתי את זה וצדקתי , ואז שאלתי מה קרה לפני שהגענו ,אמרה שבמושב שלהם יש ציידים בשטחים החקלאים והציידים שצדים ברישיון בעמק כנראה ירו קרוב לשטח שלה והיא התעוררה בבהלה . ואז היא אני לא יכולה להרדם מה היית ממליץ לי לעשות , אמרתי לה "הייתי מנצל הזדמנות", ואז שאלה למה אני מתכוון , אמרתי לה , "אנחנו מאותה עדה אני באמת צריך לפרט ", אמרה כן . "טוב אז אם ככה , את ובעלך ערים כבר ,הילד ישן שניכם עירניים , לא יודע מה איתך אבל אני הייתי מנצל הזדמנות ". חשבה דקה ,אמרה לי שאני צודק ,נפרדה ממני בחיוך ושלום על ישראל .