שבוע האלבום- With The Beatles

ואם כבר I Wanna Be Your Man חידה

איזו להקה ברטית ענקית, התפרסמה לראשונה בזכות ביצוע לשיר הזה של לנון ומקרטני? אגב תומר אהבתי מאוד את הביקורת

יטבת22

New member
את יודעת,

זה די דומה למה שאני חשבתי אבל אם כל מי שיודע יגיד שהוא ייתן למישהו אחר לענות השאלה תישאר לא פתורה. בכל דור צריך להיות אדם בעל חזון ואומץ רוח, שיקום ויעשה מעשה. ואם נגזר שזו תהיה אני, לט איט בי מי. האבנים המתגלגלות. ועכשיו רק חסר שאני טועה.

John LennonS

New member
איפה מחיאות כפיים!?../images/Emo45.gif

קודם כל יש לי שאלה, שלא הבנתי תוך כדי הביקורת. זה האלבום החביב עלייך או שהוא אחר מהחביבים עלייך? חוץ מזה רציתי להוסיף שלדעתי השיר “All I`ve got to do" הוא אחד השירים היפים ביותר של הביטלס באופן כללי. לטעמי אחד השירים הטובים שהם הוציאו.

Another Girl

New member
שיר נחמד...

האמת שזה שיר שלא כל כך חיבבתי בהתחלה,אבל עם הזמן לומדים להעריך אותו.

Another Girl

New member
מהו השיר האהוב מהאלבום?

לי אישית יש שלושה: All my loving- שזה קלאסיקה,אין מה להגיד... שיר פשוט מבחינה לירית,אבל קצבי ויפה,וכמובן מקארטני אופייני. Till there was you- אני יודעת שזה לא שיר מקורי שלהם,אבל בכל זאת אי אפשר להתעלם ממנו..שיר כל כך יפה, נוגע. גם המילים יפות וכמובן קולו של פול מוסיף לאווירה הרומנטית. Don't bother me- ואיך אפשר לשכוח את ג'ורג'? שיר חזק, שלא צריך תופים וגיטרות חשמליות עצבניות כדי לנגוע. אין מה להוסיף,לטעמי אחד השירים היותר טובים של ג'ורג',ומרשים בהתחשב בזה שזו הייתה רק ההתחלה.

למעלה