שבוע הספר, סוף כל סוף!

Death of Rats

New member
שבוע הספר, סוף כל סוף!

אני כל כך כל כך מצטערת שלא פתחתי בשבוע שעבר. פשוט היו חגים והכל, וממילא הפורום נתקע יום אחרי זה, לא? witches abroad-מכשפות בחוץ לארץ-תת סדרה: המכשפות. אחד הספרים האהובים עלי, והפארודיה על גולום היא לדעתי אחד הקטעים הכי גאוניים שלו (יחד עם הקטע המראה את הפרופורציות בין זמנים עם זבובוני האביב וכל זה מאיש הקציר). "זההההה יום ההולדת שששששלי" ואז היא הכתה אותו עם משוט XD בכלל, לא אהבתי את שאר ספרי המכשפות (אחיות הגורל שיעמם. פולחני כשף, ובכן, אני לא אתחיל אפילו לדבר. את מאסקרייד חיבבתי, אבל לא יצא לי סיים
*נסקלת*) במיוחד, אבל זה ממש ממש שולט ^_^;

מסכים כמעט עם הכל..

מאסקרייד נפלא, וגם משמו קארפה ג'וגלום גאוני! אבל באמת כל שאר סידרות המכשפות די חלשות.. אהבתי את השפה העילגת של גראני כשהיא מדברת בלעז עם האנשים שבחו"ל.. כן, זהו זה - לסיכום זה ספר מגניב! מאגנה, למי יש כוח לומר יותר?, בע"N

The Mad Hatter

New member
מי מעז להעליב את סדרת המכשפות?!

(אני במצב רוח של הודעות מסוכמות. P:) פולחני כשף-אני מסכימה שהוא אחד הספרים החלשים בסדרה, אבל גם הוא די נחמד. וחוץ מזה, קצת מוזר לי להסתכל עליו כעל ספר מסדרת המכשפות. אין שם את נאני אוג, אפילו וגראני היא לא בדיוק דמות ראשית שם. אחיות הגורל-גם, אולי לא הספר הטוב בסדרה, אבל הוא חכם ומצחיק והוא הספר הראשון שקראתי בסדרה ואני אוהבת אותו. :) מכשפות בחו"ל-אהה, הגענו לספר השבועי. המ, האמת? אני לא זוכרת מה הולך בו כל-כך. קראתי אותו כמה פעמים, אבל גם זה היה די ממזמן. אני רק זוכרת שדי נהניתי. יש ספרים טובים יותר ועמוקים יותר, אבל זה ספר נחמד. אולי אני אעבור עליו שוב כשיהיה לי זמן (שזה אף-פעם. כי אין לי זמן). lords and ladies-והספר הזה *לא* גאוני?? קראתי אותו שוב בחופש האחרון ולא האמנתי על עצמי שהעזתי לקרא אותו ברפרוף. אחד מהספרים האהובים עלי. מסקרייד-אור-איך אפשר לא לסיים אותו? גם, ספר שאהבתי נורא. כשסיימתי אותו רציתי לקרא את "פנטום האופרה" אבל לא יצא לי ועד עכשיו אני מרגישה בורה. אפילו את המחזה בברודווי לא ראיתי. :/ carpe jugulum (המ. תמיד אני מרגישה שאני כותבת את זה עם שגיאות. ובכלל, אין לי מושג איך הוגים את זה)-גם כן, מסכימה-ספר גאוני. למרות שהדמיון לlords and ladies קצת הפריע לי לפעמים). המ. אהבתי את בדיחות האיגור של נאני. :) סדרת המכשפות, אחרי הסדרה של מוות, היא התת-סדרה האהובה עלי. אז שאף אחד לא ישמיץ אותה בנוכחותי. :) נ.ב-הסורק שלי עובד! וברגע שאני אצליח להעביר את התמונות למחשב השני, תצטרכו לסבול את אותו הציור של קאטוול וקלי (מ"מורט") בעשרות גרסאות שונות שעשיתי בפוטושופ. ^_^

RainBird

New member
אחד הספרים האהובים עלי! ויש שם מלא אירועים היסטורים! הבדיחה הראשונה של גראני (כריך תנין) הקריירה החדשה והנדחית על הסף של מאגרט (פיה טובה) והכי הכי חשוב, ראינו סוף סוף את גנואה, וקצת וודו. יותר מזה? שלא לדבר על קצת קישרי משפחה של גראני (לילית) והטיפול ההוליסטי החדש ביותר שנאני עברה (מסאג' בית תאילנדי) השאלתי את הספר לידיד שלי והוא אף פעם לא החזיק אותו sob וחוץ מזה סידרת המכשפות היא הכי הכי טובה! (אולי אני משוחד כי אני אחד כזה...) ארדן

Athaclena

New member
הוא די סטנדרטי לדעתי

הרבה בדיחות כרגיל... הרבה התייחסויות לכל מיני דברים שחצי מהם אני לא מבינה, כרגיל... יש ספרים שאהבתי הרבה יותר. אבל אהבתי אותו כמובן, נו זה טרי פראצ'ט. דוקא תת-סדרתהמכשפות היא הכי פחות אהובה עליי (ולפי הסדר: מוות, משמר העיר - לא יודעת איך זה בעברית, בודדים שלא שייכים, המכשפים, סתמרוח ובסוף רק המכשפות). נראה לי שבכלל אני לא אוהבת את גראני כשהיא לא בבית. זה כאילו חצי מהשכל שלה מתאדה. אבל גם אני לא קראתי את הספר לאחרונה, והקטע עם גולום היה מצחיק

dino_din

New member
רק רציתי להגיד לכם...

שלא תעצבנו אותי היום!!! למה כולם (חוץ מאיזו צדיקה אחת) נטפלים למכשפות??? סידרה מצויינת, האהובה עלי ביותר (ביחד עם מוות והמשמר וכל השאר
)! בכל מקרה, "מכשפות בחוץ לארץ" ספר מצויין, אני לא יודע איך אפשר לא להתאהב בו... ים בדיחות ורעיונות מצויינים. זוכרים את הקטע עם גרייבו? כשהמכשפות הופכות אותו לבן אדם??? פחחח, צחקתי מהקטעים שלו שעתיים.... איך ניסו להשאיר אותו כבן אדם עם אותן תכונות שהיו לו כחתול (אגב, כמישהו שיש לו חתול בבית כבר יותר מידי שנים, אני חושב שזה הצחיק אותי הרבה יותר
). ואת המאהב הגדול אתם זוכרים ? קזאנונדה ("נאני אוג העבירה את מבטה מלמעלה למטה, או, במקרה הזה, מלמטה לעוד יותר למטה"). בכלל יש שם את היציאות האופייניות של פראצ'ט על כל דבר בעולם (צמד מלאכי חבלה שהגיעו אחרי חודש עבודה בשירות הלקוחות של גן עדן -:)) וכמובן יש את הקטע שהן מחסלות את השליט הערפד בלי לשם לב אפילו, גם אחד האהובים עלי
אפילו מוות הגיע לביקורון קטנטן בספר (קדימה, כל אוהבי ה"מוות" לשנות את ההצבעה ולהוסיף שתי נקודות לספר...). בכלל, ספר שמשופע בבדיחות וקטעי צד מצויינים וכמו שאמרו יש פה הצצה נדירה אל חייה של סבתא ודרך מחשבתה המיוחדת.... (אגב, הקטע עם הזאב שמבקש שיהרגו אותו היה פה או שאני מתבלבל???) לסיכום :
דינו. >יודעים מה זה - "ברך טסורטיאנית"?<

Fingertip

New member
בקשר למוות...

כתבת "אפילו מוות הגיע לביקורון קטנטן בספר" -- אין אף ספר של עולם הדיסק שמוות לא מופיע בו. בדוק. אהד.

dino_din

New member
למה לזרוק ספרים ?

לא חבל ?? עדיף לתרום לאיזו אגודה... דינו. >אני תרמתי במשרד<

רונגי

New member
הסדרה שאני הכי אוהבת היא המכשפות

אין כמו גראני ונאני. הקטע של גראני משחקת פוקר כדי להרוויח חזרה את הכסף שלהן - מעולה. רוני

ויימס

New member
טוב, אז ככה...

א.לא נראה לי שצריך להכניס את פולחני כשף לתת סדרה של המכשפות, כי יש שם רק את גראני והיא אפילו לא הדמות הראשית. ב. היות וכולנו בקטע של וידויים מרגשים עכשיו, התת סדרה האהובה עליי היא של סתמרוח (הממ, בטח לא שמתם לב לכל ההודעות בנוגע לצבע הכשף שהסתובבו פה בחודש האחרון...
), אחר כך מוות, ובסוף המכשפות. את השומרים אני לא סופרת, כי קראתי רק ספר אחד מהסדרה, ככה שבשבילי זה בעצם ספר בודד. עצוב אבל נכון. ג. דווקא ספר המכשפות האהוב עליי היה אחיות הגורל. מלכים נרצחים, תיאטרון שייקספרי וכל מיני שטויות כאלה...
לעומת זאת... אה... את Lords and Ladies קראתי רק פעם אחת ומשום מה יש לי רתיעה קלה מלקרוא אותו שוב, ובפעם האחרונה שקראתי את מכשפות בחו"ל, הפסקתי כל חמש שניות כדי לבהות בחלל הריק ולתהות מה יש היום לארוחת הערב, כך שזה כנראה לא ריתק אותי במיוחד. ד. ומצד שני... אל תקשיבו לי, בטח סתם הייתי במצברוח רע. חביב כל עניין המראות והסיפורים (וכן, יש שם זאב שמבקש שיהרגו אותו) והפיה הטובה/רעה. ומישהו מוכן להסביר לי מה כל עניין האיש עם המגבעת והמקל שרוקד שם (ברון סאטרדיי), אני פשוט יודעת שזאת פרודיה על משהו שאני לא מספיק חכמה כדי להבין... בייחוד לאור העובדה שמוזכר משהו דומה גם בבשורות טובות. והקטע שגריבו הופך לבנאדם???
יש לי גם כן חתולים אז אני נורא הזדהיתי. אם החתולים שלי יהפכו לבני אדם, הם יהיו ילד מניאק שאוכל את כל האוכל בבית (כמו דאדלי, האח של הארי פוטר), וילדה אוטיסטית עם תסבוכי רדיפה. ה. (מפגינה את בורותי <שוב>) מה זה XD? נתקלתי בזה ולא ידעתי מה זה...

RainBird

New member
I'm singing In the rain סרט ישן ומוכר. יש שם איש טיפש שרוקד בגשם ועל זה הפרודיה

ויימס

New member
זה לא זה. ../images/Emo150.gif

זה בכלל מראי נוע כשדיבלר רוקד בגשם (זה מראינוע, נכון?) אני מדברת על הברון סאטרדיי, כשהם הפכו אותו לאל. משהו שקשור לוודו... ובבשורות טובות כתוב משהו על איזה ברון סאמדיי (טעות בדפוס או שזה מכוון?) שקשור לוודו.

Athaclena

New member
אני רק יודעת שSAMEDI =

יום ראשון או שבת בצרפתית. (באנגלית קוראים לו הברון SAMEDI, לא בדקתי אבל אני די בטוחה) ובדקתי במילון וזה שבת. כמה מהר שוכחים צרפתית, סה"כ למדתי את זה רק לפני 6 שנים
לפחות אני יודעת את זה, גם משהו

RainBird

New member
הברון סמאדי הוא אל המוות. גולגלת עם כובע מצחיק כזה בדרך כלל. לאנשים מבחוץ אולי זה נראה מצחיק אבל מדליקים סיגרים ושמים לו בפה ומוזגים לו שמפניה ורודה (המורה שלי אומרת שזה מה שהוא הכי אוהב!) וכדומה. בכלל וודו זו דת יפה.

למעלה