שבוע חדש ומה נבשל?

פוקסי99

New member
מתכון לגולש שאני מכין

2 בצלים קצוצים
1.7 קילו בשר שריר חתוך לקוביות 3x3
2.5 כפות פפריקה חריפה
1/2 כפית קימל טחון
3 שיני שום קטושים
1/2 כפית פפריקה חריפה או פלפל חריף בגודל בינוני
מלח
8 כוסות מים
עגבניה מקולפת וחתוכה לקוביות
5 תפוחי אדמה בנוניים חתוכים לקוביות 1.5x1.5
1/4 כוס שמן
מחממים את השמן על אש בינונית ומוסיפים את הבל עד שיקבי צבע שקוף
מוסיפים את קוביות הבשר לכ15 דקות ומערבבים מדי פעם שיצרב מכל הצדדים
מורידים מהאש מוסיפים 8 כוסות מים רותחים מוסיפים את הפפריקה המתוקה ואת הקימל הטחון וכמו כן את השום .מחזירים לאש בינונית נמוכה ומבשלים כשעה בודקים שהבשר רך .במקרה והבשר עוד קשה מעט ניתן להמשיך במתכון הוא יתרכך בשלבים הבאים במקרה והבשר קשה להמשיך לבשל עד שיתרכך.
מוסיפים את העגבניה ואת הפלפל החריך .או את הפפריקה החריפה וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה בשלב זה מוסיפים את המלח.
לאחר כצי שעה מוסיפים את תפוחי האדמה עד שיתרככו.
בקשר להוספת פלפל חריף או פפריקה חריפה: יש להשתמש בכמות קטנה בתחילה ולאחר כ5 דקות לטעום .במקרה והחריפות לא חזקה רק אז להוסיף עוד .לקחת בחשבון שקשה להחליש חריפות ייתר!!!!
 
למעלה