Garbage - When I Grow Up
Y YEEZUS New member 23/6/14 #57 Ghostface Killah - Jellyfish ft. הרבה ראפרים She must be a speical ladYYYYYYYYYYY and a very exciting girllllllllllllll
Ghostface Killah - Jellyfish ft. הרבה ראפרים She must be a speical ladYYYYYYYYYYY and a very exciting girllllllllllllll
R Rider on a storm New member 23/6/14 #67 Love Kills - Queen ft Adam Lambert https://www.youtube.com/watch?v=8bb6f1fudSw מדהים!
ע ערן1987 New member 24/6/14 #76 Gwen Stefani - The Sweet Escape לא שמעתי את האלבום הזה כבר נצח נצחים אבל הוא תמיד ייזכר לי כנפילה אחרי LAMB האדיר שלה. בואו נראה אם אני עדיין מרגיש ככה כלפיו.
Gwen Stefani - The Sweet Escape לא שמעתי את האלבום הזה כבר נצח נצחים אבל הוא תמיד ייזכר לי כנפילה אחרי LAMB האדיר שלה. בואו נראה אם אני עדיין מרגיש ככה כלפיו.
2 2Dirrty4U New member 24/6/14 #78 Calvin Harris – C.U.B.A (באתי לרשום קלווין קליין ) אדיר! איזה הבדל בין שיר מעפן כמו SUMMER לבין יצירת האומנות הזאת!
Calvin Harris – C.U.B.A (באתי לרשום קלווין קליין ) אדיר! איזה הבדל בין שיר מעפן כמו SUMMER לבין יצירת האומנות הזאת!