אז זאת האסטרטגיה שלך? מיאו?
ד דאגרוטיפ New member 26/8/12 #31 ריינה, תגידי אתה חושפת ניבים אם ניצחונך נתון בסכנה? בואי נוודא לקראת מה אנחנו נכנסים.
ל ליאור243 New member 26/8/12 #21 דאג אני מתערב איתך על שרינתי לא תתערב איך! התערבנו? ובלי מסרים מפתים למנהלת
ל ליאור243 New member 26/8/12 #27 את על ניוקי אני על בולונז, הולך? רץ? התערבנו? כבוד המנהלת,מה את אומרת? שנגרום לדאג להפסיד ווירטואלית מול כולם ע"מ שתלמד לא לרדת על פוס יותר. (כדאי לך,זה מסר חינוכי )
את על ניוקי אני על בולונז, הולך? רץ? התערבנו? כבוד המנהלת,מה את אומרת? שנגרום לדאג להפסיד ווירטואלית מול כולם ע"מ שתלמד לא לרדת על פוס יותר. (כדאי לך,זה מסר חינוכי )
ד דאגרוטיפ New member 26/8/12 #28 אני לא יורדת על פוס, אני פספוסה מול פוס. הוא אוכל אותי ללא הנד עפעף.
ל ליאור243 New member 26/8/12 #34 פוס,הצלחתי! אתה חייב לי אחת כבוד המנהלת ,אנחנו עדיין ממתינים... דאג,אני חייב להגיד לך שזה לא בושה להודות שהפסדת .כל הכבוד לך!
פוס,הצלחתי! אתה חייב לי אחת כבוד המנהלת ,אנחנו עדיין ממתינים... דאג,אני חייב להגיד לך שזה לא בושה להודות שהפסדת .כל הכבוד לך!
ד דאגרוטיפ New member 26/8/12 #35 אתם עושים עלי יד אחת, לא הוגן ואני אודה בהפסד רק אם יוצמד לשפתיי אקדח סיכות.
ל ליאור243 New member 26/8/12 #36 זה לא יד ותמסרי למנהלת שאנחנו ממתינים למוצא פיה,תזכרי בולונז עם אקסטרה בשר. ואם זה לא קשה לך אז ב"מאמא מיה"
זה לא יד ותמסרי למנהלת שאנחנו ממתינים למוצא פיה,תזכרי בולונז עם אקסטרה בשר. ואם זה לא קשה לך אז ב"מאמא מיה"
ל ליאור243 New member 26/8/12 #39 אני מאוד מודה לך כבוד המנהלת דאג,מה יש לך להגיד בעיניין? וקטנה לפוסי ,בקשר למסעדה הרומנית שדיברנו עליה. חבר אכל שם אתמול וכתב את הדבר הבא.. "מצר עורקים ,מרחיב את הלב"
אני מאוד מודה לך כבוד המנהלת דאג,מה יש לך להגיד בעיניין? וקטנה לפוסי ,בקשר למסעדה הרומנית שדיברנו עליה. חבר אכל שם אתמול וכתב את הדבר הבא.. "מצר עורקים ,מרחיב את הלב"
ד דאגרוטיפ New member 26/8/12 #40 אתם כאלה רמאים שפלים, וריינה שתפה אתכם פעולה באופן הבוטה ביותר, זו למעשה קנוניה מהנפשעות שהיו. זיבי! ואם זה לא מספיק מבהיר את תחושתי, אז: אצבע משולשת וקללה הארדקורית מסוננת.
אתם כאלה רמאים שפלים, וריינה שתפה אתכם פעולה באופן הבוטה ביותר, זו למעשה קנוניה מהנפשעות שהיו. זיבי! ואם זה לא מספיק מבהיר את תחושתי, אז: אצבע משולשת וקללה הארדקורית מסוננת.
ר רינתי77 Active member 26/8/12 #41 נו, בקשה! בגלל זה אני לא מתערבת ואם היית שמה לב למה שאני אומרת [URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?ForumId=2294&MessageId=163961739[/URL] לא היית מפסידה לליאור.
נו, בקשה! בגלל זה אני לא מתערבת ואם היית שמה לב למה שאני אומרת [URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?ForumId=2294&MessageId=163961739[/URL] לא היית מפסידה לליאור.