שבוע טוב הלואי שיהיה טוב מקודמו..פחות

הדסהש1

New member
שבוע טוב הלואי שיהיה טוב מקודמו..פחות

שערוריות...וכבר יהיה שקט בארצינו...

בוקר טוב, ימית, מסכימה אתך

לגבי השמות של עסקים בישראל - כאילו שאי אפשר למצוא שמות בעברית. זו התרפסות, זו הנמכת קומה. העברית שלנו כל כך משובשת.

שפירא, השימוש במילה "כאילו"

הוא תרגום או חיקוי של השפה האנגלית בשכבות הנמוכות בארצות הברית. LIKE - בני הנוער שם מוסיפים את המילה הזאת בכל משפט. למה? ככה. ואנחנו העתקנו כפי שאנחנו מעתיקים שמות באנגלית לעסקים שלנו. אז אצלנו זה "כאילו".... וכל משפט נגמר בסימן שאלה. למה? ככה.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבוע חדש וכמעט חודש חדש....

זהו נגמר החורף...האביב כאן בעיצומו!!

כמה אפשר לדבר על אולמרט ושולה זקן...תתאפקו שהשופט יחליט
לא... כל אחד חייב להגיד את דעתו...באיזה ענין?? מה יחליט השופט - תחכו!!!

בענין הנשיא...
כתבתי לרובי ריבלין בדף הפייסבוק שלו וקיבלתי הבוקר תגובה:

שלום רב לך מכובדי,

האם ניתן לעשות משהו דראסטי - כדי שאתה תבחר לתפקיד הנשיאות? אם מי צריך לדבר ולשכנע??
איך יכול להיות שאדם שמובל מיצר נקמנות הוא זה שיקבע מי יהיה הנשיא??
מה גם שהוא מחפש דרך להיפטר מהמועמד שלו כדי
לפתור לו 2 בעיות ??
למה יש עתיד מסרבים לתמוך בך בגלוי??
ושוב התמיכה תהיה מטעמי מוצא עדתי... והרי כעת ש"ס רוצים
להתנקם בביבי...אז אולי אפשר לגייסם אותם לתמוך בך רק שהמועמד
של ביבי לא יבחר למרות מוצאו המזרחי...

אנחנו מתפללים שרק אתה תבחר והלוואי ותפילתנו תתגשם.

שלך בנאמנות
אביבה הרטמן

אביבה יקרה. הסמכות מצויה בידי חברי הכנסת ואני מכיר היטב את שיקוליהם ומחשבותיהם. אני מקווה שבבוא היום אמצא ראוי על ידי הציבור והדבר יבוא לידי ביטוי בהצבעת חברי הכנסת. אם בכוחך לסייע בהשפעה על חברי כנסת באמצעות פניה אליהם בשלל דרכי יצירת הקשר - מה טוב. חן חן לך. רובי

הדסהש1

New member
צכתובת מנומסת..אבל אנו יודעים מי בוחש

בקלחת...שימצאו את הראוי ביותר..ללא הבדל של עדה
וגיל.ובמיוחד מפלגה...

י מ י ת 2

New member
מה חבל שבחירת נשיא לא נעשית מטעמים

הגיוניים ועניניים אלא משיקולים פוליטיים כאלה ואחרים שבכלל לא שייכים לענין ואחר כך אנחנו צריכים לחיות שבע שנים עם נשיא שמבייש אותנו בפנינו ובפני אומות העולם.
היחידים בעיני שראויים להתמודד על התפקיד הם ריבלין, פרופ' שכטמן והשופטת בדימוס דליה דורנר. כל השאר, למרות השיקולים המפלגתיים לא לענין. אבל כידוע וכאמור לא אני מחליטה ולא איש מבנינו.
יום טוב.

עמיקם10

New member
זוכרים שמר בגין הציע את פרופ' שווה.?

ואף אחד לא אמר או כתב שזו הצעה לא שווה.אולי נחפש איפשהוא מישהו משהו שלא הטריד שלא היה במלון ושלא חושב שכולם כאן מטומטמים. כל הכבוד לגברת שהעלתה ענין ישן של פוליטיקאי שרצה להיות ראש ממשלה - וכעת חשב להיות נשיא- לפני שתהיה פרשה שתיים. וראו איך מתגייסים הסניגורים והמומחים לענייני התיישנות. ובענין שולה זקן- שאחרה את הרכבת...למה שהשופט יאמין לה עכשיו. וייצור תקדים של עדים שמנסים לצאת מהבור.

יוליקה

Member
מנהל
אז היא ביקשה...גם אנחנו ביקשנו...

אשתו של מרואן ברגותי: אבו מאזן ביקש מהאמריקנים לפעול לשחרור בעלי

אשתו של מרואן ברגותי, בכיר פתח הכלוא בישראל, אמרה כי בעת ביקורו בוושינגטון ביקש אבו מאזן מהאמריקנים לפעול לשחרורם של ברגותי ואסירים בכירים אחרים. בראיון לעיתון "אל חיאת" אמרה פאדווה ברגותי כי אבו מאזן ביקש להביא לשחרורם של מזכ"ל החזית העממית אחמד סעדאת, של עוזרו של יאסר ערפאת פואד אל-שובכי, ושל האסירים החולים, האסירים המבוגרים והאסירות.

גם אנחנו ביקשנו את שחרור פולארד...בתמורה

אחמאד סעדאת - אחראי לרצח השר גנדי...

עמיקם10

New member
אז בענין הפלשתינאים-

אתמול היינו בטיול במצפה אל"מ מרעי וב'חץ השחור' האנדרטה של הצנחנים ליד כפר עזה. הסיפור שלי הוא שלפני 15 שנה קניתי ממש קניתי בית ב-269 אלף שקל בכפר עזה. לא נעליים- בית..!! כבר שמתי כסף. ואז הראנו לחברים את המגרש- ועלינו למצפה מרעי- והיה שם חייל שהראה לנו את מטה אש"פ ומטה הג'יהד האיסלמי ועוד איזה מטה..והחלטנו שהמקום הזה מסוכן- למרות שעוד לא היה צבע אדום..ולא ירו..אבל החלטנו מעוד מספר סיבות לוותר על הבית. אבל בעיקר בגלל המצב הנוכחי. אתמול אחד שטייל איתנו הזכיר מה הציע ליברמן. ובכלל שאל כמה אנשים יש ברצועה. ועוד כהנה וכהנה. וכמה יש ביהודה ושומרון ..ובסוף אף אחד כמובן שלא העלה הצעות. אבל המצב בטטה. בינתיים בנו תחנת רכבת ממוגנת בשדרות. והכביש כבר אוטוסטרדה. אז מה יוצא מזה. ובכביש מרפיח כתוב תרקומיה..2 אולי הפלשתינאים נוסעים בו.

יוליקה

Member
מנהל
ראיתם אתמול מאסטר שף??

ממש הגיע לשלמה לעוף... הוא הרים ידיים כבר עם תחילת התכנית...
כי כל מה שהוא הגיש היה בחזקת חוצפה וזלזול...
פלחי קלמנטינה מקולפת מונחת בשמנים כמנה שלמה?????

השלישיה שהגיעה לגמר היא לדעתי המוצלחת ביותר מכל התוכניות הקודמות.
שלושה שבאמת יודעים להכין מנה ראויה, יפה, טעימה כראוי לשף.

בקר טוב לכולם ! יוליקה גם אני בדעתך!

השיפוט ישר וצודק של השפים ללא נשוא פנים, כשטוב הם אומרים בפנים גם כשלא טוב ! לשלמה היה יום לא טוב, פשוט לא הלך לו, גם זה קורה !! השלישיה האחרונה ממש מצויינים !
גם אני כשראיתי את הנדרינות צפים בשמן , קבלתי חום, קשה לי לנחש מה הוא חשב לעצמו ?
על מי אתם תהמרות כהמסטר שף???

הדסהש1

New member
אתמול שלמה לא היה מאופס אולי בגלל שעידו

נשף בערפו..כל הזמן דיבר ושיבח את מאכליו...ה 3 ראויים לגמר...
לדעתי נוף תיקח...

היה פרומו בענין הזה, אבל הוא נמחק

בפרומו שהופיע רק פעם אחת, השופטים נדהמו וטענו שזה זילזול, וזה שום דבר, וזה עלבון לתוכנית להגיש דבר כזה.

הבעיה עם שלמה זה לא שרושפלד נכנס בו בתחילת התכנית, כי העניינים הסתדרו, אלא שהוא בעייתי כאשר השתן עלה לו לראש.
כולם הלכו על בטוח והוא החליט להגיש משהו הזוי לחלוטין, כמו המנה עם הגלידה, כשהוא מודה שמעולם לא הכין גלידה לפני כן. העליה לגמר זה זמן לנסיונות ? או שהוא מגלומן או שהוא טיפש. אבל ראו מההתחלה שהוא היה במצב רוח של הפסד, והמנות שהגיש היו מהירות וכלאחר-יד.

הרמזים בעיתונות כאילו רושפלד התנכל לשלמה הם דברי הבל של עיתונאי זבל, בדיוק כמו הטענה שזה שעלה לגמר זה בזכות העובדה שחבר שלו הוא חבר של רושפלד.

יוליקה

Member
מנהל
נכון מאד!! כשאתה נלחם על כרטיס לגמר

לא עושים ניסיונות שלא עשית מימיך אלא הולכים רק על בטוח!!

נכון שנוף מצויינת - אבל אני מהמרת על מסרט!!

בת אל751

New member
נכון שנוף וגם מנסרט מבשלות מצוין אבל

נוף,,תזכה ,יהנה אנחנו,היהודים,,לא מקפחים ערבים,

יוליקה

Member
מנהל
האם מישהו מכם נפל/נפגע מחברות גביה?

פרשת איקיוטק - מכירים?? קניתם פעם איזשהו שירות דרך הטלפון הסלולרי??

http://www.themarker.com/consumer/1.2277233

כעת מנסים לחוקק חוק שימנע גביה אגרסיבית על חובות שבכלל לא ידועות לצרכן
כי בצע אותם??

בת אל751

New member
יוליקה בחיים לא דרך הסוללרי גם לא דרך בזק ולא

באינט יתכן ויגידו שאני פרימיטיבית
אבל דוגלת ביפה כח הזהירות מכח הריפוי

י מ י ת 2

New member
אמש לא ראיתי את התכנית הייתי אצל חברים

לקנות באינטרנט זו מומחיות הכלה של בני קונה לקטנה דברים מקסימים באינטרנט ובחצי מחיר.
אני ברך כלל לא קונה. פעם נכוויתי ומאז אני לא מתפתה מכל מיני מבצעים והבטחות זכית! זכית! אחת בדורה...

כלל פלדה: לא מכניס את כרטיס האשראי שלי לאינטר

גם כשאני רוצה כרטיס טיסה, אני מדפיס את מה שרוצה והולך עם זה לסוכן.

לא משלם דוחות וקנסות באינטרנט, אלא נכנס לחשבון הבנק שלי, יש אפשרויות תשלום, ואז הבנק מעביר את הכסף לגורם המסויים ומוריד לי מהחשבון. אך אחד חוץ מהבנק לא יודע את פרטי כרטיס האשראי שלי, ואם זה כרטיס חוץ בנקאי, אז גם הבנק לא יודע.

למעלה