שבוע טוב הלואי שיהיה טוב מקודמו..פחות

יוליקה

Member
מנהל
לא צריך להיות קיצוני לשום צד

יש היום אתרים מאובטחים לחלוטין.
אני משלמת את כל החשבונות שלי, חשמל, ארנונה, מים וביוב רק דרך האינטרנט.

לקנות...קניתי כמה פעמים דרך אתר GET IT מקרר, מכונת כביסה, מדיח כלים, שואב אבק וכד'...
הבעיה היחידה שהם שולחים כל הזמן SMS למבצעים...שאני כבר לא צריכה...

גם כרטיסי טיסה של ארקיע או דרך איסתא אני קונה באינטרנט.

הפעם היחידה שהסתבכתי - כמעט!! היתה ששילמתי במסעדה עם כרטיס אשראי
והבעלים העבירו את הפרטים שלי לקרובים בדרום אפריקה...אבל חברת האשראי עלתה על זה מייד
ומהביטחון שלהם התקשרו אלי מייד וביטלו את החיוב.

אז לא אקנה דרך האינטרנט מאתרים בלתי ידועים...אבל בעלי קונה ומשלם דרך PAY-PAL....

כל אחד עושה את החשבון שלו

מהכירי את הבעיות, אני לא מאמין לאף אתר מאובטח. כבר ראיתי אנשים שהסתבכו, וגם אם חלקם קיבלו את כספם בחזרה, זה הצריך כעס ורוגז והתרוצצויות וביטול זמן רב עד שזה קרה.
את החשבונות שלי אני משלם בהוראת קבע לבנק מזה עשרות שנים.

הדבר היחידי הוא התשלום לחברת האינטרנט, והנה התגלה לי שהם שומרים את פרטי כרטיס האשראי של כולם ללא רשות.
כעת הגשתי תלונה נגד חברת נטויז'ן בכך שהתנתקתי מהם ב-2009 ולא חייב להם שום דבר, והם מתעקשים להמשיך ולהחזיק בפרטיי כרטיס האשראי שלי בניגוד לרצוני ובהפרת חוזה, כיוון שהפרטים ניתנו בזמנו אך ורק לטובת קבלת שירות גלישה באינטרנט, והנה הם שומרים את הפרטים לעת מצוא, והם התאחדו עם 013 ודרך כרטיס האשראי חייבו אותי במקום ש-013 ישלח לי חשבון לתשלום, וכך התגלה הענין, והם טוענים שהם רשאים להחזיק בפרטים שלי משך 7 שנים, שזה שקר מוחלט.

פניתי לשר הכלכלה שלא ענה לי, וכעת העברתי את התלונה למבקר המדינה לטיפולו.

יוליקה

Member
מנהל
נכון שכל אחד עושה חשבון משלו

אבל בהוראת קבע התשלום מתבצע בתשלום אחד בתאריך קבוע...
ואילו אני משלמת את החשבונות בתשלומים בתאריך החיוב של כרטיס האשראי...
לפעמים זה נדחה בחודש...אם אני משלמת אחרי החיוב החודשי....

אנחנו מרבים לקנות ולשלם דרך האינטרנט.

משלמים בדר"כ עם PAY-PAL. והכל הרבה יותר זול, מגיע בזמן, אין טענות.

נסיעה לחו"ל עם נכדתי קניתי לא רק כרטיסי טיסה, אפילו כרטיסי כניסה לאתרים מראש דרך האינטרנט. וקרה שלא

הספקנו - קיבלנו את הכסף חזרה...

אין לי טענות - העסק עובד יפה...

למעלה