שבוע טוב וחודש טוב ומוצלח לכולנו

שבוע טוב וחודש טוב ומוצלח לכולנו../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

ספרו איך עברה עליכם/ן השבת. אנחנו הוזמנו לאחותי בערב שבת, יצאנו לסיבוב קצר במזג אויר נהדר, ריחות הגשם כמו בושם לאפי. והיום הוזמנו לביתינו חמי וחמותי... מעבר לעניינים אלו, מצאתי את עצמי במתח לא פשוט המהול גם בהתרגשות, כשייגמר הכל אז אשתף אתכם/ןם בלי נדר.

candy77091

New member
אנחנו היינו שבת אצל חמי וחמותי.

יש לי חמה מקסימה,דואגת ,רגישה ומאוד עדינה תמיד מחמיאה.השבתותו שם מיוחדות באופן כלשהו למרות שאני לא אוהבת את העיר.אנחנו אוהבים לבוא כשגם בני הדודים שלו באים ככה אנחנו בערב אחרי הסעודה באים אליהם ויש צחוקים וממש כיף ונחמד.

שבוע טוב, חודש טוב ובשורות טובות ../images/Emo140.gif

כמה נחת היתה לי השבת, הילדים פשוט לא הפסיקו להפיק פנינים... המרגשת מכולם: הבכור, בן 4: "אמא, יישר כח" אני: "על מה, חמוד?" הוא: "שהולַדֶת את X" {שם אחותו הקטנה} לא להתמוגג????????

שרונס21

New member
שבוע טוב,חדש טוב לכולנו.

עברה עלינו שבת מעייפת... הבן עם חום גבוה וקוצר נשימה מיום רביעי... חגגתי איתו בלילה האחרון... וביום בעיקר השלמתי שעות שינה. מקווה לשבוע מבורך ומלא בשורות טובות.

שרונס21

New member
לצערי הרב, לא.

וזה מה שגורם לי להזיל יותר מדמעה... (לא רק במקרה הספציפי הזה...) תודה רבה על האחול וההתענינות.

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אגב, כששאלתי התכוונתי לגאואגרפית... אני מבינה שפגעתי בטעות בעמוק מזה...

שרונס21

New member
ממש לא. גם אני התכוונתי גאוגראפית....

יש לי משפחה מחבקת ואוהבת. לכן המרחק כ"כ קשה לי!!

שרונס21

New member
אני רוצה לעבור למרכז..

לבעל הענין לא קוסם,ולי קשה לעזוב ת'דירה (כמוה לא אמצא במרכז גם מבחינת גודל וגם מבחינה כספית).בינתיים אנחנו כאן. מעודדים ת'הורים לעבור למרכז,לפחות לקצר את המרחק ביננו (אולי בעוד שנתיים-שלוש...) גם להם מאד קשה. כל שבת כשהילדים עוזבים אמא שלי בוכה... וזה רק מכאיב יותר.

שבוע וחודש טוב ומבורך..אצלנו במיוחד

שלשה ימי הולדת מצפים לנו במהלך חודש כסליו, כך שהשמחה בביתנו רבה..

למעלה