יאללה,זה ממש נורא מה שאת מספרת..
תקני לבעלך מתנה את הספר "הבית היהודי" של הרב שמחה כהן. זו לא התגובה שצריך לתת לאישה כאשר היא פגועה.אישה היא יצור יותר רגיש מגבר וצריכה לקבל יחס כזה. לא רואה את הסידרה הזו,אבל אני מבינה אותך.קבלי חיזוק.לי יש אחות כזו ששונה משאר האנשים במשפחה ותמיד היא הכבשה השחורה בבית.אנשים נוטים לדחות את האחר והשונה מהם. טיפ:לא לענות,פשוט ככה,אין לך מושג כמה זה משתיק מריבות כשבנ"א כועס עליך ואת עונה אז את פשוט מספקת לו חומר על מה עוד יותר לכעוס כי מלכתחילה הוא שולל אותך ואת התנהגותך,וכל מילה שאת מוציאה מהפ נותת לו עוד חומר להלהיט א תהכעס ,עצבים וביקורת כלפייך.אז בהתחלה זה נורא קשה ובאמת שאנחנו כל הזמן רוצים שישמעו מה יש לנו להגיד להגנתינו אבל לא,לטובתך פשוט לא. הבעיה בויכוח שלכם, בויכוח אין מקום להאשמות הדדיות,מהאשמות הללו לא יוצא כלום רק מתחילים לכעוס,ומזה להרים את הטון ולא להבין ולצאת מהויכוח או לסיים אותו.צריך לעבוד המון ע להמידות כדי שזה לא יקרה.ואני אומרת לך מנסיון שלי ויש לי הרבה-כי אני בנ"א עקשן אז אני מתווכחת הרבה,שצריך לדעת לנהל ויכוח,זה אומנות אחותי.את יודעת שאצלי אנחנו מתווכחים בשקט?לא מרימים אף פעם את הקול,כי אצל בעלי ברגע שאני מרימה את הקול הויכוח נגמר,הוא מסתגר בתוך עצמו ואין עם מי לדבר.(ראית מה זה הוא חינך אותי לא לצעוק..)לכן הויכוחים שלנו נגמרים מאוד מהר,אין האשמות,יש רצון לסיים א תהדבר הלא נעים הזה כמה שיותר מהיר ולהבין סה"כ אחד את השני. יש לציין בעלי הוא לא הגבר הקלאסי(השמיים מדברים אליו מאוד,הוא כל הזמן רק מדבר איך צריך להשתפר ,לעבוד על המידות וכו..) סיפור לסיום:הייתי צריכה ללכת לחתונה במקום מרוחק ,אמא שלי סברה שלא כי מתחנת הרכבת צריך ללכת דרך חשוכה לבד וזה מסוכן לטעמה,בעלי אמר לי שהוא סומך עליי ואם אני רוצה ללכת שאני אלך.אמא שלי ניסתה ללחוץ עליי שאני לא אלך וסבתא שלי והם שיגעו אותי כל היום התקשרו אליי.בוף הם ניסו גם ללחוץ על בעלי,אמא שלי שאלה אותו-אתה יודע שאישתך הולכת להסתובב בחושך בלילה לבד?הוא אמר-מה באמת?לא,לא ידעתי(נשמע תמים משהו) אז לא היה לה מה להגיד-היא אמרה כן.. שאלתי אותו למה אמרת את זה?אח"כ היא אומרת לי שבעלי לא יודע איפה אני מסתובבת,יעני הוא איזה טמבל שלא יודע כלום מהחיים שלו.הוא ענה לי-כי אני סומך עלייך. הוא פשוט לא נתן לה את האפשרות לעשות בלאגן..(הייתי כ"כ גאה בו אח"כ)