שבוע טוב ומבורך..בהצלחה ליעלי בניתוח..

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך..בהצלחה ליעלי בניתוח..

אתמול קפצו עינת ויפעת לבקר.לא ראינו את הנכדות שבועיים וזה הרבה..
עופרי היתה במצב רוח קרבי ולא שמה עלינו...רק שיפעת הגיעה התחילה לחייך...יש להם קשר טוב כמו בין אימה ויפעת...היום יש לי ביקור אצל הרופאה כדי לקבל את הכדור שהראמטולוג רשם לי.ולבקר חברה -ניחום אבלים..כך שחצי יום אהייה מחוץ לבית.גם לי אתמול היום עבר לאט .

הדסהש1

New member
חצי יום עבר..בתרופה שאני צריכה לקבל צריכה לעבור אישור מנהלתי

הכל נהייה מסובך...בעקרתי את חברתי ששכלה את אחותה
באו עוד חברות מהמועדון....זה נותן הרגשה טובה.המשך יום נפלא שיהיה לכולנו

צהריים טובים

הבוקר מיהרתי לקופ"ח לבדיקות דם וא.ק.ג. לקראת הניתוח באצבעות שיהיה בשבוע הבא, אפילו האחות התפוצצה מצחוק , כשאמרתי שהרופא הכירורג בקופ"ח
לא לקח על עצמו אחריות לדבר כזה פעוט וגרם לי לכזה טרטור, נו, שוין, שיהיה
כך, זה כבר נעשה וזהו, עכשיו אני רק מקווה שלא יעשו לי בלגן באצבע , שיוציאו
את החתיכת חרסינה בלי הרבה תפרים ושלא יגבילו לי את תפקוד היד,
הדסה, נחמד שבאו לבקר, אצלנו ביקרו ביום שישי, שחר, אשתו והבת הקטנה סול,
לטוהר אין זמן בשבילנו, החברות הכי חשובות, הם ישבו חצי שעה, התלחשו
ביניהם, שיחקו עם הסמרטפון והלכו, בשבת אף אחד לא בא,לא נורא, נחתי
קצת בין העבודות השיגרתיות, הרדיו, המחשב והטלוויזיה.
אז היום, אחרי הבדיקות, נסעתי 2 תחנות לרח' הרצל בר"ג וקניתי כמה
דברים שאני כבר כמה ימים מתכננת ולא מצליחה להזיז את עצמי לזה,
זה סך הכל מרחק של תחנה 1 מהבית או מרחק סביר של הליכה ברגל
ואני כבר מזמן לא עושה את זה, בעצם מאז הניתוח בקרסול וחבל, כי
שם יש הכל מכל וכל ובמחירים סבירים, אבל לי כבר אין כוח לזה,
יעל'י, אני מקווה שהצלחת בקשר לניתוח, ממתינה לדיווח.
המשך יום נעים שיהיה לכולנו.

yaely2

New member
מנהל
היה ניתוח?

גם היום טרטרו אותי. בקבלה של בית חולים אמרו שאין אפשרות להכניס אותי לניתוח בלי טופס 17, או שאני אחתום על 5,000 ש"ח ערבות. אולי כדאי לי לרוץ למרפאת האם שלי, במרחק 800 מ', ושם אולי יסדרו לי את זה. הפקידות במרפאת האם בקושי יודעות מהחיים שלהם והן בעצם סיבכו את כול הניירת, כי הן לא ידעו מה לעשות ועשו בדיוק את ההיפך שסיבך את העניין.
במרפאת האם היו להם כנראה נקיפות מצפון וניסו לתקן אבל זה לא הלך. חזרתי הביתה כלעומת שבאתי. דיברתי עם מחלקת עיניים והם הבטיחו לי שיסדרו לי תור חדש. היום לא התנתחתי

משהו.......

חיוכון:
אחד נכנס לבית מרקחת ושואל היכן יש טמפונים עבור אשתו. הרוקח מכוון אותו למדף הנכון, אבל להפתעתו, כעבור שתי דקות מגיע הבחור לדלפק עם חבילה ענקית של צמר גפן ואריזת קסמי אוזניים.
"אדוני", מבולבל הרוקח, "אתה יודע שאלו לא טמפונים, נכון?"
"אני אסביר לך", מחייך הבחור. "אתמול שלחתי את אשתי לחנות לקנות פאקט סיגריות. היא חזרה עם חבילת טבק ואריזת ניירות גלגול, בנימוק שזה ה-ר-ב-ה יותר זול. אז חשבתי שאם אני צריך לגלגל לעצמי כדי לחסוך, גם היא יכולה"...

יעלי

הדסהש1

New member
יעלי אני מצטערת על מה שאת עוברת...המצב בקופת חולים...

אני המתנתי 2.5 שנה ולבסוף לא עשיתי כי הייתי לאחר הניתוח ולא יכולתי לזוז..,עכשיו אני אצטרך לעשות את כל הפרוצדורה מהתחלה...

ציפי , ב10 לינואר דיברנו על ,

האם הפעם תצליח המשטרה לשים ידה על משפחת המלוכה .את סברת שהמלך ערום כשועל , ואילו אני טענתי שהמלך הוא ערום , [עיין ערך , בגדי המלך החדשים] .וכפי שהדברים נראים ברגע זה , חבל שלא הצעתי לך להתערב . אני ,אמנם ,ממש לא להוטה אחרי שמפניה ורודה וסיגרים קובנים , אבל, תמיד אפשר להשמש בהם למטרות שוחד או תפקודים כשרים אחרים .

למעלה