שבוע טוב ומבורך!
שבוע של בשורות טובות

luda88

New member
בתקווה לשבוע טוב ../images/Emo70.gif

או יותר נכון שבועיים, כי אני סוגרת...

ס22ית

New member
שבוע טוב ../images/Emo57.gif

כואב לי כל הגוף
שרון ניסים מחרפן אותי..לא יכולה לסבול את זה שהוא גם משדר וגם מפרשן את המשחק.. רבאק אתה שדרן אז תשדר, תשאיר את הפרשנות לזה שלידך

לי לו ש

New member
שבוע טוב ../images/Emo24.gif לכולםםם../images/Emo70.gif

כואבת לי הבטן מרוב אוכל
מחר מרתון נקיונות
בעעעעעעעע

Natalila

New member
חחח

לא קרה להן כלום כי פשוט לא היו לי זה משקפיים למחשב/קריאה יש לי מספר של זקנים (+) לא נורא... יהיה בסדר ודווקא אמרו לי שהולם אותי

RVD18

New member
אם כבר מדברים על זה

פתאום אני לא יכול ללכת עם עדשות. יובש נוראי וכאבי ראש. זה קרה לי פעם אבל לא ככה...וזה עבר מהר. עכשיו זה מעצבן, התחילו להעיר לי שהעיניים אדומות
מקווה שיעבור, לא בא לי לחזור למשקפיים.

RVD18

New member
נראה לך שזה יעזור?

כבר כמה חודשים שלא היתה שום בעיה ואלה עדשות חדשות, לפני איזה שבוע החלפתי. אני אלך לרופא עיניים אבל לוקח חודש עד שמקבלים אליו תור.

כן...

לי זה עזר
אחרי שנים עם עדשות רכות-קבועות פתאום העין דחתה את העדשה והעיניים אדומות וכואבות.. אז עברתי לחודשיות ואני לא זוכרת מתי היו לי בעיות
מצד שני, העיניים שלי לא באמת רגישות.. מעולם לא היו לי דלקות או יובש. הבעיה הייתה שהעין באמת דחתה את העדשה ורופאת העיניים אמרה שיש מצב כזה שלאחר הרבה שנים עם עדשות העין דוחה את העדשה וחייבים לעשות הפסקה ארוכה מעדשות. אני התעקשתי ועברתי לחודשיות ומאז, אני כמעט 15 שעות עם עדשות.. לפחות

RVD18

New member
אה, נו אני עם חודשיות עכשיו../images/Emo6.gif

חשבתי שהתכוונת לעבור ליומיות. אני אנסה לעשות הפסקה, זה בטח לא יזיק.

אה טוב חחחחחחחח באסה...

אולי הסוג הספציפי הזה לא מתאים לך? תשנה סוג.. יש כמה סוגים של עדשות... כל כמה זמן אתה מחליף עדשות?

RVD18

New member
כל חודש

התחלתי שנה שעברה. ולא היו בעיות חוץ מאיזה חודש בקיץ שהיה לי יובש מציק כזה וזה עבר. ועכשיו שוב אבל הרבה יותר מציק. אולי זה דלקת? ובגלל זה זה בא ועובר? אני אשאל אופטומטריסטית מחר. תודה בכל מקרה

למעלה