ים בם בם -הזמנתי כרטיס לחולון.......:)) OMG או מיי גוד!!
ל לליהביונית New member 29/4/07 #15 דיברתי עם לי... מחולון אז ככה כל הסיפור יסתיים בסביבות השעה 22.00!!! וג'קו יופיע אחרי ההפסקה..דהיינו בסביבות השעה 21.00... ועברי אחרון... איך כל אחד הולך לשיר 5 שירים , כשיש גם את טל שגב, חיטמן שוקו וגיתית ומי עוד היה שם?
דיברתי עם לי... מחולון אז ככה כל הסיפור יסתיים בסביבות השעה 22.00!!! וג'קו יופיע אחרי ההפסקה..דהיינו בסביבות השעה 21.00... ועברי אחרון... איך כל אחד הולך לשיר 5 שירים , כשיש גם את טל שגב, חיטמן שוקו וגיתית ומי עוד היה שם?
A a d i d a s 2 1 New member 29/4/07 #17 אני יודע שאמרת הבן.. בוגד כן בטח איך אני חולה על הצרחות שם...
ל לליהביונית New member 29/4/07 #18 יש לי הרגשה שאם עוד מישהי מתקשרת מהפורום של זיקו אייזנבלוך, הבחורה מבטלת לנו את שתי השורות .... אני יודע זה מוכר וכמה מנוכר אני ודאי נשמעעע
יש לי הרגשה שאם עוד מישהי מתקשרת מהפורום של זיקו אייזנבלוך, הבחורה מבטלת לנו את שתי השורות .... אני יודע זה מוכר וכמה מנוכר אני ודאי נשמעעע
ל לליהביונית New member 30/4/07 #29 לא יודעת איך להגיב שם... ולאן... זה יותר מדי בשבילי... את ראית את הפרסום לפורום שלמטה? זה ממש בשבילי, אבל בדיוק... אין הוראות הפעלה? אני עוד מעט חוזרת.
לא יודעת איך להגיב שם... ולאן... זה יותר מדי בשבילי... את ראית את הפרסום לפורום שלמטה? זה ממש בשבילי, אבל בדיוק... אין הוראות הפעלה? אני עוד מעט חוזרת.
ל לליהביונית New member 30/4/07 #31 אני בעד הדרכה מרוכזת, יש כאן עוד כמה מתקשות תכיני מצגת... צ'לחתי לך ... לאב יו... קיקיתי קיקיתי ומי לא צ'לחה...
אני בעד הדרכה מרוכזת, יש כאן עוד כמה מתקשות תכיני מצגת... צ'לחתי לך ... לאב יו... קיקיתי קיקיתי ומי לא צ'לחה...
M moon line New member 30/4/07 #37 בואו נעשה הצבעה " מי לא אוהב את הפורום הרשמי"? ונראה כמה הצבעות וכמה צבועות רואים כל מי שמחובר כאילו על קו הזינוק ...ומחכים לאיזו ירייה ...באמת... מה זה פה אצ'קלונה?
בואו נעשה הצבעה " מי לא אוהב את הפורום הרשמי"? ונראה כמה הצבעות וכמה צבועות רואים כל מי שמחובר כאילו על קו הזינוק ...ומחכים לאיזו ירייה ...באמת... מה זה פה אצ'קלונה?
A a d i d a s 2 1 New member 30/4/07 #40 חחח הרגתם אותי, אני גם לא סובלת אותו! כפרה מוניייי התגעגעתי יפיפיה!!