שבוע טוב חברים וחברות שאלה

לצועני החדש כאן../images/Emo110.gif

אני זכויותי דלות כאן בפורום רק על תקן של שואלת........אבל מכירה את הנפשות הפועלות וכווווווווווווולם יקבלו אותך בחיבוק גדול מבלי להיות תמנונים. תהנה כאן. יותר מאוחר המנהל הדגול שלנו היידישיסט יתן ברכתו.

ציגאנער

New member
מקסימים

אכן אנשים מקסימים כמוך המחפשים מקום להניח הראש בזרועות התמנונה

ציגאנער

New member
עלף = עזרה

לא מוצא מימיני ומשמאלי בבלגן כאן עם הזרועות . איך וויל עינס ויוצא בעיס יכולה לעזור?

ציגאנער

New member
הפרעזענטאציה

דיי וועיסטנישט ענפערן ? ועלעך איך מעכן דו הפרזענטאציה ? ועיר בעיסטע די?

צועני......אתה יודע../images/Emo110.gif

אני לא יכולה לא להסכים עם מה שאמרו....כי ומאחר ובדרך כלל אין עשן בלי אש, הלא כן צועני??????? מי אמר???? לא חשוב.

ציגאנער

New member
איך פותחים הודעות

כניראה שעשיתי רושם בל ימחא ויש לי 2 הודעות שאיני יודע לפתוח ? יכולה לעזור ? מה לעשות ? הבעיסלה מזל?

ציגאנער

New member
לא מתמצא

באמת חדש חדש כאן ולא מתמצא יודע יידיש וחשבתי להנות מהאטמוספרה ...אבבל לא מבין כלל מה הולך ? כולם מדברים עם כולם ? זה צאט ? איך כותבים לפורום?

fanti

New member
אז ככה ציגאינער ..קודם ברוך הבא.

הייתי מציעה לך לקחת מעט אוויר , ולא לשכוח להכין ליד המחשב , קצת נישנושים , שתיה וסיגריה אם אתה מעשן לקרא ואולי גם להבין . ואח"כ ................ תן קפיצה למים כי אם קופצים למים עמוקים לפני שלומדים לשחות אפשר לטבוע חס וחלילה וחס .... :) את זה הרי איננו רוצים ..

אָט שרייַבסטו אין אונדזער פֿאָרום

אה איך האב פֿערגעסן. שלום עליכם און האָב דאָ הנאה.

zimes

New member
"יש לך שתי הודעות חדשות"

אמרת שזה כתוב למעלה משמאל? תלחץ על השורה ההיא, ותקבל חלון חדש עם תיבת המסרים התפוזית (זה איטי, אל תדאג). שם - תראה את המסרים החדשים שלך. בהצלחה!

למעלה