שבוע טוב ליוכי ומאיוש יש לי הפתעה

cial 1

New member
שבוע טוב ליוכי ומאיוש יש לי הפתעה ../images/Emo71.gif

אתם יוצאים במארתון? לעוגות האלה שהם פענוח הם 4 עוגות מסוגננות בויברציות מאוד יפה ומעניינת וכמובן שונות זה לכן וגם לכול אחת יקירה כאן יש 4 עוגות והחמישית בשבילי כי אין לי את התבנית עם התבעת? אני אקנה אבל יש לי תבניןת סליקון חדשות ישיר מי אמריקה אחת מלבנית גדולה והשנייה עגולה
כול אחת עלתה מחוק וכאן זה כמו לקנות צנוברים בגרמים? אני השבוע אופה אחת גם היא מעניינת מאוד
ויש לכם לענות לי מה התעלומה בהבדלים החשובים של מרכבי העוגות האלה גם זה יהיה יפה כאן ואם יש תשובה אז הגדולה זו שתתן מהר
מה תוכן של המרכיב של העות תבקש פרס ממני אני אתן? וכמובן גם את המתכון אם יש לכם את המתכון אז אין פרס ויש לכם את אהבתי קצת הומור כאן לא מזיק כך מנפצים את השעמום. ..... יש לכם בעזרת השם שבוע גדוש יהיה גם לילדים בבית או לבוגר דברים טעימים מהממים הכול בזמן
עד שנמלה את הסרט
OK HANI JUST COM

cial 1

New member
מקפיצה../images/Emo105.gif

החמישית זה אני אני מכינה והיא מהממת

רותי410

New member
וואו, חני, איזה עוגות מדהימות!!!!

כל הכבוד לך!!! אם העוגה קלה, גם אני רוצה מתכון. ובקשר למה שכתבת קודם, שאף אחד לא הכין כלום מהמתכונים שנתת, אז כמעט אף אחד לא הכין (כמעט) כלום מהמתכונים (המעטים והפשוטים) שגם אני הבאתי, וזה בסדר מבחינתי, כי אני די מתחילה, ואם מישהו רוצה לאמץ - יופי!! אם לא - גם בסדר. העוגה הלבנה שלך מהממת, אבל היא מסובכת מדי בשבילי, ואני בשלב הזה הולכת רק על מתכונים קלים. אז סליחה אם נפגעת, אבל אני צריכה לעלות הרבה כיתות עד שאוכל לעשות את המתכון המסובך (בשבילי) שהבאת. שבוע טוב ומבורך לך, לכל הפורום המקסים הזה ולכל עם ישראל

cial 1

New member
ממש פשוט וזול הכול יחסי.רותי410

בוקר טוב לך אני עוד קצת כאן ואני אחזור מהסידורים ואני אתן לך לכולם וזה הכי מיועד לגב' מאיוש לעבות שלה הכול מקים פה וזול רק הציפוי של השוקולד הוא המרכיב שעולה קצת אבל אפשרי עם אבקת סוכר. אבל לגב' מאיוש זה טוב להכין את כולם לעבודה שלה זה כדי מאיוש החמודה הפכתי לרגע ג יפית נו אני חייבת הומור.

הופה הופה חני!!!! איזה יופי!!!

החידון רק למאיוש ויוכי???? זה לא פייר!!!! סתאם! אני לא מתיימרת להבין את המרכיבים של העוגה אבל כשתגמר התחרות אני אשמח לקבל מרשם!!! בכל אופן העוגות מדהימות!!! את הצילומים שהבאת לפני רואים מאד קטן וחבל.

cial 1

New member
גולדה שבוע טוב מתוקה שלי געגוע../images/Emo24.gif

למה לך עכשיו תקבלי מזה מתכון הכי קל שיש בעולם וגם לא יקר עכשיו אפילו בטל על חשבוני אני אתן לך זה החידון כדי להמריץ ? את העוגות וגם לשם שעשועון הכול מהלב וגם את כתבת שאת לא כאן השבוע. תגובה ומה דעתך על הלבנה כולם חשבו שרק צילמתי לא גם הקעתי היה לי בלגם עם המצלמה הבן גם השאיל אחת בשבילי והיא שלי ויש לי אחת מהשכנה קניתי אז יש לי2 אחת לתרומה אפילו כתבתי על כך ליוכי. עכשיו היו שם גם מאכלים אבל לא יועת הכלה להשתמש אז הכול הלך השבוע נחגוג בעז"ה והיו תמונות כמו במלון הילטון? כן אני אוהבת להכין הכול ממש טוב אם אין לא מכינה עלי פעם אמרו אם חסר תבלין אז אין בישול דהיינו אם חסר דבר הכי קטן אני לא שם? שבוע טוב ממי הכול לכום כאן אני כמוך כמו כולם ההבדל שלי ושלך אין את הכלים שיש ליכוי הגדולה ולגב' מאיוש היא בטח יודעת זה המקצוע שלה ואנחנו מתבקשות לכבד זאת נכון כך אני מרגישה בערכים שלי ושל כולנו חני אני כאן

למטה הבאת תמונה של עוגה

שהכנת כתבת שזה ההשקעה שלך וזה נראה באמת מצוין אבל בקושי רואים בגלל שזה בתוך מסגרת כזאת באלכסון אז התמונה נראית קטנה. וחבל כזאת עוגה יפה שנראה אותה טוב!

cial 1

New member
גולדה לא יודעת אם את כאן?

המרוקאים יש להם טבע לפזר הרבה בלי להתחשב? בתוצאות נו יותר מדי שם פיסטוקים אבל בתמונה הרבה יותר גם מאשר ראלטי במציאות הכוונה נו טוב ואני הכנתי על פי המתכון שלי לא המקורי ואתו ננתי כאן ליוכי והמקורי למיוש -שם יש גזר ואננס מרוסק? מגורר ועוד כמובן נו סוף טוב מחר בערב בעזרת השם נראה את הבקשות והמתכונים המהודרים של כולם פה לילה הכי טוב לך את יכולה לשלוח לי מסר אשמח חני

מאיוש י

New member
חני היקרה שבוע טוב

העוגות שלך יפיפיות ואני בטוחה שאכין אותם מתישהוא.................... העוגות שלך הן עוגות שוקולד בכל מיני סגנונות? אני בטח לא יודעת מה יש בפנים אבל הכל נראה נפלא נפלא.

cial 1

New member
מאיוש בוקר ניפלה לך מאוד קרוב../images/Emo6.gif

רוצה את המתכונים אני אתן לך היום מזה חבל על הזמן הכוונה להבין יש לך הרבה מאוד נסיון רב כמובן ואני נתתי הרבה רמזים גם המתכון מאוד קל והכול יחסי בלבד.?

יוכי68

New member
חני, מה שלומך, איזה יופי של עוגות מדהימות../images/Emo140.gif

רואים שהשקעת ויש לך ידיים טובות כמו שאומרים..... ובטוח גם
טוב כי אפייה בלי נשמה לא דבר שמסתדר. כמו שמאיוש אמרה.....זוהי עוגת שוקולד פשוטה (כך רמזת שחומריה פשוטים), ביצים, סוכר, קקאו או שוקולד מומס, שמן/מרגרינה, קמח ואפייה..........שכחתי משהו? כמובן שמבחר ציפויים יעשו את ההבדל.......גם תוספת של אגוזים/קוקוס/פרג יעשו את ההבדל.......גלי לי את המתכון חני לה

cial 1

New member
יוכילה את כאם מברכת אותך

רק תגידי כן וראי העוגה עכשיו לא אלה שם מה שעכשיו כתבת את בליבי מברכת אותך להיום היפה הזה שלך וכך יהיו עוד ימים רבים של חג את תמיד שם וכאן לשמח את כולם אני כאן לתת את המתכון וגם של חזה עוף הודו ומי שרוצה גם של עוף במקום.

למעלה