שבוע טוב ליוכי ומאיוש יש לי הפתעה

cial 1

New member
את כאן המלכה שלנו יוכילה../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

קבלי הפתעה את זה את מכינה אותו מתכון במלבן וכמו שחשבת הראש שלך אין עוד אחת התמלתי בחיוך וכך הוא לך מודגש החיוך מתוקה שלי יוכי68
יוכי 68
כן כן בלי הכבוד שלך לא ההיתי כאן הצדעה לך יוכי קבלי מה שאת הכי אוהבת כך אני מרגישה חני

cial 1

New member
לך לכ"ב היום מולדת שלך וגם למאיוש../images/Emo140.gif

ולגולדה ולרותי וענתי בכלל לכולם כך שאף אחת לא ברוגז אבל את יוכלה הכלה שלנו היום פעם זה ינוסה וגם מי מאיוש לכם יותר קל עכשיו לרותי אין לה כאן הרבה עבודה. קדימה למתכון אגב זה חלבי אז מותר עם ארוכות חלבי או בבוקר יום זוהר כמו היום הזה שלך וכךתמיד. החומרים הדרושים.............. תבנית טבעת יפה כמו לסברינה עם חור? קוטר 28 1 חבילה + חצי חבילה של עוגת שוקולד מוכן.............. כול חבילה זה 12 שח 1 פודינג שוקולד. 1+חצי גביע שמנת חמוצה כוס שמן קנולה+2כפות חצי כוס מים רותחים 5 ביצים מס אחד 2כוסות שבבים של שוקולד... (. אתם מכירות זה לקישוט העוגה) אופן ההכנה יש לנו תנור מחומם. תבנית משומנת גם בשמן בכול הדפנות שלה כך לעבב את החבילה + של העוגה עם הפודינג להכניס את השמנת את הביצים לטרוף ולהוסיף לביצים את המים בעדינות עם השמן הכול יחד להוסיף לתוכן העוגה של החבילה הכול ביחד יש לנו את כול הבלילה יוצקים לתבנית אופים בחום של 180 ל54 דקות בודקים עם הקיסם בזמן. להניח בתבנית כשעה כאשר היא מצוננת על פי המזגג האביר שלנו לא חייב שעה? למילוי מה שרוצים כולם אותה גב' רק בשינוי האדרת? וקבלו מילוי מס אחד גם זול וטעים אבקת סוכר לזיגוג ו- סוכר1 כוס חד פעמי לך יוכי למדתי זאת כאן ממך רבע כוס חלב 40 גרם חמאה 1 שקית וניל חצי כוס אבקת קקאו להקציף הכול רוצים עוד קצת יותר מוסיפים תמיד מעת יותר מהכמות לא מזיק? עוד מילוי עשיר מאוד 400 גרם שוקולד מריר מתחת לקסרולה או סיר קטן של עוד סיר קטן של מים לקוביות חותחים את השוקלד ועל הקסרולה העליומה כמובן את השוקולד ממיסים אחרי כמה דקות מוסיפים 4- עד 5 כפות של שמן קנולה לא גדושות בוחשים הכול יש לנו קרם מבריק את זה בוזקים על העוגה בצורה של טבילה ענקית הפוכה דגש גם העוגה לעבוד איתה כאשר היא הפוכה? ואז עם הציפוי הזה מיד לקירור גם השאר למעת של אבקת הסוכר רוצים לקשט בשוקולד לבן גם אותו ממיסים כמו המריר אבל רק הכמות של 150 גרם ורק כף אחד מלה של שמן ואת השוקולד הלבן מכניסים לשקית קטנטנה או למזר של צורת המשפך ומקשטים ברולים או מה שרוצים? תות שדה זה העונה בכול סופר יש? עוד ציפוי זול> > חצי חמאה או מרגרנה 60 גרם כוס סוכר מעורב חום ולבן כוס קקאו מלה זה 100גרם וקצת? חצי כוס חלב חם וניל מה שיש תצצית או סוכר וניל או המקלות ? כאשר יש לנו זאת בחלב החם מקציפים את הסוכר עם הקקאו והחמאה או המרגרינה ואחרי זה להוסיף את החלב והוניל ממשיכים לקציף מילוי שכזה? מוחים מיד . עד כאן השדרוג ניתן תמיד למלכות לתקן אותי? חני

יוכי68

New member
חני, לא הבנתי מה זה חבילה של עוגת שוקולד

מוכנה........יש כזו קופסה ובנוסף להוסיף לה את שאר החומרים שהזכרת?

cial 1

New member
מקפיצה ערב טוב לכלה יוכי החוגגת שלנו../images/Emo39.gif

הקופסאות של העוגה זה גם פרווה וגם כמה שקלים זה 11 וכמה אגורות יש במקומות אחרים גם ב-12 שח כטל סופר איך הוא מכבד" עצמו יוכילה זה הקופאות לאנשים שממהרים או שלא יודעים להכין עוגות " בהשקעה או בכלל" הכן כן זה לכול אני תמיד אמרתי שזה למתחילות לאהוב את המבטח למה כי זה תענוג גם לאפות ויש תוצאה גם הכי קטנה? עכשיו הכול יש בזה כול התוספות של הומן הצמחי? למעת הביצים נכון גם תריך להוסים עוד כמות זה או אחרת של שומן כמו השמן או המרגינה או החמאה זה כדי שנקבל עוד עיצוב וטעם של המתכון המתבקש שבחרנו. ודגש) האמריקאים נתנו לזה שם של תערובת אורז למה על פי? מה שאני מבינה שהחומר הוא לא דק אלה כמו חול גבשי הבנת הרי זה לא ממש כמו הגרגיר אורז זה אבקה נכון לא דקה? הם" האמריקאים כול דבר שהוא לא ממש אבקה הם קוראים לזה אורז וזה מצחיק אותי.? יוכי המתוקה כאן ההסבר הנכון ואיך את מרגישה אני רק קצת עייפה יותר מאוחר אתאושש? לי ואני אכין כמה דברים חמודים על בסיס בצק עלים . אני שולחת לך מסר זה בסדר? חני מאחלת אחלה ערב בבית בכול מקום

למעלה