שבוע טוב לכולם אני חדשה כאן -

שבוע טוב לכולם אני חדשה כאן -

מקוה להכיר את כולם פה וגם מאוד מקוה להנות איתכם אז שבוע מקסים לכולם

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ספרי קצת על'צמך... ונראה לי שאנחנו הערות היחידות בשעה זו...חחח

שבוע טוב ../images/Emo20.gif וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בדיוק חשבתי ללכת לישון כבר

בבקשה! ואענה לך אפילו שזה לא כזה צודק... חחח

אז ככה: אני מאזור ירושלים, גמני ימנית ושונאת תמדינה המטומטמת הזאת על כל ראשיה האגואיסטיים והמושחתים
אני חרדית מבטן ומלידה אבל כנראה יותר "פתוחה" מרוב החרדיות... מסתדרת עם כולם מצוין....
נשואה 7 וחצי שנים ואמא לשלשה בנים מתוקים וחכמים
לא עובדת כבר כמה שנים טובות וגרה כרגע אצל הורי שיחיו, עקב בעיות כלכליות קשות! צריכה עוד פרטים או שעכשו את כבר מוכנה לספר על עצמך?

כן בכיף אז אני בת-

כמעט בת 29 נשואה 8 שנים ויש לי 3 בנות מקסימות וכמובן חכמות ואני לצערי מברוקלין ניו-יורק וגם אני לא עובדת אבל עכשיו אני מחפשת עבודה ולימודים ורוצה להתחיל ללמוד צילום כי אני מאוד טובה והצשפחה שלי לא כל כך חרדית ואני מאוד מקוה ומאחלת בשבילך שהכל יסתדר מכל הבחינות ובמיוחד מבחינה כלכלית

כתבתי לך תגובה מושקעת ביותר ובשורות! שימי../images/Emo23.gif

וכשניסיתי לשלוח, נהייתה שגיאה באתר והכל נמחק לי! אוףףףףף זה לאחרונה קורה בתפוז יותר מידי פעמים

תודה שאת כ"כ אכפתית../images/Emo140.gif

וזה, תדעי לך, הגיע לכזה מצב שכל הודעה ש"מצליחה" להשלח, גורמת לי מ-מ-ש להתפעלות ולהשתוממות..
חחח

לעומת זאת

אני נשואה 5 שנים, אמא לשני ילדים, לומדת ועובדת. דתית לאומית מבטן ומלידה, מאוהבת במדינת ישראל ראשית צמיחת גאולתנו על אף המנהיגים הגרועים שלעת עתה מנהיגים אותה.

תרא גם אני אוהבת את הארץ

ומתה לעשות עליה אבל את הממשלה וכולם מושחתים ומצדיקה אותך שהמנהיגים גרועים

אביטל62

New member
ברוכה הבאה לך../images/Emo24.gif

בינתיים כל אלו שהודיעו שהם חדשים בזמן האחרון- נעלמו אחרי ההודעה הראשונה! אני מקווה שאת "ברת קיימא"...

אביטל62

New member
פתאום כולם קפצו לבקר!

גם בוחלי פה... אני מחכה כבר הרבה זמן לאיזה דיון סוער שיתפתח, אז אני קופצת מידי פעם לבדוק אם אנ'לא מפספסת משהו
הייתם פעם בחתונה ירושלמית? יצא להיות היום... היה פשוט זוועה!!!

אביטל62

New member
מה יש מחר שאת כ"כ במתח???

חתונה ירושלמית- הכוונה לא לחתונה שמתקיימת בירושלים אלא לחתונה עם מנהגים ירושלמים. אז ככה: החופה הייתה בשעה 4:15 בדיוק (לפני שקיעה...). עכשיו, מדובר באנשים שהכסף לא כ"כ מצוי בכיסם אז החתונה התקיימה ב"אולם" (אם אפשר לקרוא לו כך) קטן שהיה בו ריח של מטבח תעשייתי של ישיבות (מכירות?) החתן והכלה נלקחו היישר מגינת המשחקים (קרי- 16,17) אז אפשר לומר שהם לא ממש ידעו מה רוצים מהם. אז ממש לא היה מרגש! לא היה צלם- הכלה לא התאפרה בכלל בכלל בכלל!!! אפילו פן לא היה לה!!!!וזהו!!! היה ממש מוזר! לא היה את האוירה המחשמלת הזאת שיש בכל חתונה לפני חופה... עכשיו, תחשובנה לעצמכן, שהחופה מסתיימת ב4:40 אז אוכלים מנה ראשונה שעתיים (בלי מוזיקת רקע כי אסור) ועל האוכל אני בכלל לא מדברת- היישר מפולין שלפני 40 שנה... בקיצור ערב חברותי לא מהנה במיוחד - בשמונה כבר אחרי כל הערב כמעט אז יושבים ומורחים את הזמן... יש לי עוד הרבה מה להגיד אבל אני מפחדת שאני לא אגמור...

נשמע חוויה אנתרופולוגית מעניינת ../images/Emo6.gif

האמת שאישי עובד בינתיים בקייטרינג והוא חוזר עם סיפורים משעשעים/הזויים/מבעיתים.... אבל לא ברמה כזאתי

למעלה