שבוע טוב לכולם אני חדשה כאן -

באיזה קייטרינג? -אם יורשה לי!

ואני אישית הייתי מוותרת על חוויות אנתרופולוגיות ממין זה
מסיבה זו אני לא מבינה מה אנשים נוסעים להודו, לתאילנד, לסין ולכל מדינות-עולם-שלישיהאלו! איכככס, אני לבית מלון רגיל נגעלת ללכת, רק אם אני בטוחה שזה בית מלון מצוחצח ומבריק ויוקרתי ואין מצב שאני אהיה בדירה של שכנים אם אני מתארחת אצל מישהו (דבר שמאד מקובל בחוג שלנו- בו ישנן משפחות ברוכות שגרות בבתים קטנים וצפופים אבל עדין רוצות להזמין אורחים לשבתות וחגים)

אביטל62

New member
באמת?? נגעלת ממלון?

אף פעם לא שמעתי דבר כזה... וחוץ מזה אם יורשה, בלי להעליב. היה לי הרושם שאת לא האישה שאכפת לה מסדר ונקיון באופן כזה בוטה... איך זה מסתדר? בדר"כ זה הולך ביחד, לא? ואני שאני מביאה דירה (וזה קורה הרבה) אני מביאה אותה יפה מצוחצחת ונקיה תמיד- כמו צימר!!! ולמה? לשמוע חוויות מסוג כזה זה משעשע , מגוון ונחמד. לחוות אותן זה כבר סיפור אחר...

מה שמסודרות אף פעם לא מבינות../images/Emo70.gif

הבאלגן שלנו הוא שלנו ובשום אופן אין להשוות אותו עם באלגן/לכלוך לא שלנו
בוחלי, תסבירי לה.... אני פרשתי

אביטל62

New member
אני דווקא רחוקה מלהיות

האישה המסודרת והנקיה החולנית.. אני ממש לא כזאת. ומבניה שזה מגעיל בבתים של אחרים. אבל בבית מלון??? מה יותר נקי מבית מלון?

זה הפרדוקס הגדול אצלי, זה לא לעכשו...

כי אין לי כח לכתוב ושימחק לי
מקודם "דפי זהב" פלשו לי לעמוד ו--- זהו! כל מה שכתבתי- מת!
ואני לא רוצה דירה מצוחצחת ונקיה ולא דירה מלוכלכת ומסריחה, אני רוצה שאני מתארחת- להנות מח-פ-ש! לא לדאוג לכל טיפת מים שתטפטף על יד הכיור או מכל פסיעה שתעשה סימנים על הריצפה או מכך שמשהו יזוז ממקומו בלי משים... אני רוצה ל ה נ ו ת! ושלא תחשבי שאני חלילה מסוג האורחות בלא אכפתיות שבאות עם ילדיהן ומשאירות אחריהן חורבן, כי אם זה מה שהבנת מדברי אז לא הבנת

א-מ-א!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אז התכוונת לתסריט הגרוע מבין שתי האפשרויות שכתבתי...חחח דבר אחד את חייבת להסביר לי: איך א-ת נפלת לשם???!!!! מה איבדת שם? חחח האמת שבכזאת חתונה כמו שאת מתארת עדין לא הייתי...חחח כלה שנראית כמו כל יום?! אולי היו לה גם "צעפאלאך"? אפילו בנות דודותי הפנאטיות ביותר היו נראות יותר יפה בחתונתן- אולי באמת בלי אפור רציני אבל מייק-אפ וסומק בודאי! יש גבול לכל תעלול! וחתונה בלי צלם? אלוקים! זה נשמע כמו איזה אירן...חחח מאיפה המשפחה הזאת?

הפנטזיה של אישי

היתה שלא אתאפר לחתונה שלנו
מכוון שהוא לא הגשים את הפנטזיה שלי להתחתן ברחבה של מערת המכפלה - הוא האלץ לקבל אותי מאופרת כדבעי
{רק כשהאיפור לא החזיק עד סוף החתונה ורואים זאת היטבבבבבב בתמונות
}

אביטל62

New member
אולי לא תאמיני לי

אבל במשפחה של בעלי מצד האבא יש כל מיני סוגים (ויש הרבה) חלק ליטאים, חלק ירושלמים, חלק חסידים וזו הייתה חתונה של המשפחה הכי קיצונית. אז למרות שאני ממש לא מכירה אותם הייתי צריכה ללכת... חוץ מיזה הם באמת משפחה מוזרה כזאת... אבל אל דאגה בעלי מגיעה ממשפחה נורמלית לחלוטין לחלוטין, לא ירושלמים ולא דומה... ב"ה
הכלה לא הייתה נראית כמו כל יום!לא לזלזל! שמו לה כמה פרפרים לבנים בשיער!!!
אבל היא יצאה מהמקלחת ייבשה עם מגבת, סרקה עם מברשת וזהו!!! חסכוני לא?

אחותי! מה גורם לך להיות במתח?

ראיון עבודה אולי?- כי אם כן- אין לך מה להלחץ! אני אמליץ עליך!!!
אולטרה סאונד?- אולי הריון?- גם אין לך מה להלחץ כי הריון לוקח 9 חדשים, ואפשר עד אז להתכונן הרבה... והבת שלך אמנם תינוקת יונקת אבל כבר מספיק גדולה בשביל גמילה
י
ש אצלכם אולי בחירות למועצת ובעלך או את בראש אחת הרשימות?- גם אין לך מה להלחץ- מקסימום מישהו אחר יקבל את התפקיד ה"מזהיר" וה"מכובד" חחח
בכל אופן, אני מקווה שזה לא משהו מידי גורלי, אחותי

קרעת אותי על הבוקר ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ולא, אני ממש לא בהריון- אם כבר תיכננת שולחן פורום באיזה ברית....
{ובאמת שההשקעה שלך בכל הודעה ניכרת
}

דואגות לקיים את"בשכבך ובקומך"../images/Emo199.gif../images/Emo9.gifחחח

אני הייתי מלן תאלפים פעמים בחתונה ירושלמית- את מתכוונת לירושלמית בתמיר/גוטניק/וולף חתונות המוניות כאלו עם כזה מין בר עלוב וטונות אנשים ונשים ובנות שרוקדות כמו איזה מעבולות? כמובן ל"צלילי" ה"פויקר"? חחח
או שכוונתך למשהו זוועתי יותר- חתונה של ירושלמים ממאה שערים עם רצפות שמדביקות מקוגל ופטל?!
ונשים ובנות מסריחות מזיעה- עטויות במחלצות-רעולות? חחח העיקר שיהיה ב

למעלה