שבוע טוב לכולם. אתמול בלרוץ למיליון הם

י מ י ת 2

New member
להציע לנחום הימן דיור מוגן זה לעג לרש

את ודאי יודעת כמה עולה דיור מוגן. למי שמקבל 3000 ₪ תמלוגים זה מספיק אולי לבלטה בדיור מוגן.
על איזה גניבה אתם מדברים לא שמעתי שום דבר כזה.
עוד מעט אצא לשעור פלדנקרייז השבועי שלי. ככה אני מנחמת את עצמי שמתעמלת...

יוליקה

Member
מנהל
ימית, בואי נתבונן לאמת בפנים

בכל פעם שאני שומעת שמישהו מזכיר שמקבל רק...מתמלוגים,
מפנסיה, מעיזבון...וכד' תמיד מסתירים את ה-2000 ש"ח שמקבלים
מביטוח לאומי... כך שיש לו כ-5000 ש"ח לחודש וזה לא מעט,
בהתחשב בעובדה שהמקום שהוא מתגורר בו ניתן לו ללא תשלום שכ"ד.
אז נכון שאין לו אפשרות לדיור מוגן, אבל לדברי בתו יש לו את כל מה
שצריך למחיה נורמלית.

מה שנחום היימן צריך זה לא סיוע למחיה - אלא סיוע של המדינה לפרוייקט
שהוא עושה להצלת הזמר העברי.

שתציע לו את זה המעושרת טלי סיני

היא אמרה שהם הקימו קרן ןאמנים חסרי כל,
עכשיו מכרו תמונה ב-30 מליון ש"ח. לא תרגיש
אפילו אם תתמוך בו דרך הקרן שלה.

מאיר , באוניה יש מספיק מרחבים,

יש בריכה, 2 ז'קוזי מחומם, חדר כושר, קולנוע טלויזיה, חדר אוכל שהכל מכינים ומגישים, קולנוע , סיפון הליכה ,סיפון
ובית קפה, ועוד !
חשוב מה מחפשים בטיול, לבעלי כבר קשה לעשות טיולי הליכה, האוניה זה מלון מעל 5 כוכבים, הן בנקיון והן בסדר ובשרותים למיניהם ! כמעט יום יום יש ירידה עם טיולים ! לנו זה פשוט מתאים! מי שלא הפליג אף פעם , כשאין נסיון, קשה לחוות דיעה,
טיולים שעשינו ,בכל כך הרבה מקומות שאנחנו ביקרנו בהפלגה הזאת, אם היינו עשינו זאת לבד עם אוטו, היינו צריכים מעל חודש ימים ,וכל הזמן לדהור על הכבישים, שזה הרבה פחות נעים ! אבל על טעם וריח , אין מה להתווכח ! אנחנו גם עשינו כבר את כל סוגי הטיולים ,
וזה עכשיו הכי מתאים לנו !

בהחלט שכל אחד בוחר מה שמתאים לו

והוא צריך לעשות ולבלות רק איך שמתאים לו.

לאשתי ולי למשל לא מתאים טיולי ערים, כי אנשים לא חושבים על זה, אבל טיול עירוני זה המון ברגל.
בעוד שברכב אני מגיע לכל מקום כמעט, ואם לא אז בג'יפ או טרקטורון.
אם אני צריך לעשות איזה תסקיר עירוני, אני שוכר קטנוע.

לגבי הטלפון יש כמובן עבירה פלילית של גניבה

(עבירת חטא והעונש 3 שנות מאסר).
לגבי מחיקת התמונות, אם ניח שיוכלו להוכיח שהיו תמונות (הם סיפרו שהחברים בשבעה עיינו בתמונות שבטלפון) אפשר כמובן לתבוע אותה בגין פגיעה בקנין רוחני (כמו זכויות יוצרים) אבל תביעה כזו מסובכת ולא חושב שהם ילכו על זה.

העוכר דין של הגנבה יכול לטעון שמישהו מהמעיינים בתמונות מחק בטעות את התמונות, ולא היא. יש בעיה.

אני מעט מאוד רואה טלויזיה,

כי רב התכניות משעממות, הם טובים בשביל להרדם !!
לקחתי איתי לאוניה כ-25 קילו של חוברות , שלא הספקתי לקרוא אותם בבית, מחוסר זמן, ו 2 ספרים נהדרים, את כל החוברות הספקתי לקרוא וחילקתי אותם בין החברות באוניה ! וספר אחד נפלא בשם "אל תלכי לשם" שם הדסה בן-עתו, השופטת ! לא הספקתי לגמור אותו, הייתי צריכה עוד שבוע של הפלגה , סתם !!! אגמור אותו בבית !

יוליקה

Member
מנהל
אני נורא מפחדת משיט כזה

איך בוררים את הקבוצות שנוסעות - שלא יהיו קולניים, המוניים
דוחפים בחדר האוכל....

האם יש מוסיקה שמושמעת במערכות ההגברה באוניה...איזו סוג מוסיקה?

גם לי יש קושי רב בהליכה...

מצאתי בפייסבוק אתר של שיט על הדנובה - אבל נורא יקר כ-2000 יורו לאדם

http://www.senior.co.il/article.php?id=683

ויש עוד מסלולים הכל לגיל השלישי

http://www.senior.co.il/

יוליקה, זה נכון שאת לא יכולה לבחור

לך איזה קהל יהיה בהפלגה ! גם לא בשייט, אני לא נסעתי להפלגה בשביל למצוא שם חברים ! אם יש לך עוד זוג חברים שמוכנים להצטרף
אליך להפלגה, זה יכול להיות נחמד ! עוד דבר, יש הבדל גדול בין הפלגה לשייט!!!!!!!!!!!!!!!!
בהפלגה שלנו היה כל ערב בידור של הופעת רקדנים וזמרים, בכל הפלגה יש הופעת בידור אחר !
באניה של 7-8 קומות אין מוזיקת רקע, אבל יש 2 מעליות, טלויזיה בכל חדר, רק ע"י הבריכה יש מוזיקה, גם באולם של בית הקפה ,בהפלגה שלנו היו 2 משמרות לכל ארוחה ! כשיש 900 אנשים על האוניה , נכון שיש שכאלה שהם המוניים ולא מתנהגים למופת ! לנו זה לא הפריע, כל השולחנות ממוספרים וכל אחד יודע את מקומו, על כל 8 שולחנות 2 מלצרים,
הגשה עצמית, את הקפה בבקר, מגישים המלצרים, היו 2 ארוחת מיוחדות עם הגשה!
יום לפני סוף ההפלגה, על שולחנות גדולים , השף הכין דברים מאוד מיוחדים, פיסלו באבטיח, אפו לחמים בצורת חיות , עשו עוגות ועוגיות מכל הצבעים והצורות, ובובות מגולפות וצבעוניות עם כל מיני קרמים, אחרי התצוגה , הקהל התכבד במעדנים האלה ! פעמיים היה לנו חוג בישול עם שף האוניה, כל אחד קבל את המרשמים מהתפריט שהשף בישל לנו ! , לימדו גם לערבב משקאות ועוד !!!
הטיולים מחוץ. לטיולים מחוץ לאוניה עולים לחוד, כל טיול הוא של 4 שעות, היו 2 טיולים של 8 שעות לא הצטרפנו, טיילנו עם מונית כשעה, עוד זוג הצטרף אלינו, תמיד חזרנו לאניה לארוחת צהרים , בעלי למנוחה אני לקריאה ואח"כ לבריכה , משעמם לא היה לנו ! אבל כל אחד וטעמו !

למעלה