me me
כתיבה, זה משו שנוהגת לעשות הרבה מאד, אבל לרוב בלילה לפני השינה, ואז הולכת לישון 'על זה'. כתיבה מטהרת אותי ומנקה אותי מבפנים ואז אני אוהבת לעשות ת'ניקוי לפני השינה. בעוד שבוקר מתיישב אצלי עם פעלתנות ועשייה, דווקא לפני השינה תמיד התיישב לי לכתוב כי אז אני מוצפת בככ הרבה דברים ועל הרקע הזה, עם ההצפה אני כבר לא יכולה לתפקד ממש אחרי זה אלא ב'מוד' של לישון לכן הופתעתי מהרעיון של 'כתיבת בוקר' שהתקשר אצלי דווקא לשעות הערב והלילה, אבל מכיוון שיעל סבבא ואני בוטחת בה וגם הפורום סבבא אמרתי ננסה, ניסיתי שלוש פעמים, לא ממש הלך כי בוקר זה שעה של לקום, לעשות, להתלבש ללכת לעבודה וכאלו לא ממש יכולתי להתרכז כן, לקום שעה אחת לפני כאילו לפני 6:00 בבוקר? בשביל זה צריך לישון ממש מוקדם... אז קצת התקשתי עם כתיבת בוקר... מה גם ש ( וכאן אני עוברת לשאלה ב' שלך ) מכיוון שאני הרבה מאד זמן בתהליך של נכונות לעשייה ( שואפת להיות עורכת דין וכותבת מפורסמת ) כל מה שהפורום היה צריך 'להעניק' לי זה רק עוד דחיפה אחת קטנה כדי לקפוץ משם, מאז שהתחיל הפורום נכנסתי לזרם חזק מאד של עשייה, וגם אם זה לא היה כל מה שתכננתי בכל יום ספיציפי, זה עדיין היה הרבה מאד ) מצאתי את עצמי מפוצצת באנרגיות, ואז בלילות מרוב אנרגיות התקשתי פשוט להרדם הייתי מופצצת באנרגיות, ואז הלכתי לישון נגיד ב 2:00 בלילה במקום ב 11:00 כי פשוט האנרגיות שהייתי מופצצת בהן לא נתנו לי לישון, אז מה שיצא שהייתי קמה מאוחר, נגיד ב 7:00 או 8:00 במקום בשש ואז הלכה כתיבת בוקר... כי כתיבת בוקר לא מתאימה לי שיש רעש של אוטובוסים אלא דווקא בשקט של הזריחה. לשעה אחרת זה לא משתלב לי....