שבוע טוב לכולם - בשבועים מאז

תמי ב

New member
ארבעה או חמישה ימים כתבתי בבוקר

אבל היום, יום ראשון, קמתי מאוחר מדי וכל היום היה לחוץ, אז מראש ויתרתי על הכתיבה. מחר אני שוב מתעוררת מוקדם אז אחזור לכתוב. הכתיבה נתנה לי הרגשה מצויינת. בהתחלה הייתה לי ממש הצפה של נושאים, עכשיו זה הולך קשה יותר. כאילו, השיטפון הראשוני עבר. אני זוכרת יותר את החלומות שלי, ויש בהם לפעמים מסר או הסבר שאני מבינה. אני די שמחה שלא כתבתי היום, כי אני מאוד לא אוהבת מסגרות, וחייבת לדעת שהשליטה בידי. אז הנה, החחלטתי לא לכתוב היום, והחלטתי כן לכתוב מחר. הייתי זקוקה ל"תרגיל" הקטן הזה.

השליטה בידייך, תמי. תמיד בידיים שלך

לא משנה אם כתבת או לא כתבת, אם בחנת את עצמך ועמדת במבחן או לא. השליטה על החיים שלך תמיד אצלך בידיים.

תמרי 1

New member
כתיבת בוקר

כבר כתבתי על התחושות שלי לגבי כתיבת בוקר. מאוד מחוייבת לעניין.

BlackJack1

New member
אז ככה

לגבי כתיבת הבוקר,התחלתי לנסות ודווקא אני מרגיש טוב עם זה,כאילו דברים שיושבים על הלב פשוט יוצאים החוצה ומפסיקים להטריד אותך,אני חושב שאני אמשיך עם העסק עד הגיוס.. לגבי להתחיל בקטן,העסק גם עובד טוב. כמו שיעל אמרה שברגע שאתה מתחייב בפומבי למשהו קצת בעייה לא לעשות אותו.. (או משהו בסגנון..)

הדס100

New member
אני כותבת גם ב../images/Emo29.gif וגם ב../images/Emo42.gif

בבוקר אני כותבת בעיקר משימות ומטרות ליום, בצורה מאוד ספציפית, ואני בדרך כלל גם רושמת על חלק מהדברים שלא חובה לעשות אותם, ובערב או סתם כשמשעמם לי אני כותבת לעצמי חוויות, חלומות, משאלות, וכו'...

הדס, ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

מזמינה אותך לקרוא את המאמר על כתיבת הבוקר, ואולי בעקבותיו תסכימי להתנסות בכתיבת בוקר מהסוג שאני ממליצה עליו בחום. שתהיה לך שנה טובה
המאמר על כתיבת בוקר

הדס100

New member
אז ככה....

אני מבינה מדברייך שכתיבת הבוקר טובה ועוזרת למי שהבקרים שלו לחוצים, עמוסים ונמהרים. אצלי זה לא ככה. למרות שישנם הרבה בקרים שאני נאלצת לקות ב5 בבוקר, אני עושה הכל בנחת. קמה, מתרחצת, שותה, אוכלת ארוחת בוקר, יוצאת מהבית... אני אדם דיי רגוע אני חושבת שאנסה את כתיבת הבוקר אבל אולי היא לא תצליח לחולל בי את אותו השינוי שאת עברת, כי אין הרבה מה לשנות...

קודם כל אין כזה דבר שאין מה לשנות

מישהי סיפרה לי לא מזמן משפט יפה שהיא שמעה: אצל בעלי-חיים ישנם שלושה מצבים: או שהם הולכים קדימה, או שהם עוצרים במקום, או שהם הולכים אחורה. אצל בני-אדם ישנם רק שני מצבים: או שהם הולכים קדימה, או שהם הולכים אחורה. כי אם הם עוצרים במקום, זה כמו שהם הולכים אחורה. ולכן שינוי זה משהו שתמיד אנחנו שואפים אליו - להשתנות, להתחדש, לגלות את עצמנו מחדש ועוד. בנוגע לכתיבת הבוקר, מאז שהכנסתי את הכתיבה בבוקר וחוללתי את השינוי בבקרים המבולגנים שלי (כבר די הרבה זמן מאז) הבקרים שלי הפכו למאוד רגועים. זה החלק האהוב עליי ביותר ביום בגלל שזה הזמן הכי נקי שלי עם עצמי. ומאז שהם רגועים, אני אפילו עוד יותר אוהבת את הכתיבה. בכל מקרה, הבוקר השקט והרגוע, זה ערך מוסף לכתיבה, לא המטרה שלה. ממליצה לך בחום לנסות לכתוב בבוקר, בטוחה שיהיה לך יותר קל מלשאר שלא רגילים לעשות הכל בנחת בבוקר. ואם החלטת לנסות, אשמח לשמוע תגובות. יום נעים,

א ס י ת

New member
איש חכם שאת שמו אני לא זוכרת

אמר פעם שהדבר הכי יציב אצל האדם הוא השינוי. אנחנו כל הזמן משתנים גם אם לא נעשה דבר. עצם החיים עצמם הוא שינוי.

למעלה