שבוע טוב לכולם. היום אני נחה במקום אתמול

יוליקה, אם יש מי שמשלם, למה

שהו לא יקח, באם אליו כנראה לראות ולהראות ! אבל אני רואה שהוא מחזיק מעמד, יש מספיק מסעדות נפלאות ולא יקרות, אכלנו לא ממזמן באחת המסעדות של רשת קינג ג'ורג', אוכל נפלא , טעים וזול !!!
 

עמיקם10

New member
בקשר לקציצות..

בקיבוץ מה שאכלנו כל צהריים היה קציצה.אריאנה הרן- מי שזוכר המשוררת ואשתו של הרב[השדרן] הכהן-מקבוצת שילר כתבה בספר המתכונים שלה- שהלחם שהוסיפו בשילר לקציצה היה בשביל שתהיה פחות כבדה..וקשה לא בגלל קמצנות על הבשר. אגב אריאנה היתהאשה מדהימה עבדה בבית האיחוד.-ושם היכרתיה.
כעת אני עושה קציצות מ-800 גרם ומקפיא- וזה לחדש. חלק משאיר כקציצות מוכנות להמבורגר..ועושה בגריל.
 
הייתי פקידה באקא , זה באותו בנין

של המסעדה של שמוליק כהן, בגבעת הרצל, אינני יודעת עם עדין הוא עצמו מחזיק את המסעדה , או משהו מהצאצאים שלו,
כי עבר מאז כ-60 שנה ! אולי פעם או פעמים אכלו שם הפקידות, לרב הבאנו סדויצ'ים לעבודה, את הקפה הינו מביאות לבד, אבל את הסוכר קבלנו בהקצבה באקא ! כי סוכר היה בנקודות ואקא ייצר ריבות עבור המדינה , המפעל קבל הקצבה מהממשלה!
 
זה מזכיר לי

פעם אחת הגענו כל החבר'ה לאכול, וראינו שלוש חנויות ממנו חנות המפעל לנעליים..
נכנסנו פנימה, נתתי למוכר 10 לירות ואמרתי לחברה להעמיס את כל החנות לרכב, ואנחנו נבוא שוב עד שנגמור את כל החנות.
הוא היה בהלם, מה זה שאני נותן 10 לירות ומעמיס את כל החנות ?

הוצאתי אותו החוצה והראיתי לו את השלט שהוא הציב על החנות:"חנות המפעל - כל החנות ב-10 לירות"......

אמרתי לו שהבטחה זו הבטחה.....
 

אפילי

New member
ביום שישי בצהריים חגגנו אירוע לנכדי, במסעדה

שנקראת "טריולה" באזור התעשיה פ"ת רחוב שחם 15
מאחר ומדברים פה על אוכל ומסעדות.
מוכרחה לומר לכם שמזמן מזמן לא אכלתי
אוכל כל כך טעים גם לדעת כל החוגגים.

גם איטלקי, גם בשר, גם דגים (אכלתי פילה סלמון מדהים).

היום צלצלתי לאחד מהשותפים ואמרתי לו שהאוכל היה
נפלא - ואיחלתי לו ולשותפיו הצלחה. אמר לי: עשית לי את היום".

עד עכשיו אני מרגישה את הטעם של הכרובית המטוגנת או אפויה
איני יודעת עם כל מיני טעמים נוספים - זה היה מדהים.

אני בטוח אלך שוב למסעדה הזו רק כדי לחזור ולאכול את הכרובית.

אין לי קומיסיון על ההמלצה
פשוט העונג מכתיב לי את המילים האלו.

המשך יום נעים
אפילי
 
למעלה