שבוע טוב לכולם..ציפי שמחה שנהנת עם נכדייך

הדסהש1

New member
שבוע טוב לכולם..ציפי שמחה שנהנת עם נכדייך

אין אושר יותר טוב מזה..אתמול היו אצלינו עינת והבנות ויפעת ורפי קפצו לזמן קצר.היום יש לי יום עמוס..בבוקר אורולוגית ובצהריים נוסעת למכון מור.היום שקד נוסע לטיול שנתי למצפה רמון והסביבה .מקווה שיהנה ...

הדסהש1

New member
מינה שמחתי שאת נכנסת לפורום..מאחלת לך בריאות...

ציפי בקשר לעבודת השורשים עברתי את זה עם נכדי..טוב שנשארו מהבוגרים
שעשו את העבודה ויכלו להעזר בזה...זאת עבודה נהדרת שנותנת להם
ידע על מה שהיה .והשורשים של המשםחות...

בוקר טוב

הדסה, חשבתי שאבוא לפגוש אותך במכון מור שזה לא רחוק ממקום מגורי, אבל
זה לא יסתדר לי, חבל,
מינה, גמני שמחתי לראות אותך בפורום, חסרת לי.
שבוע טוב

הדסהש1

New member
ציפי זה יהיה מתי שהוא שארגיש טוב יותר..

הייתי אצל האורולוגית ונתנה לי זריקות במשך 5 ימים אך הם לא נמצאים במרפאה שלנו..הרוקח הזמין .הרופאה דרשה שאקבל כבר היום.אמרתי לה שאני לא יכולה לנסוע לחפש איפה יש את הזריקות..פתחה עלי פה..שזה באחריותי..מקווה שאולי היום אחר הצהריים יביאו את המשלוח או מחר ואז אתחיל לקבל את הזריקות.הם מיועדים לחסל את החיידק שעמיד בפני אנטיביוטיקה..אני אחפש רופא אחר .היא ממש אנטיפטית.אני לא יכולה להזעיק את יפעת מהעבודה בגלל זה..היא גם עוזרת במקומי בטיפול באבי..

עדיין בוקר טוב

עכשיו יצאה העוזרת, אני הולכת לבדוק את מצב השלוליות, אבל בסך הכל
הבית נקי וזה מה שחשוב,
הדסה, אל תתייחסי לאופי של האורולוגית, תתייחסי למקצועיות שלה, שזה
מה שחשוב, אם היא רופאה טובה, שימי פס על ההתנהגות שלה, אני מקווה
שהזריקות יעזרו לך ושיהיה בהצלחה במכון מור.
שבוע טוב שיהיה לכולנו.

הדסהש1

New member
חזרתי מבדיקת הורידים הכל תקין..ועכשיו צלצל הרוקח

שהזריקות הגיעו אני אסע ב 4 לקופת חולים..לקבל זריקה..5 ימים רצופים...מקווה שהחיידק יעלם...

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב ושמח

ערב טוב והמון ברכות לבריאות טובה.

ברוכה הבאה מינה, שמחתי לראות שנכנסת.

הדסה, אני שמחה שהוורידים בסדר ואינם ורודים יותר מידי. אני גם שמחה שהזריקות יגיעו ותזכי לבריאות טובה,

רוצה לספר לכם שני דבריים שהרשימו אותי מאוד השבוע.
בשבת בבוקר צעדתי מאוחר יותר כי שבת והגוף נוטה לנוח. פתאום ראיתי הודעה שיש אצלנו שבתרבות. תוך חצי שעה הייתי באולם. הייתה שם אישה בשם ניצה שסיפרה על התעללות מינית שעברה בילדותה על ידי אחיה ואביה. מצמרר. מגיל 5. איך היו כולם עוורים? הרווחה? הגננת? המורים? נורא נורא. חיתנו אותה עם גבר בן 42 שגם הוא היה סדיסט והתעלל בה מינית. נולדו לה 9 ילדים ועכשיו היא כתבה ספר על חייה, שכחתי אם היא התגרשה או שבעלה נפטר והיום יש לה חבר לחיים. היא סיפרה ונישנקה גם הקהל מחה דמעות. לא מבינה איך במאה העשרים סיפור כזה יכוול לקרות.

הדבר השני שהרשים אותי הייתה תוכנית בשידור חוזר, גבי גזית ראיין את נתיבה בן יהודה ז"ל. גבי גזית שאל את נתיבה מדוע בפעם הקודמת שהוא ראיין אותה היא עזבה את הראיו באמצע ויצאה.
היא השיבה לו שהיא ביקשה ממנו מראש (מגבי גזית) שלא יגידו שדן בן אמוץ שכב עם אמא שלו, ובכול זאת הוא אמר על דן בן אמוץ את מה שהיא ביקשה לא לומר.
ומדוע זה היה כול כך חשוב? שאל גבי גזית. ונתיבה בן יהודה אמרה: דן בן אמוץ לא שכב עם אמא שלו, אמא שלו שכבה איתו. הוא היה נער בן 13 בקושי ידע מה מותר ומה אסור, והאמא שלו עשתה לו מה שעשתה, הוא היה בעצם קורבן, ומאז כולם דיברו על כך כאילו הוא אשם, כאילו היה היוזם.
זה הזיז לי משהו בחשיבה.

יעלי

החיים אינם כפית של דבש .

יעלי הזכרת לי , כשהייתי סטודנטית , סיפרו על נער, טיכוניסט , שטיפל באימו הנכה. ובלילות היה מרדים אותה עם כדורים , ואנס אותה . הסיפור התפוצץ כשהאם גילתה שהיא הרה . אינני יודעת עד כמה הסיפור נכון , אבל בטוח , שמאוד התרשמתי ממנו , כי אינני יכולה לשכוח אותו , למרות שעברו מאז יותר מ55 שנה.

נ.ב.

הדסה איזה זריקות את מקבלת , ולשם מה? בכל מקרה מקווה שיועילו לך , הרבה בריאות .
ציפי , אני יודעת שאינך אוהבת עייצס , אבל אם אינך רוצה להתעצבן על העוזרת , אל תבדקי שלוליות. המתיני כמה דקות , הרצפה תתיבש , הבית יהיה נקי ומסודר ואת תהיי מרוצה .
הרבה בריאות לכולם ולילה טוב .

תמר,בעניין השלוליות

יש מקומות בבית שיש שם ארוניות ושידות עשויות מעץ, אם מניחים אותם
על רצפה רטובה, הם נרטבים ונרקבים, יש מכונת כביסה, שהרצפה שם לא
לא מתייבשת, בשירותים יש את המברשת לנקוי האסלה ואת פח האשפה הקטן,
שאם מניחים אותם על הרטוב, זה משאיר סימנים, חוץ מזה הרצפה בבית הזה
היא ציפוי מעל מרצפות ואם משאירים שלולית, זה לא מתייבש, לא רואים את זה ואפשר להחליק ולשבור את הראש,הערתי לה כבר המון פעמים וזה לא עוזר, אז בחצי שעה, אני עוברת ומנגבת ובא לציון גואל.

למעלה