נראה לי שאין כבר אף אחד בפורום הזה? איפה המנהלים?הקימו פורום והלכו??????????????????????????????????????????????????????? נראה לי שאפרוש מפורום זה . היה נחמד אבל חבל שאין כאן יותר פעילות מאוד מאוד משעמם לי
ממש פעילה בשבוע האחרון גם מחוסר זמן ועייפות שאחרי. אבל אני נכנסת מדי פעם ובאמת נהיה פה בית קברות. לא יודעת מה קרה למחשב שלי לא קורא את החיבור לפון ואין לי דרך להעלות תמונות . בכל מקרה יש מקום לטענתך. חבל שתנטשי כי בכל זאת היה נחמד פה השאלה אם יש מצב להחזיר עטרה ליושנה.
תאמיני לי אין פה אף אחד חוץ ממני ממך מגולדה ורותי שנכנסות באמצע הלילה ......ומדי פעם עוד 2 אנשים...ממש משעמם לי .........וכשאת בעבודה בכלל אין לי עם מי לדבר........
אני לא עצבנית אני משועממת.................. לוקח לי הרבה זמן להעלות תמונות זה זמן שאני רבה על המחשב עם ילדי שנמצאים בו כל הזמן ואם אין כאן אף אחד אז חבל לי לבזבז זמן להעלות תמונות........... בגלל זה אמרתי שאני פורשת....את התמונות את תוכלי לראות אצל דודו שם יותר פעיל. .
ואני לא מבינה למה הם מסתתרים, גם מי שלא יודע לאפות ולבשל או להעלות תמונות יכול להעלות את דעתו על גבי המחשב......אנחנו נחמדות נכון? לא טורפות אף אחד נכון? אז לא לפחד ולכולם יש מה לשתף הרי כולם אוכלים משהו לא???????