קבלי תמונה מחר בע"ה עוד כמה שעות?../images/Emo138.gif|גבי
אני אצרף תמונה אחרי הצהריים אתן לך 2 מתכונים לעוגת גבינה משהו ולא קשה.? גם לי היה בעיה עם המחשב זה מהקור. ויחד חבל לי לכם על אחת כמו מאיוש היא העשירה כאן הרבה את הפורום. והלווי והיא תגיד רק התבדחתי כי אין עוד מקום כשר וזה מה שבאמת קשה. ועד שהתחלתי רק להכיר אותך הגב' מאיוש את רוצה לעזוב לא . ראי גם כמוני מבשלות אוהבות את את הטבח פה גם לראות את הבישולים שלך המתכונים הגדולים שלך. אין הרי עוד שף כאן עד כמה שהבנתי . נכון יוכי הגדולה נותנת לנו גם שיעור מהדברים היפים שלה. והיא עושה זאת טוב. וגולדה איך היא נתנה הרבה מהיופי של השקעה מהלב במטבח. ואיך לא הדושנית כאן רותי410 תמיד עם הרבה שאלות של קייף ועוד כמה שאני לא מכירה חבל. ראי אני כותבת הודעה לגודה כאן. ואת הגב' מאיוש בראש מעיניינו כאן ואותי הרשמת וגם התפאלתי על האתר שלך. . כול ידע ממך מאחד לשני זה נותן יופי לאהוב גם מקום זה וכמובן הנכבדות אתן החברות. הישארי מאיוש בבקשה. חני גולדה מתוקה סליחה על גודל ההודעה אבל הכול בא מתוך הלב. שבוע טוב
גולדה סוף כול?טוב יש מתכון. היה קשה?../images/Emo71.gif|עוגה
קדימה למתכון עוגת גבינה של חברת גוגל מוגל OF US - ממש אמת משם לקחתי מלה מתכונים. המצרכים הדרושים לבסיס והמכיבים. 46 חתיכות של פתי בר 1 אגוז מוסקט מגורר 6 כפות חמאה או מחמאה 500 גרם גבינת שמנת או פלדיפיה- יש גם מסקרפונה? 500 קוטג' .עדיפות של שטרואס. הוא מכיל פחות מלח? 3-כפות קמח לבן. 1-כוס סוכר 100 גרם. 3כפיות של רום. או כמה טיפות של תמצית רום לפי הדימיון. 2 -כפות לא גדושות של סוכר וניל. או 2 שקיקים? 2 ביצים גדולות + -4חלמונים 1-מיכל שמנת מתוקה 300 גרם שוקולד לבן |3 כפות שמן קנולה או תירס. או חמאה 50 גרם אופן ההכנה א מרסקים את הפתי בר עם החמאה ב אחרי שקיבלנו את הריסוק לפרורים... בתחתית לפזר את התבלין אגוז מוסקט. רק למתה? מעבירים לתבנית מהדקים טוב על כול התבנית -גם בצד הדפנות של התבנית. תבנית של 26 קוטר ללא קפיץ? מעבירם לתנור חם ב-180 מעלות -8 דקות לאפות מוצאים מהתנור. עכשיו לקרעת המערבל מוסיפים את הגבינות הרום הקמח -הוניל הסוכר במהירות עד לקבלת קרם אחיד מוסיפים 2 הביצים להמשיך הקציף מעבירים לתבנית שהכנו עם הפתי בר. ביותר נמוך. מעבירים הכול לתבנית המוכנה שלנו עם הפתי בר. בנפרד מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את החלבונים עוד הקצפה עדינה. זה המרכיב האחון להוסיף למעלה אל תוך הבלילה של כול המרכיבים. ולאפות כשעה אחת לתנור שהכנו מראש ב-180 מעולת כמו לכול מתכון גבינה. אחרי זה יש להניח על רשת ולתת לזה להתקרר אחרי שצננו. יש להעביר למקרר ל4 -שעות ואז ניתן להגיש בתאבון. זה לא קשה. דגש אם רוצים עם השוקלד הלבן. אז יש לנו כך לעשות זאת את המרכיבים של השמנת והחלמונים יש לקפל ביחד עם שאר המרכיבים ולאפות זאת כעוגת גבינה שרק הלמעלה מעת זהוב. ואז יש להכין את ציפוי השוקולד הלבן להכנת השוקולד הלבן לתוך סיר עם מים שהרתחנו מוסיפים קסרולה. לתוך הקסרולה את השוקולד חתוך עם החמאה או השמן בוחים עם כף עץ עד לקבלת המסת כול השוקולד למרקם יפה וקל להוסיף אןתן לעגה כציפוי. עדיף אחרי שרק צננו את העוגה על הרשת. הרוב כאן הוא תוספות שלי אם הגב' יוכי או כול אחת רוצה לשפר או לתקן זה גם עוד מעלה. לי היה קשה כי הכול באנגלית וגם גנוז לא הכול נותנים ולי לא חסר ניסיון כמובן. רק לדעת שעוגה זו יכולה להיות גם עוגה קרה ממש עם אותם המרכיבים רק להוסיף 28 גרם ג'ל טבעי ולא לאפות. כמובן ללא תוספת של-2 הבצים.. ובמקום 4 חלמונים 4 חלבונים מוקצפים ומקפים ועם הג'ל הטבעי כן יש לפתוח עם חלמון 1 והרי לכם אותה עוגה בשני ויברציות חמה או קרה. אני פעם את הקרה כן הכנתי. לפני עשור.חני בקייף כאן .
ואני רק תיקנתי את העוגה הזאת בצורה שונה אני הכנתי כעוגה קרה ומזה טעים חבל על הזמן הכול אמריקאי הם הרבה משתמשים עם הפילדלפיה וגם הקוטג' כך ניקר גיבנת אורז הקוטג'? חחחחחחחח חני למה אין מחמאה אני אני רוצה נו סתם.
לפטפט אני יודעת גם יודעת. ואת דעתי אני לא מהססת להעלות על המחשב. ועוד לא גירשו אותי מכאן. אז יאללה, סמויים, צאו לאור!!! וגם המנהלים. מה בדיוק קורה אתכם?
של פירגה, הכנתי אותה בתבנית סיליקון, זו שהכנתי בה את עוגת המיץ שיצאה לי נהדר..........העוגה לא נאפתה כראוי, יצאה כבדה, נדבקה למרות ששימנתי.......בקיצור היישר לפח האשפה................לא יודעת מה עשיתי לא בסדר. 3 כוסות קמח + 2 כוסות קוקוס...זה לא הרבה לעוגת אחת?
אני עשיתי השבת את עוגת השוקולית שמישהי הביאה פה אני כבר אראה מי ואתן לה את הקרדיט. בכולופן עוגה קלה מאד מאד להכנה וטעימה מאד!!! כשאין זמן זה פשוט כייף!!!
אני החלפתי במקום שמנת מתוקה השתמשתי בריץ' עוגת שוקולית מצרכים כוס קמח תופח אם אין אז קמח רגיל עם אבקת אפיה 1 כוס שוקולית 1 כוס סוכר 4 בצים 3/4 כוס שמן 1/2 מקופסת שמנת מתוקה אופן ההכנה לערבב את הדברים הרטוכים ואח”כ את היבשים ולתנור בערך אצלי חצי שעה או טיפה יותר בעודה העוגה חמה להכין את השוקולד מעל כך: חצי הקופסה של השמנת מתוקה עם 100 ג’ר שוקולד מריר להמיס במיקרוגל כ 2 דקות .
שמה בסיר פלסטיק כזה שמוכרים ב 10 ש,ח בסופר וכתוב עליו סיר למיקרוגל - קוטר 22.........משמנת מעט ומכניסה את המצרכים לאחר בחישה קלה........9 דקות (על בטוח) ומיד הופכת לכלי הגשה........מצפה או חותכת לשניים........מ ד ה י ם....מומלץ. אין תוכנית מיוחדת.......חום מקסימלי של המיקרוגל.