שבוע טוב לכולם

סבאאורי

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo16.gif

פגשתי לפני יומיים פפארצ'י שחזר מאפריקה מחתונת בתו של לובנגולו מלך זולו אבי עם המטבולו אשר בהרי הבולביה.(כולכם בטח מכירים את המשפחה המלכותית מ"דבר לילדים"...) הוא נתן לי את תמונת ליל הנישואים הראשון של הזוג המלכותי שהצליח לצלם , כדי להראות לכם... ברכות

emmy5

New member
סבאאורי ,איזה יופי של תמונה../images/Emo6.gif

ממש רואים את הזוג הממלכתי ברגע הכי יפה מחייהם LOL

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

ושבוע טוב. השמש זורחת, זה הזמן לצאת מהמעורה וללכת לקניות. מישיבה בבית לא יצא שום דבר טוב.

סול11

New member
צהרייום טובים פורום../images/Emo39.gif

מבקר אצלכם מדי יום. יותר קורא מאשר כותב. ובסוף אשתלב

emmy5

New member
סול11,נראה אותך....תשתלבLOL

רוצים שיר או בדיחה ...

סול11

New member
שירה../images/Emo39.gif

כשאני שר אני נשאר!!!!! ובדיחה תמיד אשמע. ובאוצרי כלולות רק בדיחות נדושת

שרה16

New member
בוקר/צהריים טובים../images/Emo182.gif

התבטלו לי שני שעורים,אז אני איתכם. לא מצליחה לשמוע או להכניס למעודפים את השירים של רדרד..(משהו אדום
) אבל תמיד הצלחתי!!!! למישהו יש רעיון? חוץ מזה שבחוץ הכל רטוב ונפלא! שרק ימשיך לרדת גשם.

סול11

New member
|הצטיידי במיבש../images/Emo39.gif

זה הזמן מחירים נמוכים להפליא ולא תצטערי. שנאמר אין חכם כבעל נסיון.ואיזהו חכם? הלומד מנסיונם של אחרים. ואפשרות שניה לתלות בין הטיפות. בחרי

באיה

New member
תודה על העצה, מספיק לי מיבש שער

למיבש אחר אין לי מקום בבית. אשר בין ה
ות, אכן אין לי בררה, אם אני לא רוצה לסתום את הסלון עם הכביסה. אם המיבש היה בגודל וידיאו, אולי הייתי מוצאת מקום.

שרה16

New member
גם לנו הצטברו 3(!!!)שקים של כביסה

אז הבאנו לקיבוץ שכן. חוזר נקי ריחני והכי חשוב,מקופל! זה מזכיר לי שהייתי חברת קיבוץ ועמדתי שעה לפני התאים של הכביסה עם פיג'מה צבעונית מכותנה.....(האם לשים ב"צבעוני","כותנה" או "פיג'מות"
)

emmy5

New member
< > לאן לקחת?איפה יש לי קבוץ?

אולי בצפון...אולי במרכז קבוץ היחיד שאני מכירה טוב זה גניגר ...שעה מהבית חחחחחחחחה

emmy5

New member
איפה לסים את עצמי?

שלום לכולם מיעל (ממשיכה את הסיפור) תולדות האישה בגיל 7 מכניסים אותה למיטה ומספרים לה סיפור. בגיל 17 מספרים לה סיפור, ומכניסים אותה למיטה. בגיל 27 נכנסת למיטה ולא עושה סיפור. בגיל 37 מספרת סיפור, כדי להיכנס למיטה. בגיל 47 נכנסת למיטה, ואחר כך עושה סיפור בגיל 57 מספרת סיפור כדי לא להיכנס למיטה. בגיל 67 נגמר הסיפור עם המיטה. איפה לסים את עצמי? בעיה, אני בת 20 איך מספרים סיפור? יש לי ספור עם האף.....LOL לצחוק זה בריא חחחחחחה

yaely2

New member
מנהל
אמי../images/Emo70.gifהסיפור במיטה לא באף ../images/Emo101.gif

למעלה