אמיי חחח איפה שתשימי את עצמך תרגישי בת 20 רק שימרי על האף
מ מנורה New member 7/12/03 #20 אמיי חחח ../images/Emo6.gifאיפה שתשימי את עצמך תרגישי בת 20 רק שימרי על האף
yaely2 New member מנהל 7/12/03 #23 אמי, מה עשית? כבר לא צריכה רוז' שלום אמי שלום כולם . אמי, תמיד אמרתי שאת מותק וכולם פה מותק. מנסה לחשוב לו הייתי צריכה לבחור אנשים לפורום, במי הייתי בוחרת? ואחרי 10 דקות של מחשבה אני מגיעה למסקנה שהייתי בוחרת בכל אחד ואחד מהחברים פה. אוהבת אתכם מכל ה יעלי
אמי, מה עשית? כבר לא צריכה רוז' שלום אמי שלום כולם . אמי, תמיד אמרתי שאת מותק וכולם פה מותק. מנסה לחשוב לו הייתי צריכה לבחור אנשים לפורום, במי הייתי בוחרת? ואחרי 10 דקות של מחשבה אני מגיעה למסקנה שהייתי בוחרת בכל אחד ואחד מהחברים פה. אוהבת אתכם מכל ה יעלי
E emmy5 New member 7/12/03 #24 דני,איך הולך יותר טוב עם או בלי? עם סיפור או בלי .... תענו מהר , אני עוד מעט נוסעת לקונצרט ...חוזרת עם או בלי סיפור ....
דני,איך הולך יותר טוב עם או בלי? עם סיפור או בלי .... תענו מהר , אני עוד מעט נוסעת לקונצרט ...חוזרת עם או בלי סיפור ....
E emmy5 New member 7/12/03 #26 redredoleבבקשה שיר בישבילי Leonard cohen "Dance with me till the end of love " ספור יפה? LOL