Digi Lista
New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo39.gif
מקווה שהשבוע החדש יהיה מוצלח עבור כולנו בכול אחד מהתחומים שחשובים לנו
אחרי כמעט חודשיים מאוד מתישים פיזית ובעיקר מעצבנים(שסביר שבגלל זה יש גם את החולשה הפיזית) תתחיל תקופה טובה יותר בגלל שבכנות אני מותשת-הכול משתבש לי ולא תמיד אני יכולה לשלוט בשיבושים האלה ולמנוע אותם,השמש נכנסת לעקרב השבוע ולפחות כרגע זאת נראית סיבה טובה לשמוח(בדרך כלל זאת תקופה טובה עבורי,על אף שזכורות לי שנים קשות גם כשהשמש בעקרב...)אם אכן התחזיות האסטרולוגיות יתממשו דברים אמורים להתחיל להסתדר אז אני אחיה עם התקווה הזאת,חוץ מיזה שזה אומר שממש בקרוב יש יום הולדת לשי שלנו(28.10,נדמה לי,אבל אני אבדוק ליתר ביטחון בלוח אירועים)ואחר כך גם לי(כן,מזדקנים...
) ויש לי גם טסט השבוע ביום חמישי(טסט שלישי) בדיוק 3 שנים לתאונה של אחי אולי המזל יהיה לצידי והתאריך יעזור לי כי בעצם מדובר בסגירת מעגל גדול... מעבר לזה התחלתי שבוע שעבר קורס טיפולי בשיטה מסויימת שיערך כחצי שנה,חברים סביר שלא יצאו לי מהקורס(אנחנו כולה חמישה אנשים בינתיים ולא רק שאני הכי צעירה שם אלא שהרוב שם יכולים להיות לפי הגילאים סבא וסבתא שלי ככה שלדבר ולהסתדר אפשר אבל בכול זאת אלה לא חברים מעבר סביר להניח...)ובכול זאת נחמד יהיה ללמוד ולסיים את הקורס בהצלחה כי הוא יקדם אותי הרבה ועל אף שטוענים שהשיטה מתאימה בעיקר לאוטיסטים לסוגיהם אני יותר מבטוחה והערתי גם למרצה השבוע כמה פעמים שיש בהחלט מצב להצליח בשיטה גם עם חבר'ה כמו שאני עובדת איתם-יש כמה ספציפיים שאני פשוט בטוחה שאומנם הם לא אוטיסטים ומוגדרים רפואית כבעלי פיגור אבל אפשר לעבוד איתם בצורה דומה,נחיה ונראה... בכול מקרה שיהיה לכולנו שבוע מצויין,אתם מוזמנים כמו תמיד לעלות חוויות מהשבוע שהיה וממה שעתיד לקרות וכמובן לפתוח משחקים,דיונים וכו' בכול זמן נתון
מקווה שהשבוע החדש יהיה מוצלח עבור כולנו בכול אחד מהתחומים שחשובים לנו