החתונה שלנו:
ביום ראשון, שבוע לפני. נסענו לאסוף את השמלת כלה. התחלקתי בנהיגה עם חמותי ואחרי שירדתי בבית הורי נפרדנו לשבוע. ביום החתונה התפללתי בנץ. צמתי חצי יום. שלוש שעות לפני החתונה הלכתי לטבול במקוה של חב"ד בצפת. בדרך חזרה ירד גשם זלעפות. שעה לפני החתונה לא מצאנו את המפתחות של הרכב שהיה אמור להסיע אותי. בסוף מצאנו... צטלמנו (בנפרד, עם 'חמ"ל אחים" שתאם מי מה ומתי) על שפת הכינרת. אחר כך נסענו (שוב בנפרד) לאולם. אולם ישבתי עם חברים מסביב לשולחן ושרנו שירי חתונה. אחרי שהרב הגיע ועברנו על הכתובה אבי וחמי הובילו אותי לכסות את אישתי ונפגשנו לראשונה אחרי שבוע. משם הובילו אותי לחופה. לאחר מכן אימי וחמותי לקחו את אישתי לחופה והיא הקיפה אות ישבע פעמים לצלילי הניגון "ארבע בבות". החופה החלה: ברכות, טלית, קידוש, שבע ברכות. הרבה שירה וריקודים והחברים הובילו אותנו לחדר היחוד. נכנסנו פנימה והתפקענו מצחוק... אחרי כמה דקות הצלם נכנס וצילם אותנו ביחד. ההורים הצטרפו יורת מאוחר אחר כך ריקודים (נפרדים) בלי הפסקה. מזל שהי את החלק של ה"הצגות". יכולנו לשבת קצת ולשתות משהו. עוד ריקודים, צילומים משפחתיים. שבע ברכות וסגרנו את הערב.