שבוע טוב לכולם

Raz Madmom

New member
שבוע טוב לכולם

לפני כמה דקות חזרתי ממחנה אימונים בקיסריה !!! היה פשוט אחלה , למרות שקרעו אותנו היה שווה כל רגע ... למדנו מלא דברים חדשים , עשינו כושר וכמובן שגם צחוקים חחחח. אני רוצה לברך את האדון יניב פישר שקיבל במחנה דפים לחגורה חומה !! כל הכבוד אחי תמשיך ככה ובע"ה אני יבוא להרביץ לך בקרבות שלך חחחחח. כמובן שגם פישר צילם הרבה מאוד תמונות והוא יפרסם אותם אני מאמין תוך מספר ימים ..... שבוע טוב !

MikeTyson

New member
אהלן רז, חזרת אלינו. ומזל טוב ליניב

שימו תמונות וספרו עוד חוויות.

היי רז מדמון../images/Emo6.gif

תודה רבה על הברכות לקבלת הדפים לחומה. אכן היה מחנה אימונים מדהים, אני נפעם בכל פעם מחדש מהידע והרמה הגבוה שיש למאמנים שלנו אלון רצון, רענן טל, ורותם דון. רז, נהנתי לעבוד איתך בשיעורים של האגרוף/אגרוף תאילנדי. רז מפרגן וברמה טכנית מאוד גבוה, מהיר, וחד..., לעבוד איתך היה עונג... תמונות מהמחנה אימונים אני אפרסם היום בערב כאן בפורום ובאתר CMA... יניב

תודה רבה....../images/Emo9.gif

אז ככה... קודם כל אני צריך להראות אל מול רענן טל 3 דפים של טכניקות אין סופיות.. רק לאחר שהוא משתכנע שאני שולט לשביעות רצונו, הוא קובע תאריך סופי לבחינה יש כאלה שלוקח להם לגמור את הדפים 3 חודשים ויש כאלה שנמשכים עם זה שנה ואפילו יותר.. אני מתכוון לעשות את זה ב-3 חודשים...
יניב

תודה אחי....../images/Emo45.gif

אחרי הדפים יש לי לעשות 8 קרבות רצוף...
ורז מדמון רוצה לעשות איתי קרב שזה דבר שדיי מדאיג... מדמון יש מצב שתקבל איזה שוחד שתתן לי מכות בעדינות?
יניב

RoyceGracie

New member
מזל טוב יניב ../images/Emo24.gif

פעם אמרת שהחלום שלך זה להיות מאמן בלחימה משולבת. אחרי חגורה שחורה. מחזיק לך אצבעות :)

בלחימה משולבת אני כבר לא יאמן...

אבל בהחלט ב CMA יש מצב שמתי שהוא אני אגיע לזה..... יניב

חחחחחחח../images/Emo6.gif

נראה לי שאני אהיה חגורה שחורה זה יהיה כבר בגיל שאני לא ממש אוכל לאמן..., אולי בתור מורה מחליף שהמאמנים צריכים מחליף... ואתה יודע מן הסתם מה עושים התלמידים למורים מחליפים... יניב

תראה אצלנו ב CMA המאמנים

מאווודד מאווודדד קמצנים במתן חגורות שחורות. אבל מאווודדד קמצנים.... אני אף פעם בכל מהלך שנות אימוני לא פניתי לרענן וביקשתי להבחן לאיזה שהיא דרגה, זה תמיד הגיע ממנו, אני חושב שככה זה צריך להיות...., שהמאמן חושב שאתה מוכן ושמגיע לך הוא צריך להגיד לך.. יניב

למעלה