שבוע טוב לכולם

מי יודע מה אוכלים אלופים? העיקר...

לחייך.... לפני קרב של 10 סיבובים אלעד שמואל

Raz Madmom

New member
פישר אחלה תמונות !! תפסת כמה תמונות

באיכות טובה מאוד !!! ( חזי בבעיטה , רענן בבעיטה ) אני גם נהנתי לעבוד איתך מאוד , ותדעו לכם חבר'ה שהבחור בא כביכול למחנה של " מבוגרים " אבל הוא עשה מחנה כמונו ( הנוער ) ואפילו יותר טוב ממספר לא מבוטל של נערים !! אז פישר אתה תותח תמשיך ככה ובקרוב החומה שלך .... וכמו שאומרים זה לא הגיל זה התרגיל חחחח

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתודה רז על המחמאות... כנס..

אתר CMA עודכן וניתן לראות שם עוד תמונות.... דרך אגב לא שמתי באתר את התמונה המפורסמת של ה..... נווו אתה יודע....
לא רציתי לבאס משהו ספציפי למרות הצחוקים...
יניב

Raz Madmom

New member
חחחחחחח אני כן ראיתי

ועוד פעם אחלה תמנות באמת !!! אתה יכול לשלוח לי תתמונה המסרים??או לאיימל??

תשלח לי מייל ל....

[email protected] ככה יהיה לי הכתובת שלך... אבל אני אשלח לך ב REPLY רק מחר..... אני חייב לצאת... ואני גם אוסיף לשם עוד תמונות שלך לאתר מחר..., אני משום מה לא מצליח להכנס לשרת עכשיו והוא לא העלה לי את כל התמונות... יניב

אלעד שמואל.............

הגיע בשביל לעשות אימונים מיוחדים עם רענן באגרוף בלבד... המחנה הזה היה 3 ימים ואין מצב שהוא לא יתאמן 3 ימים....אז הוא הגיע לקיסריה לעשות אימוני אגרוף אישיים יניב

chty

New member
שלום יניב..

שלום יניב... מה קורה??? מזל טוב על הדפים לחומהה...!!!!!! יאללה עכשיו תראה לרענן אחרי ולפני כל אימון את הקאטות וזה.. חחחח הרבה עבודה קשה יש לך... תתחיל לעבוד... ותפסיק לצלם!
טוב אז קיצר.. הצלחה לך! וסתם שאלה.. תגיד, מי המורעל שעשה את הקעקוע???

../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif תודה רבה............

חחחחחח.. צפוי לי עינוי גדול עכשיו....., אבל בכיף תאמין לי שאני אהנה מכל רגע... המורעל זה יונתן מראשון........

Raz Madmom

New member
תודה אורי ..... אבל

אני פה כבר חודשיים בערך ........ מה שלומך??

מה אתה אומר???

נו באמת רז... סה"כ בירכתי אותך לאחר היעדרותך הקצרה מהפורום (עדיין לא נהייתי סנילי מהמכות בראש... שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה