איפה באתר שלו? חיפשתי באתר הרשמי שלו ולא מצאתי....
S sarit lang New member 3/4/06 #22 מגיע לי מזל טוב!! אני טסה עוד חודש ב4.5 לצרפת לשבועיים! כמה חסכתי בישביל זה.....
Y yaelala14 New member 4/4/06 #25 יאאאוו טיסה נעימה!! אני מתה על צרפת וכל מי שאומר שהם סתם אנטישמים טועה כי לא כולם כאלה!!!!!
S sarit lang New member 4/4/06 #26 גם בארץ יש אנטישמים אגב אני במקור מצרפת אבל זה פעם ראשונה שאני יטוס לשם.. אני טסה כדי להכיר את המשפחה שלי... וזה יותר מרגש כי לא ראיתי אותם בחיייים ואפילו לא דיברתי איתם!!
גם בארץ יש אנטישמים אגב אני במקור מצרפת אבל זה פעם ראשונה שאני יטוס לשם.. אני טסה כדי להכיר את המשפחה שלי... וזה יותר מרגש כי לא ראיתי אותם בחיייים ואפילו לא דיברתי איתם!!
ע עדי מחיפה New member 4/4/06 #28 אני יודעת לדבר צרפתית../images/Emo70.gif אני לומדת עכשיו בבית צפר, כבר שנה שנייה
S sarit lang New member 4/4/06 #33 אני גם מתה לדעת צרפתית אני נוסעת לשם ואני אפילו לא יודעת איך אומרים שלום אני לא יודעת איך אני הסתדר שם!! אבל אני נוסעת אם ידיד וחברה ככה שאני לא יהיה לבד!
אני גם מתה לדעת צרפתית אני נוסעת לשם ואני אפילו לא יודעת איך אומרים שלום אני לא יודעת איך אני הסתדר שם!! אבל אני נוסעת אם ידיד וחברה ככה שאני לא יהיה לבד!
ע עדי מחיפה New member 4/4/06 #34 שיהיה טיסה נעימה ובטוחה../images/Emo70.gif ויש מילונים בצרפתית(לי יש אחד) שיהיה בהצלחה