שבוע טוב לכולן

xXx Lilo xXx

New member
שבוע טוב לכולן ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

(גאד אני שונאת להיות חולה. ויש לי חום של משהו כמו 39.4 מהפעם האחרונה שבדקתי) והשבוע. שילוב של סיכום שבוע ותחילת שבוע
תהנו. סיכום שבוע
שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקה/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרה\סרט\ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: ולשאלה פתאומית
המאכל שעשה לכן את השבוע: שרשור שבועי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב. תיהיו בריאים

Sacred Lie

New member
כולם חולים מה זההההההההההה ../images/Emo2.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: מיזביז! שיר השבוע לא של פראמור: ריהאנה - דיסטרביהההה קליפ השבוע: SLIPKNOT - PSYCHOSOCIAL להקה/אומן השבוע: פראמור ? אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: אוווווווווווווו הרבה.
משהו שלילי שקרה השבוע:
סדרה\סרט\ספר השבוע:
ציטוט השבוע:חברה שלי באה לבקש ממישו סיגריה . במקום זה היא שאלה "סליחה יש לך נרגילה אולי ?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה אחד המצחיקים
תמונת השבוע: ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע: פיצההההההה שבאלי להקיא כרגעXD תרגישי טוב ליאתוש

Earth to Bella

New member
אני לא מצליחה לישוןןןן. ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: מיזביז שיר השבוע לא של פראמור: 3AM- busted וכל הדיסק של פארקוואי דרייב קליפ השבוע: קליפ זיכרון לשלשה שנהרגה... להקה/אומן השבוע: פארקוואי דרייב ובאסטד אלבום השבוע: Killing With A Smile- Parkway Drive משהו חיובי שקרה השבוע: קניתי 2 בגדי גוף וטייץ? משהו שלילי שקרה השבוע: מצברוח קצת ועכשיו אנלא מצליחה לישון
סדרה\סרט\ספר השבוע: ספר- הנעלמים של הרלן קובן ציטוט השבוע: מילים ברוסית חחח תמונת השבוע: אימון בדד ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע: פנקייקקקקקקקקקקק [אבל אל תגלו לאפחד.
] שרשור שבועי ראשון- דיאטנית | פיזיותרפיה | שנ"צ | עבודה | אימון שני- בוקר פנוי [אולי ים?] | עבודה | אימון שלישי- רפלקסולוגיה | יומולדת לחברה | וינגייט | הוא טס. רביעי- רחובות? D::::: | אימון חמישי- פיזיותרפיה? | עבודה | אימון שישי- חייבת לצאת. שבת- כלום

../images/Emo12.gif כבר אמרתי שאת חיה? ../images/Emo141.gif

בבון מפחיד אחד! XD את-קוראת-הרלן-קובן?
ממתי? XD [בכל מקרה,הנעלמים זה אחד הספרים הפחות טובים שלו. תנסי את "היער" או את "אל תגלה"
.

נסטי XD

New member
חהחה עשית קומביניישן!!!

שיר השבוע של פראמור: פנסס שיר השבוע לא של פראמור: הרבה של סאם ומקפליי קליפ השבוע: מיילי סירוס - 7 things
להקה/אומן השבוע: סאם אלבום השבוע:DILI משהו חיובי שקרה השבוע: המסיבה משהו שלילי שקרה השבוע: בי"ס? סדרה\סרט\ספר השבוע: מגרש ביתי\ קאמפ רוק כאילו!\קיץ אחד ביחד ציטוט השבוע:עם עופר...אני אשים בהזדמנות תמונת השבוע:
ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע: קרנצ'ים!! שרשור שבועי ראשון- גמדים || ביצפר || עבודה במתמטיקה+ היסטוריה+אזרחות שני-גמדים || אני מתחתנתXDDDD|| ביצפר שלישי-גמדים || ביצפר || עד 4
רביעי-גמדים || ביצפר חמישי- גמדים|| יום אחרון!! שישי-זה טעים!|| עלאק חופש- לעשות ש"ב ואז ללכת למנטה! שבת- ולא נשאר גמדים! XD|| אבל אולי פה יהיה לי חופש XD

Emergency Exit

New member
קולולולולולו. ../images/Emo204.gif

סיכום שבוע:
שיר השבוע של פראמור: Emergency שיר השבוע לא של פראמור: jason mraz - Im yours Jason mraz - The remedy I'm not superman קליפ השבוע: situations - escape the fate להקה/אומן השבוע: אסקייפ.
אלבום השבוע: לאיודעת
משהו חיובי שקרה השבוע: היה פעולה ראשונה וגיוסים\ קיבלתי 100 ש''ח. \ מצאתי מכנסיים לספורט. משהו שלילי שקרה השבוע: אין כבר 100 ש''ח. :( \ משעמם \ ישהמוןןןןןןןן שיעורים סדרה\סרט\ספר השבוע: 'העשב של השכן'. (ננסייייי
) ציטוט השבוע: המורה: "ושלמה התחתן עם פרעה". כל הכיתה: "מההההההה?" תמונת השבוע:
יצא מפחידכזה וקשוח XD ולשאלה פתאומית
המאכל שעשה לכן את השבוע: קוסקוס וארטיקיםםםםםםם

Emergency Exit

New member
ושרשורשבועי.../images/Emo41.gif

שרשור שבועי ראשון- ישיבה\ יוםעבודה\ השלמת שיעוריםם שני- מדעיהחברההה
מתמטיקה ואנגלית וספורט.
איכ \ יוםעבודה\ ישנים אצל טל? שלישי- פעולה 2. רביעי- לאדעת חמישי- לאדעת. בטח ישיבה שישי- פעולה3. שבת- טיול הכנה לפת''יש!

xXx Lilo xXx

New member
החום מתחיל לרדת ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אין לי כוח לסיכום שבוע
ראשון- בבצפר עם חום XD התחרפנתי בצורה מטורפת XD שני- בצפר שלישי- בצפר --> עבודה עם חברות באנגלית. רביעי- בצפר --> בריכה :S שוב. חמישי- בצפר שישי- בצפר || יש כניראה משהו בערב. אני עוד לא סגורה על זה ~פרצוף ביישן~ שבת- לאדעת

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: Whoa שיר השבוע לא של פראמור: Evanescence - Call Me When You're Sober Evanescence - Everybody's Fool Evanescence - Whisper Sum 41 - Fat Lip Sum 41 - Pieces Sixx:A.M - Life Is Beautiful SIXX:A.M - Pray For Me Sixx:A.M - Tomorrow קליפ השבוע:
להקה/אומן השבוע: סאם41, סיקס אייאם ואוונסנס. אלבום השבוע:the heroin diaries - Sixx:A.M משהו חיובי שקרה השבוע: יומולדת
ואני במגמת מוזיקה D: משהו שלילי שקרה השבוע: אה... בצפר
סדרה\סרט\ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: קילפתי תפו"א
ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע: שוקולדדדדד|ריר| <תפוז חייב לעשות אייקונים חדשים!> שרשור שבועי ראשון- בצפר שני- בצפר שלישי- בצפר || צריכה להכין עם 2 חברות שיר למוזיקה... רביעי- בצפר חמישי- בצפר || חוג ציור
שישי- גיטרה || בא לי לצאת לאנשהו. שבת- ממש ממש ממש מקווה שSOS...

pati15

New member
תרגישי טוב ../images/Emo9.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור:לא ממש שמעתי אותם -__- שיר השבוע לא של פראמור:axel rudi pell-forever angel קליפ השבוע:-__- להקה/אומן השבוע:christina aguilera אלבום השבוע:-___- משהו חיובי שקרה השבוע:כלום.. משהו שלילי שקרה השבוע:עדיין כלום סדרה\סרט\ספר השבוע:על טבעי או איך שלא כותבים אותו,המומיה למרות שלא ממש ראיתי,לא קראתי ספר ת'אמת. ציטוט השבוע:יש משו' אבל לא זוכרת XD תמונת השבוע:איןןן.. ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע:פיצה X__X שרשור שבועי ראשון-בצפר,חברה,בית שני-משו' בסגנון בצפר,חברים,בית.. שלישי-אותו הדבר.. רביעי-אותו הדבר... חמישי-אותו הדבר... שישי-יום לא משהו לא אוהבת אותו שבת-וגם אותו לא אוהבת :S:S לכל החולים תרגישו טוב אני שונאת להיות חולה והרוב חולים בקיץ לכן אני שונאת קיץץ אוף באלי כבר חורף

xXx Lilo xXx

New member
תאמת יש כבר הרגשה של סתיו.../images/Emo29.gif

אני כבר לא ישנה עם חלון פתוח בלילה. ממש קר

למעלה