לי לא קר.
X xXx Lilo xXx New member 17/9/08 #25 קר = בלילה.../images/Emo29.gif אל תבינו אותי לא נכון XDDDD בבוקר קריר אח"כ מתחיל להיות גהנום ובלילה כאילו משמונה ככה כבר ממש קר לי. X_X"
קר = בלילה.../images/Emo29.gif אל תבינו אותי לא נכון XDDDD בבוקר קריר אח"כ מתחיל להיות גהנום ובלילה כאילו משמונה ככה כבר ממש קר לי. X_X"
J Johnni456 New member 17/9/08 #26 דווקא משמונה בערך נהיה לי ממש חם../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif
F FullyAlive New member 17/9/08 #29 ../images/Emo29.gif../images/Emo45.gif אני הולכת עם ג'קט../images/Emo6.gif
F FullyAlive New member 17/9/08 #31 ../images/Emo29.gif לא, אני יוצאת די מוקדם... וקריר. אבל באופן כללי, אני ילדה שכל הזמןןן קר לה >< עד שהסכמתי לעבור לחולצות קצרות
../images/Emo29.gif לא, אני יוצאת די מוקדם... וקריר. אבל באופן כללי, אני ילדה שכל הזמןןן קר לה >< עד שהסכמתי לעבור לחולצות קצרות
X xXx Lilo xXx New member 18/9/08 #32 חחח כמוני XD../images/Emo29.gif נגיד היה יום רחד שהיה משהו כמו 40 מעלות בחוץ ואמא הדליקה לי תמאוורר בחדר כי לא רציתי מזגן והסתובבתי בחדר עם ג'קט XDDD ישלי בעיות עם קור. אם ממש ממש קר לי אני מסוגלת להתמוטט מזה X_X" החורף אני עם לפחות 4 שכבות X_X"
חחח כמוני XD../images/Emo29.gif נגיד היה יום רחד שהיה משהו כמו 40 מעלות בחוץ ואמא הדליקה לי תמאוורר בחדר כי לא רציתי מזגן והסתובבתי בחדר עם ג'קט XDDD ישלי בעיות עם קור. אם ממש ממש קר לי אני מסוגלת להתמוטט מזה X_X" החורף אני עם לפחות 4 שכבות X_X"
F FullyAlive New member 18/9/08 #33 ../images/Emo29.gif ../images/Emo6.gif כשמדליקים מזגן אני קבוע עם ג'קט D: גם אני בחורף עם לפחות 4 שכבות, במקרה הטוב. יש לי חולצות מיוחדות, שאני שמה רק 'למטה', כאילו שלא רואים אותן . למרות זאת אני מעדיפה חורף[ ] מאשר קיץ D:
../images/Emo29.gif ../images/Emo6.gif כשמדליקים מזגן אני קבוע עם ג'קט D: גם אני בחורף עם לפחות 4 שכבות, במקרה הטוב. יש לי חולצות מיוחדות, שאני שמה רק 'למטה', כאילו שלא רואים אותן . למרות זאת אני מעדיפה חורף[ ] מאשר קיץ D:
X xXx Lilo xXx New member 18/9/08 #34 ישלי מלא גופיות שאני שמה מתחת למלא שכבות../images/Emo29.gif הן סוג של גופיות מחממות.. אמורות לחמם לפחות XD אני אוהבת תאביב, או תסתיו. כשלא קר ולא חם...
ישלי מלא גופיות שאני שמה מתחת למלא שכבות../images/Emo29.gif הן סוג של גופיות מחממות.. אמורות לחמם לפחות XD אני אוהבת תאביב, או תסתיו. כשלא קר ולא חם...
F FullyAlive New member 19/9/08 #37 ../images/Emo29.gif בחורף יש את הבגדים הכי יפים ../images/Emo2.gif
J Johnni456 New member 19/9/08 #38 נכון../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif אני שונאת מכנסיים קצרים ><
E Emergency Exit New member 20/9/08 #40 אני אוהבתתתתתת. קיץקיץקיץ. גם ארוך זה ממש יפה אבל הבגדים אחושרמוטה יקרים וזה מרוקן לי ת'כיסים XD