שבוע טוב לכולנו!!! כבר זמן מה שאני

סתם מבקרת

Active member
שבוע טוב לכולנו!!! כבר זמן מה שאני

מסתובבת כאן ומתפעלת מהעבודות המדהימות שלכן. הגיע הזמן שאתפאר בעבודותי אז בינתיים אעלה את אלו שהצלחתי למצוא על המחשב בתקווה שהנידנודים לבעלי ישכנעו אותו לצלם את העבודות האחרונות שלי ברגע שיתפנה ואוכל להעלות גם אותן

סתם מבקרת

Active member
גופיה קייצית במסרגה אחת

הצילום לא משהו. היא סרוגה בחוט שחור כשחלק משולב עם חוט כסף

סתם מבקרת

Active member
תודה על הפירגון שולי

אני די מכורה לעבודות יד ותמיד חייבת ללמוד דברים חדשים. יש לי אלבום תמונות ביאהו עם חלק מהעבודות שלי שאינן קשורות לסריגה. אתן מוזמנות לבקר

The Damned

New member
אהבתי את הגימור של השרוולים,

כמו מן פרח מלבלב שכזה

סתם מבקרת

Active member
ועוד כמה מהדברים שהספקתי לסרוג

לאחרונה האפודה בצבע כחול כהה והצילום יצא כהה. מקווה שתצליחו לראות משהו מהדוגמה

הזקנים

New member
את ממש לא סתם מבקרת

יפה מאוד אהבתיאת הכל אבל התחברתי מיד לתיק אז גם אם קפצת לביקור בבקשה הסבר לתיק בבקשה

הזקנים

New member
וואלה את רצינית

הסתכלתי שוב על התיק אני גם רוצה דומה הוראות בבקשה

סתם מבקרת

Active member
תודה וההוראות בשמחה

אז מצורף האתר ממנו לקחתי את ההוראות התיק נסרג על מסרגה עגולה (לסמן את התחלת השורה) שורה ראשונה: הכל ימין שורה שניה: להעביר עין כשהחוט מאחור, ללפף חוט על המסרגה, עין ימין, להעביר את העין הבלתי סרוגה מעל שתי העיניים (המלופפת והסרוגה), עין ימין וחוזר חלילה עד סוף השורה שורה שלישית: ימין שורה רביעית: עין ימין * להעביר עין בלתי סורגה, ללפף חוט על המסרגה, עין ימין, להעביר עין בלתי סרוגה מעל שתי העיניים, ללפף חוט על המסרגה, עין ימין* לחזור על המה שבין הכוכביות עד סוף השורה. בסוף תשארנה העין האחרונה והעין הראשונה (מה שלפני ומה שאחרי הסימון של התחלת שורה) להעביר את העין האחרונה בלתי סורוגה, ללפף חוט על המסרגה, להוציא את הסימן של התחלת שורה, להעביר עין ראשונה בלתי סרוגה, להוריד עין בלתי סרוגה מעל החוט המלופף ומעל העין הבלתי סרוגה השניה ולהחזיר את העין המתקבלת למסרגה השמאלית. עכשיו להחזיר את הסימן של התחלת שורה. ולחזור על ארבע השורות. אני זוכרת שמספר העיניים שמעלים חייב להתחלק במשהו אבל לא בטוחה אם זה היה בשניים או יותר. אבדוק ואכתוב לך המלצה מנסיון לבדוק מידה על דוגמית כי אני רציתי לחסוך זמן ובסוף עבדתי כפול (יצא גדול מדי והייתי צריכה לפרום) כשמתחילים שורה ראשונה אחרי העלאת העיניים להקפיד שהעיניים לא תהיינה מסובבות. אם יש עוד שאלות אשמח לעזור בהצלחה ותהני

הזקנים

New member
תודה רבה אני מבינה שהתיק נסרג ב2

מסרגות האם אני יכולה לא במסרגה עגולה לא התנסיתי. מאיפה המקלות המיוחדות לתיק?????? ו .......את לא סתם בכלל ביי החצי של הזקנים

סתם מבקרת

Active member
בוקר טוב ותודה........לקרוא מחמאות

כאלו על הבוקר ממש עושה את כל היום חן חן התיק אכן סרוג על מסרגה עגולה ואפשר על שתיים אבל אז צריך לסרוג אורך כפול והתפר יהיה בצד במקום למטה. לא נראה לי שזה ישנה הרבה. ממילא צריך לתפור למטה בצדדים את הפינות כדי לקבל רוחב. או....המקלות זה סיפור כי חיפשתי ידיות וניטים של חורים לתפיסת הצדדים וחיבור הפרנזים כשבועיים. אז ניטים מצאתי בסוף כאלו שיכולתי לקחת הביתה ולהרכיב אותם לבד (בחנויות תפירה עושים כאלו במקום אבל הם לא ידאגו להרכיב אותם בין חוטי הסריגה ולא רציתי שהחוטים יקרעו). אז עלה הרעיון להשתמש במקלות הבמבוק שמשמשים את בעלי לתמיכה של צמחים בגינה. הוא ניסר לי מאחד ארוך שני מקלות באורך שנדרש לי ו.....התוצאה כפי שנראה בצילום. אם תצטרכי הסברים נוספים לגבי התיק אל תהססי לשאול כאן או במסרים שיהיה יום טוב ושבוע נפלא

הזקנים

New member
לממש לא סתם מבקרת בוקר טוב

תודה על ההסבר למה צריך לסרוג אורך כפול ???. האם לא צריך חצי ועוד חצי?????.ואיך העלית את העיינים??????פשוט מדהים אני גם בעניין תיקים אבל שלך ממש כמו מפריס מקסים נהדר רגי רגע כלומר העלית עיינים על המקל כמו על שתי מסרגות????.כי אני מצאתי במבוק עגול ולא מצליחה לעלות עיינים אבל הרעיון שלך גאוני ת ו ד ה

למעלה