שבוע טוב לכולנו!!! כבר זמן מה שאני

סתם מבקרת

Active member
את העיניים העליתי וסרגתי על מסרגות

את מקלות הבמבוק הוספתי אחרי שסיימתי את הסריגה, התפירה והביטנה. חיברתי אותם בעזרת סריגה במסרגה אחת כך שגם התחברו לסריגה וגם כוסו בחוט

סתם מבקרת

Active member
ולגבי האורך הכפול.......זה חוסך תפר

אחד. כשהתיק נסרג על מסרגה עגולה, כמו בהוראות זה יוצא כמו שרוול שצריך לתפור למטה כדי שישאר פתח אחד. על שתי מסרגות כדאי לסרוג חצי רוחב ואורך כפול ואז שוב יש תפר אחד אבל הפעם בצד. אפשר כמובן לסרוג את כל הרוחב ואורך אחד ולתפור למטה ובצד. אני אוהבת לחסוך עבודה ותפרים היכן שאפשר.

הזקנים

New member
תודה רבה אני מבינה שהתיק נסרג ב2

מסרגות האם אני יכולה לא במסרגה עגולה לא התנסיתי. מאיפה המקלות ה מיוחדות לתיק?????? ו .......את לא סתם בכלל ביי החצי של הזקניםכמה עיינים העלית?????

סתם מבקרת

Active member
בהוראות כתוב 210 אבל זה יצא לי ענק

אז נאלצתי לפרום ואני חושבת שהעליתי 136 אבל עם הסניליות שלי כבר לא ממש זוכרת גם אם סרגתי את התיק ממש לפני הפרפרים שהיו הפרויקט האחרון שסרגתי הכי טוב לעשות דוגמית מהחוט שתשתמשי בו לסריגה ולחשב כמה עיניים את צריכה. אם תצטרכי עזרה בהעברה ממידות באינטש כפי שמופיעות בהוראות ובחישוב אעזור בשמחה

סתם מבקרת

Active member
סרגתי מחוט קטיפה שזה די כאב ראש כי

אם צריך לפרום זו מכה.....הקטיפה יוצאת מהחוט וצריך לעשות זאת בזהירות מרובה ובסבלנות. בהוראות מדברים על שרוך זמש אבל איפה אפשר למצוא כאן דבר כזה? אז קניתי את מה שנראה לי הכי מתאים ומצא חן בעיני. אבל אין ספק שעל שרוך שיש לו רוחב הדומה תראה הרבה יותר יפה

סתם מבקרת

Active member
תודה !!! לסרוג אותו לקח כשלושה ימים

אם לא אקח בחשבון את העובדה שסרגתי פעם אחת ומכיוון שיצא גדול מדי פרמתי וסרגתי מחדש. לקח הרבה יותר זמן למצוא אביזרים כדי לסיים אותו

עבודות יפיפיות!

והשמלה הזאת מדהימה! המון עבודה בטח? ממש ממש יפה (וגם התיק, והגופיה, והסוודר, ובקיצור, הכל
)

סתם מבקרת

Active member
גוגי המון תודה. כיף לקבל מחמאות

מסרגניות כמוכן שעושות עבודות מדהימות. לשאלתך....את החליפה סרגתי בשבועיים בערך לפי דוגמה מחוברת סריגה ישנה נושנה ששמרתי עוד מימי תור הזהב של הסריגה. הכי מעייף היה להקפיד על ספירת העיניים והשורות לדוגמאות (אני פרפקציוניסטית נוראית ולא מהססת לפרום אם יש טעות). הבעיה שלי היא שיש לי כל כך הרבה רעיונות לדברים שאני רוצה לעשות והזמן אף פעם לא מספיק אבל זו מן הסתם הבעיה של כולנו

סתם מבקרת

Active member
אמא של דפנה בוקר טוב...הקישור לתיק

וההוראות בהודעות לזקנים קצת לפני ההודעה שלך. אם דרושה עזרה נוספת אני כאן ואעזור בשמחה

למעלה