שבוע טוב לכולנו

יום ראשון- מה מכינים היום במטבח


הבעל הכין אתמול נזיד עדשים, אני פחות בקטע אז כנראה אכין פסטה או פירה.
רוצה גם להכין עוגת תפוזים
 

ady18

Well-known member
ואצלי

הוצאתי מרק עוף מהפריזר עדין מקוררת , כרגיל במסגרת שאריות יש גולש בצקניות .....
וזה יספיק להיום.....
 
יום שני-מה מכינים היום


לנו יש חזה עוף אז נראה לי שאני אכין מוקפץ.
&nbsp
לא בטוחה שאספיק אז יכול להיות שהבחור יכין לעצמו... יום חופש אומנם (פרזידנט דיי) אבל עמוס בטירוף...
 

ady18

Well-known member
אצלי

קציצות טונה עם תפוחי ברוטב צהוב
וערב יהיה " כמו סביח(אותו דבר כמו סביח אמיתי רק שהחצילים נאפו בתנור).....
 

lseugy

New member
זה סתם זה? אקנה לך קילו מלח ותשים לי על הפצעים וזהו.

 

מילקי 35

New member
פרגיות

פרגיות עם המון בצל מטוגן שומיים בנדיבות קרם קוקוס וקצת קרי פעם ראשונה שמכינה
ואניח את כל החגיגה על אורז לבן ממש אוכל מנחם
 

מילקי 35

New member
קארי

הכנתי את זה עם קארי אדום יצא מעולה בפעם הבאה אושתמש גם בחזה עוף וגם בפרטיות ואולי גם סינטה ,
התפוח אדמה קיבל את כול הטעמים ויצא משגעת
 

Maldini Girl

New member
היום החלטתי לעשות "ניסוי" מושכל

נשאר לי קצת מרק עוף שהכנתי של הקוסקוס. סיננתי אותו כך שנשארו רק הנוזלים ובישלתי אותו על הגז כמה דקות עם שום קונפי, טיפת סויה ועשב לימון, עד שהמרק מעט הצטמצם.
עכשיו נוצר רוטב עם טעמים אסייתיים משגעים לחלוטין.
עכשיו צריך להחליט ל-מה הוא ישמש כרוטב.
&nbsp
 
למעלה