שבוע טוב לכולנו

ניקרה פצצה! אולי היתי משנה ומוסיף

איזה גלידה לייד.....

חשוב לי לציין לכל מ שקורא כאן, הפחפוי של העוגה שלם ועגול מה שמעיד שהיא לא התפוצצה לך, כלומר אפיתה אותה בצורה מושלמת! לא חם מידי ולא קר מידי, לא יבש מידי.... בדיוק כפי שצריך!
אין לי מה להוסיף חוץ מי קילו קינאה

תמשיך!
 

TCHM

New member
היתה גלידה...עם פאי התפוחים


העוגה הזאת נאפתה בתבנית קוגלהוף.
 
כן ראיתי

ואללה, היתי בטוח באינגליש, היא לא ניראת עגולה ... אבל עכשיו שאתה אומר
יפה! אין אתה ממש אומן
 
אני הכנתי פתיתים כתוספת לבשר שבעלי הכין יום קודם


יצא לי האמת טעים, למרות שקצת שכחתי את זה מעבר לזמן הקבוע
 
למעלה