מי זה מעז להפריע לי בסיינפלד רוניתי, זה נשמר כתמונה אבל כשתצרפי לפורום התמונה תזוז.
ש שויי New member 18/2/08 #18 ../images/Emo153.gif מי זה מעז להפריע לי בסיינפלד רוניתי, זה נשמר כתמונה אבל כשתצרפי לפורום התמונה תזוז.
../images/Emo153.gif מי זה מעז להפריע לי בסיינפלד רוניתי, זה נשמר כתמונה אבל כשתצרפי לפורום התמונה תזוז.
ר רונית 1031 New member 18/2/08 #19 אני שולחת לך ../images/Emo141.gifלניסיון ..נראה אם מצליח לי או שאני אשאר סתומה לנצח
ר רונית 1031 New member 18/2/08 #20 ../images/Emo51.gifכשמסבירים לי לאט אני תופסת מהר../images/Emo8.gif
י יחפהבפארק New member 18/2/08 #28 רק הצצתי כאן עם עיניים דומעות ואף מנוזל../images/Emo9.gif בקיצור אני מנוזלת עד אימה ולפני שאני זוחלת למיטה אני באה לכאן להתעודד קמעה אז שיהיה לכולנו לילה חמים ורגוע ושנשמע תמיד רק בשורות טובות אמן
רק הצצתי כאן עם עיניים דומעות ואף מנוזל../images/Emo9.gif בקיצור אני מנוזלת עד אימה ולפני שאני זוחלת למיטה אני באה לכאן להתעודד קמעה אז שיהיה לכולנו לילה חמים ורגוע ושנשמע תמיד רק בשורות טובות אמן
ש שויי New member 18/2/08 #29 כבר אמרו לך לא ללכת יחפה אז אני לא אומר לך את'זה שוב. חיבוקים ונשיקות והחלמה מהירה, יקירה, אל תשאירי אותנו בלעדייך זמן רב מדי.
כבר אמרו לך לא ללכת יחפה אז אני לא אומר לך את'זה שוב. חיבוקים ונשיקות והחלמה מהירה, יקירה, אל תשאירי אותנו בלעדייך זמן רב מדי.
א אני 60 New member 18/2/08 #31 תודה שווי בנתים פתחתי לי תיקיה ואני מעבירה מכל מיני. תודה ו- מכל ה- -שלום-ית אני רצה להתעמלות.